Archief
Artikelen

In Libië is niets meer aan de hand. Er komen nauwelijks nog berichten naar buiten en het leven lijkt zich te normaliseren, maar niets is minder waar! In Sirte gaat de strijd gewoon door. De stad is reeds grondig verwoest, maar nog steeds niet veroverd. Over Bani Walid en Sabha horen we helemaal niets meer en in Tripoli zou alles nu rustig zijn. Op Sirte na zou heel Libië onder crontrole zijn van de NATO-rebellen-NTC. De alternatieve media geven echter een heel ander beeld. De NTC-rebellen plegen oor;logsmisdaden en maken onderling ruzie. De Libische NTC heeft een Syrische NTC (in Turkije!) erkend, wat leidt tot protesten in Syrië. De veroverde wapens worden door de rebellen verkocht en gaan in de richting van Egypte en Palestina! De oorlog tegen de Libische Jamahiriya kan op deze manier gemakkelijk escaleren in een totale strijd tegen de NATO, Israël en de Europese koloniale machten in Afrika en het Midden Oosten.

Morris: Libyan News Update Oct 14 – 1.00am GMT

Gaddafi loyalists fight back in Sirte

Sirte almost destroyed after clashes

NATO Rebels make chaotic advance into Sirte 12.10.11

Lees ook deze bijdragen van Nico de Geit:

Mainstream media blijft zwijgen over situatie Libië

Wie beschermt de Libische kinderen tegen de NAVO – Deel II

Wat Engelstalige achtergrondartikelen:

Libya: Gaddafi fighters hit back in Sirte, NTC backtracks capture claim

NATO exterminates 2 percent of a populated city, met een vertaling op Zaplog. (Dank je wel, Benb!)

De continue genocidale bombardementen van de navo hebben 2 procent van de stad Sirte, waaronder 1.000 kinderen, uitgeroeid. Hoe kan dit worden beschouwd als “het beschermen van” burgers?

In werkelijkheid, “beschermt” de navo hun terroristische criminelen, zodat ze een totale ramp kunnen aanrichten op een voor hun onvriendelijke bevolking die hen haat en alles wat ze voor staan: terreur, moord, vernietiging, misdaad, verkrachting, diefstal, verraad.

De navo voert oorlog tegen de waarheid. We weten allemaal hoe dat werkt. Alle communicatie wordt geëlimineerd en de agressors krijgen alle ruimte. Echter, ze zijn doodsbang voor dit ene baken van de waarheid en proberen iedereen die durft de waarheid te vertellen het zwijgen op te leggen.

NATO’s TNC ground troops commit summary executions in Sirte

Syrians protest against Libyan NTC recognition of Syrian rebel council

Libya’s rival military commanders fight war of words

Smuggled Libyan weapons flood into Egypt

In Benghazi is men volgens The Real News juist erg blij met NATO, maar het gaat natuurlijk wel over olie!

Libyans Debate Who Will Benefit from their Oil
Geüpload door TheRealNews op 25 sep 2011

Tot slot een video van Sky News, met een Facebook-adres:

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

4 Reacties op “Libië leugens: er is niets meer aan de hand”

Laat een reactie achter