Archief
Artikelen

Jesse Ventura is op BOUblog geen onbekende. Deze voormalige bokser, navy seal, filmster, politicus en gouverneur houdt zich nu bezig met complottheorieën. Sommige mensen geloven niet in complotten, maar dat is dwaas. Zij geloven ook niet in Sinterklaas, maar de Goedheiligman komt wel ieder jaar terug om de kinderen snoep en cadeautjes te geven. Dat is een complot waaraan alle volwassenen meedoen. Complotten bestaan nou eenmaal, maar de meeste complotten zijn minder onschuldig dan de Goede Sint. Jesse Ventura gaat op zoek naar zaken die de regering van de VS geheim wil houden. Als de regering geen openheid betracht, maar in het geniep iets organiseert, dan is dat een complot!

Gisteren ging BOUblog over de plannen van de rijke elite om de wereldbevolking te reduceren en de rest van de mensheid te onderwerpen in economische slavernij. Webster Griffin Tarpley toont aan dat deze plannen inderdaad bestaan. Natuurlijk kan men die plannen alleen in het geheim verwezenlijken. Het is een complot, waarbij men de economie als wapen gebruikt, terwijl men openlijk de handen wast in onschuld. De elite heeft de “vrije markt” nu dusdanig gedereguleerd, dat de hele economie drijft op schulden en investeren is verworden tot een piramidespel. Tot slot stort de economie dan onvermijdelijk als een kaartenhuis in elkaar. Door de armoede raken mensen ondervoed, dakloos en zo voort. Als men daarna een dodelijk virus op deze verpauperde bevolking loslaat, dan zullen miljoenen mensen daaraan bezwijken. Natuurlijk zou de wanhopige bevolking in opstand kunnen komen, maar ook daar kan iets aan worden gedaan.

Dat een dergelijk complot wellicht wel degelijk bestaat, blijkt volgens mij ook uit de beelden van duizenden doodskisten, van wonderlijke locaties omringd met hekken van prikkeldraad en van gigantische treinen die ergens staan te wachten. Dit alles valt onder de FEMA, de Federal Emergency Management Agency, het wordt aangestuurd door Homeland Security en uitgevoerd door Halliburton.

Jesse Ventura ging op zoek naar de waarheid achter de geruchten en de filmpjes. De Jesse Ventura Complot-show is altijd een beetje vet, maar de afleveringen zijn wel onthullend. Het format met de nodige cliffhangers verraadt de ruimte voor reclameblokken. Deze show zou heel geschikt zijn voor SBS-6, maar die waagt zich niet aan de inhoud. In de VS wordt deze show uitgezonden door TruTV. Alle afleveringen zijn verzameld op deze website van een Ventura-fan.

De aflevering over de politiestaat en de FEMA kampen werd echter gecensureerd door TruTV. Na de eerste uitzending werd er druk uitgeoefend op TruTV om deze uitzending niet te herhalen! Hij staat nog wel op YouTube, maar voor hoe lang? Misschien wil Kolonel Koekwous zo goed zijn om ze veilig op te slaan. Met dank aan They Knew voor de kijktip!

Conspiracy Theory with Jesse Ventura FEMA CAMP, POLICE STATE duurt 45 minuten.

Natuurlijk geloven we liever niet in een complot om de mensheid te reduceren. Maar stel dat er wel zo’n complot bestaat, dan houdt men dat liever geheim. Alle ingrediënten zijn aanwezig, zelfs de doodskisten staan al klaar. Hier komt het killer-virus:

Killer flu doctors: US censorship is a danger to science

Dutch lab that created deadly bird flu virus attacks America for redacting its research.

America should not be allowed to dominate the debate over who controls sensitive scientific information that could be misused in biowarfare terrorism, say the scientists who created a highly dangerous form of bird-flu virus in a study that has been partially censored by the US government.

Ron Fouchier and Ab Osterhaus of Erasmus Medical Centre in Rotterdam accept recommendations by the US government’s National Science Advisory Board for Biosecurity, which said key details of their US-funded research should not be published because bioterrorists may use the information to cause a bird-flu pandemic.

“But we do question whether it is appropriate to have one country dominate a discussion that has an impact on scientists and public-health officials worldwide,” Fouchier and Osterhaus write in the journal Nature.

Luister nog even naar Alex Jones over de censuur van deze Jesse Ventura aflevering:

Jesse Ventura’s ‘FEMA CAMP’ Episode Pulled by LYING Congressman Cohen & The ADL!
Geüpload door TheAlexJonesChannel op 8 dec 2010

Dat wat Jesse Ventura en Alex Jones reeds vreesden, werd daarna langzaam maar zeker werkelijkheid!

