Archief
Artikelen

Natuurlijk zou ik al mijn lezers gaarne een gelukkig nieuw jaar wensen, maar een gelukkig jaar zal 2012 voor velen niet worden. In de VS, een land met ruim 300 miljoen inwoners, waarvan bijna 80% christelijk, geloven minstens 60 miljoen mensen in de Rapture. Zij denken dat 2012 het laatste jaar wordt van hun aardse bestaan, waarna zij als Rechtvaardigen rechtstreeks naar de Hemel gaan. Het leven in de VS, het rijkste land ter wereld, is voor veel mensen beslist geen lolletje, daarom gun ik de dwazen hun illusies. Maar gevaarlijk is het wel.

Over het dwaze geloof in het einde der tijden staan op BOUblog reeds 2 artikelen: De wereld vergaat op 21 december 2012… of niet en Het Einde der Tijden door de eeuwen heen. Uit de statistiek van BOUblog blijkt dat deze artikelen de laatste dagen het meest gelezen zijn!

Zelf heb ik even wat rust genomen, maar als ik mijn dagelijkse rondje surf, dan straalt het slechte nieuws me van alle kanten tegemoet. Het blijft somberen. Onze Witte Huisneger heeft een wet aangenomen waardoor het aloude Habeas Corpus wordt afgeschaft. De onvolprezen Donkerdoorn legt uit wat dat voor ons allen kan betekenen. De Derde Wereldoorlog staat reeds op het vuur, maar voor deze ons heet wordt opgediend, wil men eerst Syrië nog verLibiën. Assad is nog niet helemaal gaar, maar daarna is Iran het toetje!

De Euro is geen cent meer waard en de olieprijs rijst de pan uit. De vis wordt duur betaald, maar de schoonmakers niet! Voeg daarbij wat kwade voorspellingen over een uitbarsting van zonnevlammen en de omkering van het magnetische veld, dan is het einde van de wereld wel nabij! Daarom wens ik u allen een voorspoedig nieuw jaar, maar ik zal blij zijn als 2012 voorbij is!

RAP NEWS X – #Occupy2012 is Nederlands ondertiteld.

Chris Hedges is een Amerikaanse oorlogscorrespondent die vele jaren in het Midden Oosten woonde. In 10 jaar tijd heeft hij negen boeken geschreven over de Amerikaanse politiek en de krachten achter deze politiek. Hij is de zoon van een dominee, maar hij noemt zichzelf geen Christen meer, omdat het Christendom volgens hem is verworden tot een geloof in het recht op welvaart en rijkdom. Op 1 januari 2012 was Chris Hedges te gast bij In Depth Book TV, een programma waarin een schrijver drie uur lang aan het woord komt. Volgens Chris Hedges leven we inderdaad in een Eindtijd. Aan het Amerikaanse imperialisme komt volgens hem spoedig een einde en dit Empire zal velen meesleuren in zijn val.

Chris Hedges “Brace Yourself! The American Empire Is Over & The Descent Is Going To Be Horrifying!” duurt 2 uur en 55 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

5 Reacties op “Gelukkig 2012, het jaar van de Rapture”

 • mr. drs. Bou:

  Even iets minder serieus: Een vrolijke rap over 2012, Nederlands ondertiteld. Ik had hem bewaard, maar ik kon hem zo snel niet meer vinden. Daarom heb ik hem nu ook in het artikel geplaatst.

  RAP NEWS X – #Occupy2012 (feat. Noam Chomsky & Anonymous)

 • Toch moeten we mensen wantrouwen die zulke grote woorden als ‘eindtijd’ menen te moeten gebruiken. Paniek zaaien is onderdeel van het ‘grote plan’ om de boel zoveel mogelijk te ontwrichten (de shock doctrine, het paradijs wat Ayn Rand voor ogen stond, of hoe je het ook noemen wil). Eindtijd is een self-fulfilling prophecy.

 • Eheu:

  Jij ook de beste wensen nog Bou. En alle andere bezoekers ook natuurlijk.

  Btw: weet iemand misschien wat er met Morkhoven aan de hand is. Ik zie al maanden nul,nul activiteit op hun sites? Als ze dit lezen: voor hen ook de beste wensen natuurlijk.

  Eheu

 • mr. drs. Bou:

  Beste Eheu,

  Op mijn lijst van goede voornemens staat contact met België, Morkhoven. Ook ik wil graag weten hoe het met hen gaat.

  Maar andere dingen trekken de aandacht. Wat dacht je van deze gekte?

  Amerikanen bouwen bunkers uit vrees voor 21 december

  Nee, ik bouw geen bunker. Ik zou er niet aan moeten denken om na de Rapture in een bunker te zitten!!! Stelletje gekken en dwazen. Ik wens mezelf en iedereen het beste, maar ik zal blij zijn als deze 2012-gekte voorbij is.

  Nog 12 maandjes slapen… 😉

 • Madeliefjevan Anarchiel.com:

  mr.drs. Bou ook nog veel succes voor dit jaar toegewenst.
  wat betreft alle ‘voorspellingen en mogelijkheden voor dit jaar 2012’ik heb het uit m’n Denken gegooid en een wal van ‘onverschilligheid’ opgetrokken. Ik hou in gedachten dat er dik aan verdient gaat worden aan de talloze possibilty’s. ik blijf onder de zeespiegel en zal wel in het jaar 2013 opgerezen zijn iets meer dan 1,50 boven de zeespiegel fantaseer ik nu ter plekke. 🙂 🙂 :):)

Laat een reactie achter