Archief
Artikelen

Amnesty International is een mensenrechtenorganisatie die door meer dan 3 miljoen mensen wordt gesteund. Amnesty oefent druk uit op regeringen wereldwijd om politieke gevangenen te bevrijden en de schending van mensenrechten te beëindigen. In de humanitaire oorlog staat Amnesty uiteraard aan de “goede kant”, zij zijn voor de Westerse “vrijheid en democratie”. Als het “vrije Westen” weer eens ergens een “dictator” wil wippen, zoals bij voorbeeld vorig jaar in Libië, dan werkt Amnesty daaraan mee met wat leugens om bestwil omtrent de mensenrechten die door de “dictator” worden geschonden. Achteraf heeft Amnesty dan last van Amnesia, oftewel geheugenverlies. Helaas, wir haben es nicht gewusst…

De Franse videofilmer Julien Teil, die schrijft voor het Voltaire Netwerk, was evenals Mahdi Darius Nazemroaya en Thierry Meyssan in Tripoli toen die stad werd veroverd door de NATO-NTC-Al Qaida rebellen. Zij zaten vast in het Rixos hotel. Julien Teil werkte ooit voor een organisatie van NGO’s, maar hij begon te vermoeden dat er iets niet klopte. Hij was in Libië op zoek naar de humanitaire daders achter deze humanitaire oorlog. Zijn video’s staan op zijn website: The Humanitairian War, en ook op zijn eigen kanaal op YouTube

In de volgende video vertelt Julien Teil over de historische achtergrond van de oorlog tegen Gaddafi en de verovering van Libië. Dat Frankrijk daarin zo’n grote rol speelt, is historisch verklaarbaar. Frankrijk was ooit als koloniale macht heer en meester over een groot deel van Afrika. Al Qaida is daarentegen een organisatie van de CIA, oftewel de VS. De oorlog tegen Libië werd echter ook gesteund door NGO’s, oftewel mensenrechtenorganisaties! In Syrië zien we hetzelfde patroon. Ook waarschuwt Teil voor een zelfde scenario in Nigeria! Julien Teil spreekt Engels met een stevig Frans accent. Men zal dus aandachtige moeten luisteren!

Julien Teil – Humanitarian Wars : Libya, Syria .. Algeria ?

Een van de belangrijkste bronnen voor de bewering dat Gaddafi zijn eigen volk vermoordde, was de Libyan League for Human Rights (LLHR), een organisatie die verbonden is met de International Federation of Human Rights (the FIDH). Op 21 februari 2011 initieerde de Algemene Secretaris van de LLHR, Dr. Sliman Bouchuiguir, een petitie in samenwerking met de organisatie UN Watch en de National Endowment for Democracy. Deze petitie werd ondertekend door meer dan 70 NGO’s. Een paar dagen later, op 25 februari, ging Dr. Sliman Bouchuiguir naar de Human Rights Council van de VN, om de beschuldigingen tegen de regering van Gaddafi aan te kaarten.

In juli 2011 ging Julien Teil naar Genève om Dr. Sliman Bouchuiguir te interviewen. De resoluties die de Veiligheidsraad van de VN tegen Libië heeft aangenomen, stoelden op een aantal aannamen, waaronder vooral de bewering dat Gaddafi luchtaanvallen uitvoerde op zijn eigen bevolking en dat demonstraties tegen de regering met geweld werden onderdrukt. Daarbij zouden reeds 6000 burgers zijn gedood. Deze beschuldigingen werden verspreid, voor ze konden worden geverifieerd. Toch werd de Libische Jamahiria regering op grond van deze beschuldigingen geschorst als lid van de VN Mensenrechte Commissie, waarna dezelfde beschuldigingen werden ingebracht voor de Veiligheidsraad. Dr. Sliman Bouchuiguir is nu de Libische ambassadeur in Zwitserland! Deze documentaire laat zien hoe het internationale recht werkt, maar vooral hoe men deze fundamentele rechtsbeginselen kan omzeilen. De video is ondertiteld in het Engels.

