Archieven

Artikelen

Boublog onder vuur en Libië -> Iran update

Honduras moet vandaag maar even wachten. Boublog kreeg namelijk bezoek van een spam-machine. Bijna 2000 eerste reacties wachtten op moderatie, maar het aantal bezoekers bleef vrijwel constant. Alleen het aantal artikelen per bezoeker steeg opzienbarend, die machine spamt kennelijk in een paar seconden een dwaze reactie op minstens 10 artikelen. Zonde van mijn tijd, maar achter de schermen is alles nu weer opgeruimd. Om verdere aanvallen te voorkomen zijn de instellingen van Boublog nu gewijzigd. Wie wil reageren, moet eerst inloggen. Dat wil zeggen dat je eerst een account moet aanmaken. Daarom vandaag nog even niet over Honduras, maar een update over de verloren oorlog in Libië en de propaganda tegen Iran. Opvallend is, dat men Syrië nu even overslaat, men lijkt rechtstreeks door te willen stoten naar WO III.

Iedere oorlog is een misdaad tegen de menselijkheid!

The Real Truth of Wars – Dr. Dahlia Wasfi’s

Lees de hele tekst van Dahlia Wasfi op YouTube.

Dahlia Wasfi: US knows to sanitise war for the Public.

Teken de petitie tegen clusterbommen!

War Clouds Form over Iran

UK and US plan a nuclear strike on Iran

USA Spending More on Nukes Now Than During Cold War

Russia: IAEA’s Iran Report Replicates Iraq War Build-Up

‘War with Iran will be catastrophе’

‘Iran’s co-operation with IAEA discredits US claims’

De oorlog tegen Libië lijkt gewonnen door de NATO-NTC-rebellen, maar de NATO heeft daarbij ernstige imago-schade opgelopen. Kon men in 2004 Fallujah nog verwoesten zonder dat de wereld er erg in had, toen de NATO Sirte verwoestte waren alle ogen gericht op deze “humanitaire bombardementen”. De Verenigde Naties die oorlogen zouden voorkomen, hebben deze oorlog goedgekeurd! En ook het Internationale Strafhof heeft zich totaal ongeloofwaardig gemaakt.

NATO in Libya – UN And ICC Risk Becoming Irrelevant to Africans

Repeating the falsehood that the North Atlantic Treaty Organization (NATO) exercised its military capability in Libya to protect civilians against attack by the military of Gadahfi regime did not make the assertion truthful when reasonable people around the world examined all the facts. Additionally, repeating NATO’s false premise has not made intervention in Libya and brutal murder of Col Gadahfi either legal or legitimate in the context of international law.

Rather, the chances may be that heads of government of NATO member-countries and their outside allies must be ready to exculpate themselves at the International Criminal Court (ICC) from charges of willful overthrow and assassination of the head of state of an African country, Muammar Gadhafi.

NATO Air Force attack supported organized Libyan civilian forces engaged in armed hostilities in opposition to the Gadahfi regime for eight months. The hostilities had the character of a civil war, culminating in the assassination of Gadahfi in cold blood through the instrumentality of NATO’s air force.

Intussen zit men in Libië met de gebakken peren:

Bomb, Build, Benefit: UK joins gold rush to patch up war-torn Libya

14 dead as Niger clashes with convoy from Libya

New Libyan PM seeks cash, reassures fighters

Mousa Ibrahim is Very Safe – Green Soldier in Tunisia

Islamic Scholar Explains The Libyan Conquest – Sheik Imran Hosein

(Engels met Franse ondertiteling)

De hele toespraak van Sheik Imran Hosein duurt een uur en 40 minuten. Hij staat hier.

Helaas heeft men de spam-machine weer aangezet. Daarom heb ik de reacties weer uitgezet. Jammer is dat wel, want de reacties bevatten vaak goede aanvullende informatie. Mocht iemand een betere manier weten om Boublog te beschermen tegen een spam-machine, laat het me dan even weten. Bij voorbaat mijn dank.

Mijn dank is groot! 🙂 😉

19 Reacties

 1. mr. drs. Bou

  Franklin Lamb bevindt zich nu in Benghazi. Uit zijn laatste artikel blijkt dat er in Libië een politieke zuivering plaats vindt, waarbij iedere vermoedelijke aanhanger van de Jamahiriya de kans loop om te worden opgepakt en gemarteld. Tegelijkertijd zijn de NTC-bonzen bang voor vervolging door het Internationale Strafhof!

  Terror and Revenge Engulfs NATO’s Libya
  By Franklin Lamb

  http://www.informationclearinghouse.info/article29695.htm

  Antwoord
 2. mr. drs. Bou

  Twee YouTubes van Morris, over de Libische oud-minister Abuzaid Dorda, die door de NTC-rebellen gevangen genomen is, daarna van de tweede verdieping naar beneden is gegooid en die nu in de gevangenis in de ziekenboeg ligt. Zijn broer en zijn zoon vrezen voor zijn leven!

  Appeal of Brother of Abuzaid Dorda Former Libyan Minister

  Geüpload door 108morris108 op 7 nov 2011

  His life is in danger – He is the most respected former Libyan official – with allegations of being tortured he is now with a broken leg.

