Archief
Artikelen

Beste bezoekers van BOUblog, hoog geëerd publiek!

Hoewel circus BOUblog meestal ongeveer 1000 bezoekers per dag trekt, kwamen er gisteren 2.232 unieke bezoekers voorbij. De meest genoemde zoekterm bleek daarbij WTC, gevolgd door 9/11 waarheid en 11 september 2001. De waarheid rond 11 september blijkt wel degelijk te leven, maar er zijn helaas nog zoveel mensen die geloven in de dwaze complot-theorie van 19 vliegende plofmoslims! Vorige week heb ik de vragen rond 11 september zo goed mogelijk op een rijtje gezet en daarbij vooral gebruik gemaakt van Nederlands ondertitelde documentaires. Ze staan in de categorie 11 september 10 jaar later. Nu wil ik u vragen om deze link zo breed mogelijk te verspreiden.

Het laatste artikel in deze 9/11-serie gaat over Sibel Edmonds, die op BOUblog onder de categorie Baybasin/Demmink valt. Dat is niet toevallig, want niet alleen Sibel Edmonds luidde de klok over de verwevenheid van de Turkse regering met de internationale criminaliteit. Hüseyin Baybasin was al in 1996 de Turkse trom aan het roeren, maar hij werd in 1998 gearresteerd en na een fake-proces in 2002 in Nederland onherroepelijk veroordeeld tot levenslang. Volgens de advocate van Baybasin was dat mogelijk omdat onze SG van Justitie, Joris Demmink met zijn pedofiele strapatsen, werd gechanteerd door de Turkse regering.

VPRO-radio: interview met Adèle van der Plas mei 2011

Op 31 augustus j.l. heeft Baybasin nogmaals aangifte gedaan tegen onze SG van Justitie en zijn handlangers. De website Bakker-Schut van zijn advocate, mr. Adèle van der Plas, vertelt meer over de achtergrond van deze aangifte:

Op 2 april 2007 heeft Hüseyin Baybasin aangifte gedaan tegen mr. J. Demmink, de secretaris-generaal van het ministerie van justitie. De advocaten van Baybasin hadden Turkse documenten in handen waaruit bleek dat Demmink zich had schuldig gemaakt aan pedofiele sekscontacten met minderjarige jongens in Turkije. Daarnaast bleek uit die documenten dat Demmink als gevolg van deze pedoseksuele contacten is gechanteerd door de toenmalige Turkse autoriteiten. Demmink heeft samen met de toenmalige officier van justitie Hugo Hillenaar een strafrechtelijke vervolging van Baybasin in Nederland doen beginnen. Die vond plaats op valse gronden en met valse bewijsmiddelen, onder meer gemanipuleerde telefoontaps. Deze eerste aangifte heeft niet geleid tot een strafrechtelijke vervolging.

In de periode 2008 – 2010 hebben twee Turkse slachtoffers van mr. J. Demmink zelf aangifte gedaan bij het Nederlandse Openbaar Ministerie. Eind augustus 2011 is namens Baybasin op basis van een veelheid aan nieuw bewijsmateriaal opnieuw aangifte gedaan tegen mr. Demmink wegens (onder meer) meineed, uitlokking, valsheid in geschrifte, mishandeling en ambtsmisdrijven. Deze aangifte is op deze site te downloaden.

De nieuwe aangifte is gebaseerd op de aangiften van twee Turkse mannen, Mustafa Y. en Osman B., die als jongens door Joris Demmink seksueel zijn misbruikt. De Bakker-Schut website zegt:

De twee mannen, Mustafa Y. en Osman B., zijn voor het eerst in 2007 met hun aanklacht tegen Demmink naar buiten gekomen. Zij vertelden hun ervaringen in interviews met de Turkse onderzoeksjournalist Burhan Kazmali. Tegenover een Turkse advocaat in Istanbul hebben zij later hun verhaal verteld hoe zij als kinderen door Demmink zijn misbruikt, verkracht en gepenetreerd.

Kleintje Muurkrant kwam met het volgende commentaar:

dinsdag 6 september 2011
Yes! Eindelijk is er door twee Turken officieel een aanklacht ingediend tegen mr. Untouchable himself. Joris Demmink. De hoogste baas bij Justitie, die zelfs een standbeeld van Vrouwe Justitia pukkeltjes bezorgt. En een ander Turks slachtoffer van Joris’ koterdrift staat in de startblokken. Niks geen gelul meer over badmeesters, elftalbegeleiders of speeltuincipiers. Zelfs kindercrèchemonsters moeten het even met wat minder aandacht doen. Het gaat nu om een echte hoofdprijs.