Humanitarian War in Libya : There is no evidence !
Geüpload door TheHumanitarianWar op 28 nov 2011

Vervolgens werd Julien Teil geïnterviewd door James Corbett, een onafhankelijke journalist die sinds 2004 in Japan woont. Corbett vraagt Teil niet alleen naar de verraderlijke rol van de NGO’s in de oorlog tegen Libië, maar ook naar de rol die het Internationale Strafhof in Den Haag daarin speelde. Tot slot gaat het over geld. De NGO’s hebben geld genoeg, maar een onafhankelijke filmer die de waarheid over die NGO’s wil verspreiden, komt altijd geld tekort! Deze video is Engels gesproken, maar ook Engels ondertiteld.

NGOs Behind the War on Libya – Julien Teil on GRTV
Geüpload door corbettreport op 27 nov 2011

Als humanitaire organisaties liegen om een oorlog te beginnen, dan heeft dat consequenties! De onthullingen van Julien Teil zijn zo schokkend, omdat veel mensen in goed vertrouwen hun geld doneren aan organisaties die zich sterk zeggen te maken voor de mensenrechten. Als deze organisaties hun positieve imago misbruiken om oorlogen te bevorderen, wat dan???

Jean Bricmont : The 3 victims of the lie of the humanitarian war in Libya.
Geüpload door TheHumanitarianWar op 30 okt 2011

Diana Johnstone : “Humanitarian” intervention banalizes war, and increases the danger..
Geüpload door TheHumanitarianWar op 1 nov 2011

Julien Teil richt zich niet alleen op de Libyan League for Human Rights of de International Federation of Human Rights, hij onderzoekt de rol van alle NGO’s. Amnesty International is een belangrijke NGO met heel veel goodwill. Ook deze mensenrechtenorganisatie blijkt echter bereid tot leugens, wanneer de NATO ergens een machtswisseling wil. In Libië heeft dit reeds geleid tot duizenden doden, tot marteling en het verjagen van alle negers, tot miljoenen ontheemden, tot de verwoesting van de infrastructuur en zelfs van een hele stad! In Libië heerst nu chaos en deze breidt zich alleen maar uit! The Gaddafi Mercenaries and the Division of Africa van Julien Teil gaat over de manier waarop Amnesty International hieraan meewerkte. Eerst een beetje liegen dat Gaddafi zijn eigen volk uitmoordt, maar later zeggen dat je dit niet echt gezegd hebt. Op dit moment doet Amnesty hetzelfde in Syrië! Wees dus op uw hoede en let op de aanhalingstekens, vraag u af wie het zegt en welke bewijzen er zijn! Want de nieuwsberichten voorspellen een spoedig ingrijpen van de NATO-Al Qaida in Syrië, om de bevolking te beschermen, uiteraard!

‘Honderden Syrische kinderen vermoord, gemarteld en verminkt’

Mensenrechtengroeperingen zeggen dat er meer dan 400 kinderen zijn vermoord in Syrië, sinds de protesten tegen het regime in maart begonnen. Gruwelijke verhalen over martelingen druppelen langzaam naar buiten.

The Gaddafi Mercenaries and the Division of Africa
Geüpload door TheHumanitarianWar op 11 jan 2012

Toegift:

Julien Teil interview Cynthia McKinney
Geüpload door TheHumanitarianWar op 13 nov 2011

Why is President Obama sending 12, 000 U.S. troops to Libya?
By Cynthia McKinney

January 13, 2012 “Information Clearing House” — It is with great disappointment that I receive the news from foreign media publications and Libyan sources that our President now has 12,000 U.S. troops stationed in Malta and they are about to make their descent into Libya.

For those of you who have not followed closely the situation in Libya, the resistance to rule of the National Transitional Council is strong. The National Transitional Council (NTC) cast of characters has about as much support on the ground as did Mahmoud Abbas before the United Nations request for Palestinian statehood or Afghanistan’s regal-looking but politically impotent Hamid Karzai or for that matter, George W Bush after eight years. The NTC not only has to contend with a vibrant, well-financed, grassroots-supported resistance, but the various militias of the NTC are now also fighting each other.

I believe this “sociocide” of Libyan society, as we previously witnessed in Iraq and Afghanistan before it, is part of a carefully crafted plan of destabilization that ultimately serves U.S. imperial interests and those of a Zionist state and its US agents who are bent on Greater Israel’s suzerainty over huge swaths of Arabic-speaking populations. Pakistan is also on the list for neutering in Muslim and world affairs, saddled with its own unpopular civilian leadership that finds itself in the hip pocket of the United States for survival, often getting sat upon by its fiscal guarantor.

