Archieven

Libië leugens: de absurde humanitaire oorlog

Nu ook Sirte bijna helemaal is verwoest bevrijd, besteden de media nauwelijks nog aandacht aan Libië. Bij deze eerst even een update van de laatste berichten, gevolgd door een analyse van de absurde manier waarop deze humanitaire oorlog begon. De valse beschuldigingen die door humanitaire organisaties tegen de Jamahiriya en Gaddafi werden ingebracht (massamoord, verkrachting, bombarderen van eigen burgers), blijken afkomstig van dezelfde personen die nu fungeren als ministers van de NTC!

Libyan revolution: Interim fighters ‘enter Bani Walid’

Libya fighters and Kadhafi loyalists resume battle

NTC militia make slow progress in Sirte CCTV News

Death, destruction in Sirte CCTV News

Guerre Humanitaire en Libye : Il n’y a pas de preuve !
(De humanitaire oorlog tegen Libië: er is geen bewijs!)

De beschuldigingen van massamoord etc. tegen Gaddafi werden in februari van dit jaar ingebracht door de Libyan League for Human Rights, in de persoon van dr. Sliman Bouchuiguir. Uit een interview met hem in juli blijkt dat er voor de beschuldigingen geen enkel bewijs was. Ook blijkt dat leden van deze zogenaamde mensenrechtenorganisatie nu minister zijn voor de NTC.

Deze Franse documentaire is gemaakt door Julien Teil, die ook artikelen schrijft voor Global Research en die samen met anderen tijdens en na de NATO-bombardementen in augustus vast zat in het Rixos hotel in Tripoli. De docu is ondertiteld in het Engels.

The Humanitarian War duurt 20 minuten.

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën