Archief
Artikelen

Gisteren kreeg BOUblog weer een aanval te verduren van de torPEDO’s. Het resultaat is dat ik uren kwijt was met sleutelen aan de beveiliging van BOUblog. Het probleem is dat ik nooit heb leren programmeren, ik spreek geen html. Het is me wel gelukt om de aanval te stoppen, maar dit gaat ten koste van de toegankelijkheid van BOUblog. Op dit moment kan niemand zich meer aanmelden en alleen leden kunnen inloggen en reageren. Wie buiten de boot valt, kan me even mailen via het contactformulier, maar dat is wel omslachtig! Het lukt me niet om BOUblog beter te beveiligen. Wie wil me achter de schermen helpen? Wie wil WordPress webmaster worden?

Als alles goed gaat, neemt dit weinig tijd in beslag, maar op dit moment gaat lang niet alles goed. Ik probeerde een captcha te installeren op het reactieformulier en het inlog formulier, maar wat ik ook doe, het doet het niet! Vandaar mijn oproep: wie spreekt er vloeiend html? Wie wil me helpen? Wie wil webmaster worden?

Als je er wel iets voor voelt, mail me dan even via het contactformulier. Bij voorbaat mijn dank!

Om een beetje in de BOUblog-stijl te blijven, volgen hier wat YouTubes over webmasters.

Spider Spinning Web

Huge Banana Spider Spinning its Web

Spiders On Drugs

Ballooning spiders (1/5)

Theseus the virtual spider 3/5

Voor mooie foto’s van spinnenwebben, zie deze website.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

4 Reacties op “Wie wil WordPress Webmaster worden?”

 • mr. drs. Bou:

  Op dit moment proberen de torPEDO’s om het wachtwoord van reageerders te wijzigen. Ik heb die optie uitgezet. Mocht u onverwacht een mail hebben gekregen van BOUblog, weet dan dat het slechts een blindganger was!

  Mijn excuses voor de overlast.

 • excellentie zwembad:

  WordPress wordpress@boublog.nl
  11 dec. (3 dagen geleden)

  aan mij
  Iemand heeft gevraagd om het wachtwoord te wijzigen voor de volgende website en gebruikersnaam.

  http://www.boublog.nl

  Gebruikersnaam: excellentie zwembad

  Als u uw wachtwoord wilt wijzigen dient u op de volgende link te klikken, als u dit niet wilt dient u dit bericht te ignoreren.

  In mijn mailbox

 • excellentie zwembad:

  dus iemand wilde mijn account hacken!! >:(
  4 x in totaal trouwens~!

  maar hoe weet je dat het pedo’s zijn en niet bijvoorbeeld nazi’s?

 • mr. drs. Bou:

  Excellentie, dit komt omdat uw schermnaam overeenkomt met uw gebruikersnaam. Ze probeerden degene te vinden die me achter de schermen helpt, want deze heeft de status van webmaster en dus toegang tot alle info. Zelf kreeg ik ruim 1000 van deze e-mails, maar mijn wachtwoord is langer dan 10.000 pogingen tot kraken. Ze zijn niet binnen geweest en er staat nu een plugin op die alle proxyservers weert.

  Helaas kan men dan ook niet meer inloggen vanuit een Internetcafé of hotel in bij voorbeeld Mexico! Wereldreizigers kunnen Boublog nu even niet meer volgen. Maar het aantal bezoekers is niet zichtbaar gedaald, al weert die plugin ongeveer 100 verdachte bezoekers per dag.

  Het heeft me wel veel tijd gekost en ook een beetje zenuwen, maar het is opgelost.

  Die pedo’s verzinnen nou eenmaal andere rare nieuwe leden, dan de nazi’s! Ze zijn zo herkenbaar! En ik wil natuurlijk niet beweren dat alle pedo’s nazi’s zijn of omgekeerd, maar het was weer dezelfde club als in 2009! Daar ken ik ze van.

Laat een reactie achter