Lizzie Phelan was ook in Libië tijdens de verovering van dat land door de NATO-Al Qaida. Ook haar berichtgeving bleek betrouwbaar. Zij heeft nu weer een eigen website. Dit is haar verslag van de oorlog tegen het Libië van de Jamahiria en Gaddafi:

Foreign Libyan Journalist’s Confessions on REAL Libya and Gadaffi

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

1 Reactie op “Julien Teil en het verraad van Amnesty International”

 • Kom ik bij de coffeeshop. Vraag aan de ‘kassier/dealer’ achter netzo’n loket als je vroeger wel in de bank had, doe mij maar 3 grammetjes van je sterkste spul. AMNESIA! zegt-tie. Ja is goed. Dat is dan €36,-. Voor ik ja kon zeggen werd ik nogal intimiderend aangesproken door de ‘beveiligingsbeambte’ die opeens achter me stond. ZET JE MUTS AF! Wat ik dus maar dee. Had er achterin de 60-ties bijna 4 maanden voor moeten brommen dus ben wel wat gewend wat zulke dominantie opeisende sujetten betreft. AMNESIA INTERNATIONAL! Die uitgedoofde kaars met prikkeldraad zegt het al helemaal.
  Nou heb ik sinds er sinds een paar maanden geleden een coffeeshop in mijn woonplaats is geopend het voor het eerst sinds meer dan 40 jaar een rokertje waar je wat aan heb. Kan het iedereen aanraden op mijn leeftijd. Het is een verjongingskuur, vooral als er zoveel goeie en mooie herinnneringen zijn als bij mij uit de 60-ties. Maar uiteraard met mate en door een waterpijp dan is het gezonder dan welk pilletje van de dokter ook. En net zo duur aangezien ik al decennia lang mijn eigen risico bij het ziekenfonds niet opmaak. Mijn vroegere Nutsziekenfonds waar ik sinds 1962 als werknemer verplicht verzekerd was was daar ook al heel erg blij mee. Maar nu ben ik dus ineens een profiteur babyboomer die maar goed naar de rekeningen moet kijken en eigen risico’s en eigen bijdragen moet betalen. En waag het maar niet om om een gespecificeerde rekening te vragen! Dat is sowieso al vragen om moeilijkheden.
  Maar toen dus, moest ik ook al niks hebben van het AMNESIA INTERNATIONAL. Ook toen hadden ze al een politieke agenda die mij niet beviel. Het zal halverwege de 60-er jaren geweest zijn dat tijdens een hongerstakingsaktie in aanloop naar de Kerstdagen tot het nieuwe jaar van ons groepje PSJW-ers voor de Amerikaanse ambassade, recht tegenover de Hofvijver van het Binnenhof te ‘s-Gravenhage, mijn geboortestad, AMNESIA INTERNATIONAL in geen velden of wegen te bekennen was, evenals trouwens de toen nog gezuilde, maar over het algemeen eensluidend over dergelijke akties tegen de Amerikaanse tapijtbombardementen op Vietnam, Laos en Cambodja met onder meer Napalm en Agent Orange met miljoenen doden tot gevolg, en er worden nog steeds mismaakte baby’s geboren door de millieuverontreiniging. Eensluidend? Neen, eensgezind stilzwijgend!
  Is allemaal nog langer geleden dan mijn eerste joint. Toch zijn zij nog steeds gedrogeerd en ik nooit geweest. Nee het is nog veel erger. Zij eisen DOMINANTIE op, INTERNATIONAAL, nog steeds.
  Maar doordat bijvoorbeeld onder meer Joan Baes in 1972 toetrad tot de Amnesty International organisatie denken veel mensen dat die organisatie zich even fanatiek uitsprak tegen de Vietnam War. Ik heb ze altijd als schijnheilige roepers ervaren die onder de noemer voor de vrije Westerse liefdadigheid te zijn, dat alle internationale oorlogs problemen en de problemen door armoede zou oplossen, de soevereiniteit van naties maar al te graag onder een bommentapijt veegt, als hun aanschurken tegen de Westerse grootmachten van het zogenaamde vrije Westen in het geding komt.
  Doe je muts af, Sjuul! Een tevreden roker is geen onruststoker! Ondankbare negatieve hond! Ga in je mand! Wij weten alles beter! Want wij heersen over de gehele aardkloot!

Laat een reactie achter

Recente reacties