Er wordt intussen door het OM en een koppel smurfen driftig aan de zaak gesabbeld. Vraag is of onze altijd zo ferm uit de hoek komende minister Opstelten nu doet wat al zijn voorgangers niet aandurfden: Joris schorsen. In ieder geval zo lang het onderzoek duurt. Dat gebeurt met eenvoudige koterhopsers ook. Dus om elke schijn van klassejustitie te vermijden vort met de geit, Ivo.

Maar alweer werd Joris Demmink niet geschorst! En de media besteedden aan deze zaak nauwelijks aandacht. Alleen de Spits kwam met een gedegen artikel waarin Joris Demmink met name werd genoemd: Aangifte verkrachting tegen Demmink. En RTL besteedde zowaar 26 seconden zendtijd aan de zaak:

Aangifte tegen Joris Demmink

De komende dagen en weken zal ik minder tijd kunnen besteden aan BOUblog. Mijn gebroken arm is behoorlijk aan het genezen en het wordt de hoogste tijd om te zorgen voor mijn huis. Ook wil ik BOUblog achter de schermen opruimen. Daarbij moet ik mezelf wel een beetje in acht nemen, anders heb ik straks weer een “tennisarm”.

Gisteren hoorde ik echter dat Baybasin ernstig ziek geweest is. Hij is geopereerd aan een gezwel in zijn darmen. Het goede nieuw is, dat het geen kwaadaardige kanker was. Maar ik vond het wel triest! Baybasin zit nu al 13 jaar onschuldig in de gevangenis, in een bijna ondragelijk isolement. Daarom wil ik al mijn bezoekers dringend verzoeken om Baybasin een kaart te sturen met

Van Harte Beterschap!

Mr. Hüseyin Baybasin
reg.nr. 1623371
P.I. Nieuwegein
Postbus 1328
3430 BH Nieuwegein.

Ceterum censeo Joris Demmink strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

27 Reacties op “Bou doet een beroep op haar bezoekers”

 • knofje:

  Oke Bou ,

  kaart is de deur uit.
  Hoop dat die man snel vrij komt.

  grtjs.

 • knofje:

  Leuke foto !!!
  Heb je ook op face-book gezet

  grtjs.

 • Luis:

  Luis doet met Knofje mee;-)
  Wie volgt?

 • Ikke! Kaartje gaat morgen op de bus, zijn mn verstoffende envelopjes toch nog ergens goed voor.

 • mr. drs. BOU:

  Dank jullie wel, lieve bezoekers van BOUblog! Iedere kaart is welkom als je ziek bent en in de gevangenis zit. Onderzoek ook de fake-zaak waarop deze Klokkenluider van het eerste uur gevangen zit!

  http://www.boublog.nl/category/artikelen/justitie/baybasindemmink/baybasin/

  Natuurlijk hoop ik op minstens 100 ansichtkaarten. Dat zou hem goed doen! Als je een ansichtkaart stuurt, reageer hier dan even. Het zelfde geldt voor het plaatsen van de link naar 9/11: Tien jaar later.

  http://www.boublog.nl/category/zoek-documentaires/terrorisme/911/10-jaar-later/

  Als deze BOUblog 100 positieve reacties ontvangt, dan ben ik zelf weer gemotiveerd om verder te schrijven. Want geloof maar dat ik alleen maar werk voor de VREDE!

 • Morgen gaat mijn kaartje ook de deur uit!
  En bij de klokkenluider zal ik ook nog kijken.

 • Ria:

  Zal ook een kaartje sturen. Goed werk mr. drs. Bou! Heel erg dat Baybasin in deze situatie verkeert, en dat in Nederland!

 • jan-47:

  Ik stuur er morgen drie
  Hoop dat hij er uitkomt

 • Eheu:

  Link geplaatst bij m’n eigen artikeltje bij de film op Anarchiel: http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/de_zaak_sibel_edmonds_oftewel_de_waarheid_over_9_11

  Moet nu weer aan het werk, ook ’n sort of briefkaartje schrijven. Binnenkort weer ’n nieuwe premiere, you’ll see.

  See y’all.

  Eheu

 • ute:

  Ik heb de kaart klaarliggen!
  Morgen gaat hij op de post.

 • klaske:

  Ga ik zeker vandaag doen!..t’is allemaal niet meer te snappen wat er hier allemaal gebeurd in ons oooh zo mooie kikkerlandje..maar geduld is een schone zaak, nou vooruit dan maar..

 • RW:

  Kan de brief ook in het Nederlands?

 • Mijn kaartje is al op de post.

 • mr. drs. BOU:

  Beste RW, de brief kan ook in het Nederlands, maar houd het simpel en kort.

  Toen Baybasin werd veroordeeld tot levenslang, heeft hij gevraagd om een cursus Nederlands voor buitenlanders. Het antwoord was NEE. Toen Baybasin in 1998 werd gearresteerd, was hij hier als asielzoeker. Deze procedure is toen stopgezet. De reden dat hij geen Nederlands mocht leren: “U heeft geen verblijfsvergunning, dus u ben hier illegaal.”

