Archief
Artikelen

Honduras moet vandaag maar even wachten. Boublog kreeg namelijk bezoek van een spam-machine. Bijna 2000 eerste reacties wachtten op moderatie, maar het aantal bezoekers bleef vrijwel constant. Alleen het aantal artikelen per bezoeker steeg opzienbarend, die machine spamt kennelijk in een paar seconden een dwaze reactie op minstens 10 artikelen. Zonde van mijn tijd, maar achter de schermen is alles nu weer opgeruimd. Om verdere aanvallen te voorkomen zijn de instellingen van Boublog nu gewijzigd. Wie wil reageren, moet eerst inloggen. Dat wil zeggen dat je eerst een account moet aanmaken. Daarom vandaag nog even niet over Honduras, maar een update over de verloren oorlog in Libië en de propaganda tegen Iran. Opvallend is, dat men Syrië nu even overslaat, men lijkt rechtstreeks door te willen stoten naar WO III.

Iedere oorlog is een misdaad tegen de menselijkheid!

The Real Truth of Wars – Dr. Dahlia Wasfi’s

Lees de hele tekst van Dahlia Wasfi op YouTube.

Dahlia Wasfi: US knows to sanitise war for the Public.

Teken de petitie tegen clusterbommen!

War Clouds Form over Iran

UK and US plan a nuclear strike on Iran

USA Spending More on Nukes Now Than During Cold War

Russia: IAEA’s Iran Report Replicates Iraq War Build-Up

‘War with Iran will be catastrophе’

‘Iran’s co-operation with IAEA discredits US claims’

De oorlog tegen Libië lijkt gewonnen door de NATO-NTC-rebellen, maar de NATO heeft daarbij ernstige imago-schade opgelopen. Kon men in 2004 Fallujah nog verwoesten zonder dat de wereld er erg in had, toen de NATO Sirte verwoestte waren alle ogen gericht op deze “humanitaire bombardementen”. De Verenigde Naties die oorlogen zouden voorkomen, hebben deze oorlog goedgekeurd! En ook het Internationale Strafhof heeft zich totaal ongeloofwaardig gemaakt.

NATO in Libya – UN And ICC Risk Becoming Irrelevant to Africans

Repeating the falsehood that the North Atlantic Treaty Organization (NATO) exercised its military capability in Libya to protect civilians against attack by the military of Gadahfi regime did not make the assertion truthful when reasonable people around the world examined all the facts. Additionally, repeating NATO’s false premise has not made intervention in Libya and brutal murder of Col Gadahfi either legal or legitimate in the context of international law.

Rather, the chances may be that heads of government of NATO member-countries and their outside allies must be ready to exculpate themselves at the International Criminal Court (ICC) from charges of willful overthrow and assassination of the head of state of an African country, Muammar Gadhafi.

NATO Air Force attack supported organized Libyan civilian forces engaged in armed hostilities in opposition to the Gadahfi regime for eight months. The hostilities had the character of a civil war, culminating in the assassination of Gadahfi in cold blood through the instrumentality of NATO’s air force.

Intussen zit men in Libië met de gebakken peren:

Bomb, Build, Benefit: UK joins gold rush to patch up war-torn Libya

14 dead as Niger clashes with convoy from Libya

New Libyan PM seeks cash, reassures fighters

Mousa Ibrahim is Very Safe – Green Soldier in Tunisia

Islamic Scholar Explains The Libyan Conquest – Sheik Imran Hosein

(Engels met Franse ondertiteling)

De hele toespraak van Sheik Imran Hosein duurt een uur en 40 minuten. Hij staat hier.

Helaas heeft men de spam-machine weer aangezet. Daarom heb ik de reacties weer uitgezet. Jammer is dat wel, want de reacties bevatten vaak goede aanvullende informatie. Mocht iemand een betere manier weten om Boublog te beschermen tegen een spam-machine, laat het me dan even weten. Bij voorbaat mijn dank.

Mijn dank is groot! 🙂 😉

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

19 Reacties op “Boublog onder vuur en Libië -> Iran update”

Laat een reactie achter