  The following is taken from: http://libyasos.blogspot.com/2011/10/important-campaign-concerning-libya.html

  Son of former senior Libyan official who faces assassination speaks to Lizzie Phelan

  Geüpload door 108morris108 op 12 nov 2011

  Independent journalist Lizzie Phelan who has been covering the Libyan crisis since it began speaks to Hamid Dorda, the son of Dr Abuzed Dorda.

  Antwoord
 3. mr. drs. Bou

  Russia Today had er ook reeds een item over:

  http://rt.com/news/abuzed-omar-dorda-879/

  Libya’s former UN ambassador fears for life in jail

  Published: 27 October, 2011, 16:58

  A former Libyan PM and Ambassador to the UN now in NTC custody in Tripoli has suffered broken legs and other injuries following what relatives claim was a murder attempt by guards.

  The news comes just days after some 300 bodies of alleged Gaddafi allies were found in Sirte, raising concerns that the NTC has sanctioned political executions in the fashion of the Gaddafi regime they rebelled against.

  Dorda’s son-in-law, Adel Khalifa, wrote to the UN Security Council’s Nigerian president, U. Joy Ogwu, according to Foreign Policy magazine, which has a copy of the email.

  Met dank aan Grutte Pier! 😉
  http://www.boublog.nl/05/11/2011/orde-heerst-in-tripoli/#comment-10411

  Antwoord
 4. mr. drs. Bou

  Welkom, Ankie. Ook jij blijkt een echt mens!

  Dank voor de link naar Voltaire. Ik zal de video hier even embedden, dan zal ik hem straks rustig bekijken. Hij duurt 22 minuten.

  Antwoord
 5. ankie

  Een video van:
  Welcome to AfriSynergy!
  http://youtu.be/7MxB4gFgqZ8

  Geüpload door AfriSynergy op 14 nov 2011

  The reason for this coordinated attack on Cain centered around a small part of this interview is because Cain is implying, without saying it directly, that the Obama Administration is supporting al Qaeda in Libya and Egypt’s Muslim Brotherhood’s actions in Libya.

  Antwoord
 6. mr. drs. Bou

  Ankie, na 10 minuten zegt West dat de NATO op 12 november j.l. de stad Ghad heeft gebombardeerd.

  Libya: policing the middle of nowhere

  Alex Warren
  guardian.co.uk, Friday 9 September 2011 12.13 BST

  The ease with which Gaddafi’s convoys slipped out of Libya highlights the difficulty in controlling the country’s remote south

  The Telegraph, 25 september:

  Dumped in the desert … Gaddafi’s yellowcake stockpile

  Sitting in row after row, each 15 long by four high, the blue barrels are as frightening as any remnant of the Gaddafi regime.

  En nu dus dat illegale bombardement. FOEI !!!

  Antwoord
 7. mr. drs. Bou

  Ankie, bij nader inzien: die yellowcake van de Telegraph gaat niet over uranium, maar over GOUD !!!

  Er is nog steeds 146 ton goud kwijt in Libië. Dat is 146.000 kilo à ongeveer $ 40.000 per kilo. Mijn rekenmachine zegt: $ 5.840.000.000. Dat appeltje voor de dorst is verdwenen en de failliete NATO wil het terug!

  Ach, dat was zo maar een gedachte bij het eten. Ik heb nog geen verder bewijs gevonden dat Gaht inderdaad is gebombardeerd. Maar T. West is meestal wel goed geïnformeerd. Wie weet er een MS Media link? Of een link naar een YouTube?

  Want sommige dingen gebeuren helemaal niet volgens de MSM…

  Antwoord
 8. mr. drs. Bou

  The Iranian threat
  The US is not taking any practical steps to ensure a nuclear-free Middle East, says the author.

  Noam Chomsky Last Modified: 24 Nov 2011 13:54

  Editor’s note: Over the past week various elements both in Washington DC and Tel Aviv have been promoting a renewed rhetoric of an Iranian threat. Back in July of this year, Professor Chomsky wrote the following commentary on the issue that resonates even louder today.

  Cambridge, Ma – The dire threat of Iran is widely recognised to be the most serious foreign policy crisis facing the Obama administration. General Petraeus informed the Senate Committee on Armed Services in March 2010 that “the Iranian regime is the primary state-level threat to stability” in the US Central Command area of responsibility, the Middle East and Central Asia, the primary region of US global concerns. The term “stability” here has its usual technical meaning: firmly under US control. In June 2010 Congress strengthened the sanctions against Iran, with even more severe penalties against foreign companies. The Obama administration has been rapidly expanding US offensive capacity in the African island of Diego Garcia, claimed by Britain, which had expelled the population so that the US could build the massive base it uses for attacks in the Central Command area. The Navy reports sending a submarine tender to the island to service nuclear-powered guided-missile submarines with Tomahawk missiles, which can carry nuclear warheads. Each submarine is reported to have the striking power of a typical carrier battle group.

  “They are gearing up totally for the destruction of Iran,” according to Dan Plesch, director of the Centre for International Studies and Diplomacy at the University of London. “US bombers and long range missiles are ready today to destroy 10,000 targets in Iran in a few hours,” he said. “The firepower of US forces has quadrupled since 2003,” accelerating under Obama.

  Voeg daarbij de illegale atoomwapens van Israël en het beeld is compleet!

  Lees hier verder.

  The views expressed in this article are the author’s own and do not necessarily reflect Al Jazeera’s editorial policy.

  Oceania was always at war with Eurasia or Eastasia…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën