Archief
Artikelen

Hüseyin Baybasin: Goddess of Justice, please WAKE UP!

Vandaag, op 22 november 2011, zou de zaak Baybasin voorkomen bij de Hoge Raad. De advocate van Baybasin, mr. Adèle van der Plas, heeft op 18 april een verzoek tot herziening van het vonnis ingediend dat op de website Bakker Schut staat. Dit verzoek is ontvankelijk verklaard, de Hoge Raad moet er nu over oordelen. Volgens mr. Van der Plas is de zitting van vandaag echter puur pro forma, er gebeurt niets! De Procureur-generaal (het OM bij de Hoge Raad) is namelijk nog niet klaar met zijn conclusie. Na zeven maanden heeft het OM zijn huiswerk niet af! Intussen zit Baybasin al bijna 14 jaar onschuldig in een Nederlandse cel.

Dat Baybasin onschuldig is, blijkt uit alle gegevens en verklaringen die in de loop der jaren boven water kwamen. Het herzieningsverzoek laat zich dan ook lezen als een spionageroman, met alle elementen van misdaad: chantage wegens kinderseks, vervalste telefoontaps, misbruik van ons rechtssysteem en corruptie tot in de top van justitie. Voor het OM en het Ministerie van Justitie is deze zaak zo beschamend, dat men zelfs na zeven maanden nog met de mond vol tanden staat. Maar de Hoge Raad heeft het verzoek ontvankelijk verklaard en het OM behoort te komen met een conclusie, een advies aan de Hoge Raad. Daarna zullen drie leden van de Hoge Raad een oordeel moeten vellen. Professor Buruma mag daar niet aan meedoen, want hij heeft de zaak reeds in handen gehad bij de TCAS, die de boel openlijk verbroddelde, waarna Buruma werd benoemd tot lid van de Hoge Raad!

Iedere juridische procedure kost tijd en het heeft er alle schijn van dat men die tijd probeert te rekken tot Sint Juttemis. Intussen zit Baybasin nog altijd vast, op grond van bewijs dat niet alleen onzinnig is, maar dat zelfs volledig door het OM lijkt geconstrueerd. Vaste lezers van Boublog weten dit reeds, hen wil ik nogmaals verzoeken om Baybasin een kaartje te sturen. Want deze totaal corrupte veroordeling tot levenslang duurt wel erg lang!

De veroordeling tot levenslang berust voor een groot deel op de moord in de theetuin. Baybasin zou vanuit Nederland twee mannen in Turkije hebben gebeld en hen hebben aangezet tot deze moord op een drugsbaron in Ankara, maar in Turkije werd de ene “dader” vrijgesproken en de andere zelfs niet vervolgd. BNN (audio) legt het duidelijk uit.

BNN Today 14-10-2011 – De zaak Baybasin

Eind augustus heeft mr. Van der Plas namens Baybasin nogmaals aangifte gedaan tegen Joris Demmink. Deze aangifte staat op de website Bakker Schut als pdf, maar hij staat ook op Zaplog. Tevens had mr. Van der Plas een verzoek ingediend bij het Ministerie van Justitie om Baybasin onmiddellijk in vrijheid te stellen, maar dat verzoek werd afgewezen. De hoop op spoedige vrijlating van haar cliënt (die deze zomer ernstig ziek was) werd daardoor de bodem ingeslagen. Baybasin moet in de cel blijven wachten tot de HR beslist of de zaak voor herziening wordt terugverwezen naar een Gerechtshof. Zelfs dan kan de HR besluiten dat Baybasin vast blijft zitten tot ook het Hof over de zaak heeft geoordeeld!

Zo werkt ons zogenaamde rechtssysteem! Wie daarin verstrikt raakt, is in de aap gelogeerd. Een radio-uitzending van Villa VPRO op 13 mei wond er bepaald geen doekjes om. Onze Secretaris Generaal van Justitie Joris Demmink werd met zijn pedofiele fratsen gechanteerd door de Turkse regering. Deze hield zich actief bezig met de handel in heroïne en andere criminele activiteiten. Baybasin wist daarvan en vormde een gevaar voor deze corrupte Turkse regering. Men schakelde Demmink in en deze bezorgde Baybasin een veroordeling tot levenslang op grond van vervalste bewijzen! Maar na het Susurluk-ongeval kwam deze Turkse regering ten val. Vandaar dat de Turkse deelnemers aan dit complot nu bereid zijn om te getuigen.

VPRO-interview met Adèle van der Plas, 13 mei 2011

Klokkenluider Micha Kat schreeuwt er al jaren schande van en dat is het ook! Uit het feitenoverzicht op Klokkenluider blijkt duidelijk dat deze politiek gevoelige zaak steeds weer in de doofpot verdwijnt. Maar de zaak Baybasin komt als een boemerang terug. Het wordt de hoogste tijd dat deze beerput wordt gedempt, in plaats van er steeds weer een ander deksel op te leggen. Met een criminele pedofiel aan het hoofd van Justitie is het einde van de corruptie zoek. En als Justitie daarover liegt, dan is het einde van de rechtsstaat wel bereikt.

Justitie liegt! interview Micha Kat met mr. Van der Plas maart 2009.

Baybasin, interview Micha Kat met mr. Van der Plas juli 2009

Ceterum censeo Joris Demmink strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “Baybasin zou vandaag voorkomen”

Laat een reactie achter

Recente reacties