Obama Justifies FEMA imprisonment of civilians!
Geüpload door coffeefication op 22 jan 2011

Intussen is deze preventieve detentie inderdaad verheven tot wet! Iedereen in de VS kan worden opgepakt en zonder proces of zelfs maar een aanklacht voor onbepaalde tijd gevangen worden gezet. De FEMA kampen zijn klaar en kunnen nu worden gevuld. Het enige criterium is: verdenking van communisme terrorisme. In de jaren ’30 deed men dat ook in Duitsland, alleen met een ander -isme!

Obama Makes It Official: Suspected Terrorists Can Be Indefinitely Detained Without a Trial

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

9 Reacties op “Jesse Ventura over de FEMA kampen”

 • kolonel koekwous:

  Il colonello: Uw wens is mijn bevel;-) maar ik had deze specifieke JV al in zijn geheel van het internet geplukt, en dubbel gesaved 😉
  Zo’n 4 maanden geleden.
  Maar heb ze nogmaals alle 5 veilig gesteld.

 • mr. drs. Bou:

  Ach, lieve Kolonel,
  dank u wel!
  Ik ben maar een soldaatje,
  maar mijn wens is uw bevel! 😉

  p.s.: smakelijk eten en een gezellige avond gewenst.

 • They Knew:

  Beste Bou,

  Dat het je wel moge bekomen.

  Dat een hoop Amerikanen de ‘bui’ zien hangen bleek wel uit de vuurwapen verkopen in december 2011, 3 miljoen stuks gingen er over de toonbanken!
  Helaas is de situatie in Amerika zo uit de hand gelopen, dat er van een vreedzame oplossing geen sprake meer kan zijn. Als daar de lont in het kruitvat wordt gestoken…dan weet ik niet wat er hier staat te gebeuren.
  ‘Onze’ overheid heeft wat dat betreft een vooruitziende geest gehad, door jaren geleden een actie te houden waarbij je zonder straf je vuurwapen kon inleveren. Een koe achteraf in z’n kont kijken is natuurlijk altijd makkelijk, maar soms vallen puzzelstukjes wat later op hun plaats. 😉

 • kolonel koekwous:

  Il Colonello hoopt stiekem voor They Knew, dat u een alternatief voor het ingeleverde wapentuig achter de hand hebt in de vorm van kennis op survivalgebied;-)

 • They Knew:

  @kolonel koekwous

  Ik was niet in het bezit van zo’n ding, heb er een hekel aan. Het is zelfs zo erg dat, ik nog niet eens aan mijn eigen ‘survival’ gedacht heb, zit alleen maar mensen te waarschuwen op wat er mogelijk komen gaat. Met daarbij de nodige complot-verwensingen uiteraard.

 • mr. drs. Bou:

  Jongens, mijne heren toch,

  Al die complot-verwensingen schieten niet op!

  Ik sla zelf wel wat spaghetti in voor de komende barre tijden. Vanaf morgen bij de C 1000 voor een EURO! Maar van dat wapentuig worden we echt niet veel wijzer…

 • MareJane:

  Femacamps schijnen nu wel degelijk bemand te worden. Zo rond de 800 stuks schijnen er ingericht te zijn. Heb ook filmpje gezien van containers die ingegraven werden. Als je ziet wat er nu in Amerika aan de hand is en wat voor belachelijke wetten er goedgekeurd zijn dan kan je de rest zeker voorspellen. De burgers zijn al bezig om militiagroepen te vormen (zijn er al) en dat is prima, aangezien ze de terreur van de USA-overheid niet meer pikken.

  Het is mij trouwens ook opgevallen dat er de laatste dagen extreem veel chemtrails (ook weer) al in het donker gespot worden. Las laatst iets over Shell en andere chemie-bedrijven die van hun chemische troep af moeten komen door dit in de lucht te lozen. Eens de agenda van onze door God aangestelde familie bekijken of er op hun visitedag aan het gepeupel ook van die strepen in de lucht te zien zijn.
  En dat ik vrienden al maanden geleden verteld heb dat ze een voedselvoorraad moeten aanleggen wordt als belachelijk beschouwd. Dat is hun keuze.
  Plutoniumwaarde schijnt nu al in Europa gemeten te zijn, afkomstig van Japan. Horen wij daar ook iets over? Njet.

  Ik heb een jaar geleden het boek van John Lofty Wiseman “het SAS-handboek” maar aangeschaft. Je weet het maar nooit in deze idiote wereld. enz.enz.

 • stamgast:

  National Geographic Doomsday Preppers
  http://www.youtube.com/watch?v=PaxjfQheNes

  Misschien is het wel verstandig om een maandje eten, drinken enz in voorraad te hebben;)

 • mr. drs. Bou:

  @ Stamgast: Zo verstandig ben ik inderdaad. Maar volgens mij zijn die Doomsday Preppers pas echt geschift! Voor de mensen die Doomsday overleven, wordt de rest van hun leven immers een hel! Ach, dit is National Geographic sensatie. Goed gefilmd, maar inhoudelijk vaak zóóó NWO !!! 😉

Laat een reactie achter

Recente reacties