Archief
Artikelen

Sirte is bevrijd van het vliegveld tot het strand. Alle negers worden gearresteerd en ook alle jong volwassen mannen (fighting age) worden opgepakt. Wat er daarna met hen gebeurt, is onduidelijk. Wie in het bezit van wapens is, wordt geëxecuteerd. Deze glorieuze overwinning van de barbaarse rebellen wordt bekroond met de arrestatie van Mutassim, de zoon van Gaddafi. In Tripoli viert men deze bevrijding met vuurwerk, maar niemand weet of het waar is. Sirte is bevrijd, wat een feest! Alleen Telesur maakt zich nog zorgen over de humanitaire situatie in de verwoeste stad. Bij deze weer een overzicht van de YouTubes.

Al Jazeera:

NTC fighters seize Sirte police HQ

Libyan fighters cut off Sirte escape route

Libya’s NTC claims capture of Gaddafi son

NTC fighters cut off Sirte escape route

CCTV:

NTC Chief pays visit to Gaddafi hometown

4th son of Gaddafi captured NTC defense official

EuroNews

NTC claims Gaddafi son has been captured

Telesur

Insurgent assure they control Sirte

There could be a critical humanitarian crisis in Libya

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter

Recente reacties