Archief
Artikelen

Binnen een week na 9/11 waren de daders van de aanslagen bekend: 19 Moslims die als zelfmoord-terroristen naar de VS waren gestuurd door Osama bin Laden. Hij was een telg uit de omvangrijke miljonairsfamilie Bin Laden uit Saoedi-Arabië. Zijn persoonlijk vermogen werd geschat op 25 à 30 miljoen dollar. Volgens de toenmalige vicepresident van de VS, Dick Cheney, woonde Osama in Afghanistan in een hoog-technologische grot in de buurt van Tora Bora. In Afghanistan heerste op dat moment de Taliban en deze regering weigerde om Osama bin Laden uit te leveren zonder enig bewijs. Daarom viel de VS in oktober 2001 Afghanistan binnen.

Nu zijn er bij deze gang van zaken wel enige kanttekeningen te plaatsen. Bin Laden zou de oprichter zijn van de islamistische terreurorganisatie Al Qaida, maar deze Islamitische Jihad-organisatie werd in 1979 in het leven geroepen door de CIA om de Russen te bestrijden in Afghanistan. En een inval in Afghanistan binnen een maand na de aanslagen van 9/11 kan onmogelijk een reactie worden genoemd op 9/11. Een dergelijke militaire invasie in een land dat aan de andere kant van de wereld ligt, vergt maanden van logistieke voorbereiding!

Wonderlijk is ook de nauwe connectie tussen de familie Bin Laden uit Saoedi Arabië en de familie Bush. Beide families zijn betrokken bij de handel in aardolie, ze zijn verenigd in een firma, de Carlyle Group in Washington. Deze twee families speelden elkaar contracten toe, ze deden al jaren goede zaken met elkaar! Op 9/11 was de broer van Osama bin Laden in de VS, waar hij ontbeet met pappa George Bush sr. in het Ritz Carlton hotel. Twee dagen later, terwijl het vliegverbod in de VS nog van kracht was, is de familie Bin Laden weer weggevlogen.

CBC: On 9/11 George bush Sr HAD breakfast with Bin laden brother

9/11 Coincidences (14/19)

Osama bin Laden heeft zijn betrokkenheid bij 9/11 altijd ontkend. Er is ook geen enkel bewijs dat hij verantwoordelijk was voor de aanslagen. Hij wordt daarvoor zelfs niet gezocht door de FBI. Hoewel het gebergte van Tora Bora vooral door het Engelse leger grondig werd uitgekamd, is die hoog-technologische grot nooit gevonden en Osama zou zijn ontsnapt naar Pakistan. Daar werd hij bijna 10 jaar na dato gedood door Amerikaanse Special Forces, die zijn lijk in zee hebben gedumpt, zodat niemand kan controleren of hij dood is. Men heeft hem niet berecht voor het Internationale Strafhof, hij zou op ondervragingen immers wel eens zeer pijnlijke antwoorden hebben kunnen geven. Ook vroeg niemand zich af met welk recht de Amerikanen in een ander land zo openlijk een moord plegen!

Uw nieuwe boeman staat al klaar: hij heet Khalid Sheikh Mohammed en na enige jaren te zijn gemarteld in Guantanamo, heeft hij alles bekend! De VS heeft die boeman nodig als excuus voor hun nu al 10 jaar durende oorlogs-terreur en voor het feit dat men de burgers in de VS iedere burgerlijke vrijheid heeft ontnomen. Daarom zegt de TV nu weer: Er is een verhoogde terreurdreiging op zondag 11 september…

AFTER 9/11: TEN YEARS OF WAR

The Road to Guantanamo duurt een uur en 24 minuten.

Zie voor meer vragen en antwoorden:
Waarheid 9/11

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

2 Reacties op “10 jaar na 9/11: Wie was Osama bin Laden?”

Laat een reactie achter