  Krankzinniger kunnen we het niet maken! Levenslang illegaal in de gevangenis…

  Maar begin dit jaar (ik denk in mei of juni) vertelde hij dat hij nu toestemming heeft om Nederlands te leren. Omdat hij echt ernstig ziek was, is het er nog niet van gekomen, maar Baybasin is beslist niet dom. Na bijna 15 jaar in Nederland verstaat hij ons rare taaltje wel een beetje.

  Hij spreekt en leest en schrijft trouwens goed Engels.

  Verder namens hem al vast bedankt voor de kaarten. Weet dat iedere kaart hem goed doet. Hij mag geen journalisten ontvangen en ansichtkaarten maken dat hij niet het gevoel heeft dat hij in de vergetelheid raakt.

  Dus nogmaals aan alle bezoekers: Stuur hem even een kaart!

 • ipad:

  Verbaas me dat mensen blindelings geloven wat een advocaat op internet plaatst. Van de Plas spreekt de waarheid, Baybassin ook, de staat niet dus is Baybassin niet schuldig en moet hij vrij. Mensen waar zit je met je gezond verstand? Zoals ze in Amerika zeggen “get a life”. Wij zijn buitenstaanders en kennen het dossier niet. Maar hebben wel onze mening klaar. Dat is toch Nederland op zijn malst. Stuur liever een kaart aan de kinderen in het Wilhelmina gasthuis zijn opgenomen. Kinderkanker de wereld uit!

  • Ria:

   IPad

   “Verbaas me dat mensen blindelings geloven wat een advocaat op internet plaatst”

   Zelden zo’n vooringenomen reactie gelezen. Sinds 2007 ken ik deze zaak sinds het lezen van de schokkende aangifte door mr. Schut en mr. van der Plas van 2 april 2007. Heb de hele tekst al jaren opgeslagen plus het vonnis uit 2002 en lees met aandacht de berichten over de rechtsgang van Baybasin. Mr. Drs. Bou heeft heel veel gepubliceerd over deze zaak en deze aangifte ook vast op haar website staan of evt. kan ik de lap tekst plaatsen bij interesse. En buiten dat, waaruit concludeert u dat geïnteresseerden niet in andere zaken interesse zouden hebben en/of behulpzaam zouden zijn? En ja, ik heb een leven want mijn hart klopt met passie voor Recht.. Ipads hart klopt schijnbaar niet voor zulk onrecht als hier geschiedt, wel een ongefundeerde mening aanmatigen over anderen maar zich niet willen verdiepen over een zeer ernstige zaak, waarin iemand veroordeeld is tot levenslange gevangenisstraf op basis van.. nou, studeer er maar over of hou u anders stil!

 • mr. drs. BOU:

  Beste ipad,

  Het verbaast mij dat je blindelings aanneemt dat we hier zomaar iets geloven. Je had toch ten minste de moeite kunnen nemen om de zaak te onderzoeken. Op Boublog staat voldoende juridische informatie, met links naar het schandalige arrest Baybasin, de commotie die daarop ontstond, hoe Robert Hörchner daar het slachtoffer van werd etcetera.

  Verder zijn er talloze verklaringen van de Turkse betrokkenen bij deze fake-rechtszaak die na het Susurluk-incident en de val van de regering Ciller begrepen dat dit te ver ging. Lees bij voorbeeld eens de serie Langendoen over Baybasin:

  http://www.boublog.nl/category/artikelen/justitie/baybasindemmink/langendoen/page/2/ Onderaan beginnen!

  Want jij hebt je niet in de zaak verdiept, maar je hebt wel je mening klaar!

 • mr. drs. BOU:

  Joris D. weg ermee!

 • mr. drs. BOU:

  Beste Boublog bezoekers, hoog geëerd publiek,

  Daarnet kreeg ik een telefoontje van Baybasin. Hij is na de operatie nog wat zwak, maar hij is erg blij met de ansichtkaarten! Namens Baybasin wil ik jullie allemaal bedanken. En ik wil jullie vragen: laat het niet bij deze ene kaart. Voor Baybasin is het een geweldige steun om te weten dat er mensen zijn die achter hem staan.

 • Wat leuk dat je ons dat even laat weten.. Hoop dat er meer lezers zullen zijn die de kleine moeite nemen dit slachtoffer van Nederlands Onrecht v.d. Bovenste Plank een hart onder de riem willen steken!

  @ Bou: Heb ik je al ooit laten weten hoe dankbaar ik je ben om je nette blog? Zo nee; bij deze, zo ja; ik kan je niet dankbaar genoeg zijn! 😀

 • mr. drs. BOU:

  Dank je wel, Miriam. Speciaal voor jou:

  Ein Kleines Kompliment:

Laat een reactie achter