Archief
Artikelen

Dat de Twin Towers zouden zijn ingestort door een kerosine-brand, is in strijd met de wetten der natuurkunde. Het is ongeveer net zo dwaas als een gasfornuis dat zou smelten door de hitte van de gasvlam! Het is dan ook niet verwonderlijk dat natuurkundigen, scheikundigen, architecten en ingenieurs de officiële verklaring niet geloofde. De eerste geleerde die naar buiten trad met zijn twijfels en op zoek ging naar een betere verklaring, was de natuurkunde-professor Steven Jones. Hij werd prompt op non-actief gesteld!

Steven Jones was echter niet de enige die zo zijn twijfels had. In de nieuwe documentaire “Explosive Evidence: Experts Speak Out” die gisteren in Tuschinski in wereldpremière ging, spreken talloze wetenschappers zich uit over de onmogelijkheid van de officiële verklaring. Op RTL4-Boulevard kwam de Telegraafjournalist John van den Heuvel daarom gisteren maar weer eens verklaren dat men vooral niet moet geloven in complot-theorieën. De meest dwaze complot-theorie, die van die 19 vliegende plofmoslims, met 3 stalen frame gebouwen die instortten door brand, wordt echter nog altijd moeiteloos geslikt!

Op Waarheid 9/11 staat een reeks van YouTubes met verklaringen van geleerden over de manier waarop de Twin Towers zijn ingestort. Volgens vijftig erkende architecten en ingenieurs uit de Verenigde Staten zijn er concrete bewijzen dat bij de aanslagen van 9-11 op de WTC torens explosieven zijn gebruik. Deze groep onderzoekers heeft zich verenigd in de Amerikaanse non-profit organisatie Architects and Engineers for 9/11 Truth, waar meer dan 1.500 ervaringsdeskundigen zich inmiddels bij aangesloten hebben. Zij eisen een nieuw onderzoek naar de toedracht van 9/11.

Tien jaar na datum zijn veel vragen rond de aanslagen op 9/11 nog onbeantwoord. Wat wel al duidelijk is volgens deze groep vooraanstaande academici, is dat het verzamelde wetenschappelijke bewijs haaks staat op de officiële verklaring: het 9-11 commission report.

ESO Trailer – Nederlandse ondertitels

Robert Bowman, voormalig directeur van Geavanceerde Ruimtevaart Programma’s van het Ministerie van Defensie (VS):

Dr. Lynn Margulis, vermaard celbiologe, over de onwetenschappelijke manier van het officiële 9/11 onderzoek:

Scott Grainger – Ingenieur Brandveiligheid, over de onmogelijkheid dat de torens zijn ingestort door brand:

Stephen Barasch – hoogbouw architect, over de weerstand van gebouwen wanneer ze instorten en de onmogelijkheid van de theorie van het gesmolten staal:

Tom Sullivan – voormalig explosievenplaatser, over de manier waarop controlled demolition gaat:

Les Young – hoogbouw architect, over de structuur van de Twin Towers:

Robert McCoy – hoogbouw architect, over de inslagen van de vliegtuigen in de Twin Towers en de manier waarop de torens instortten:

Jeff Farrer, Natuurkundige, over de wetenschappelijke analyse van de gevonden explosieven:

Mark Basile, Scheikundig Ingenieur- Gespecialiseerd in materiaal analyse, over het werk van Steven Jones en zijn eigen analyse van het stof van het WTC:

Professor Steven E. Jones – specialist op gebied van koude kernfusie – begon als eerste exacte wetenschapper een eigen onderzoek naar 9/11:

Niels Harrit, professor aan het Scheikundig Instituut van Kopenhagen, over de aanwezigheid van de brandversneller nano-thermite in het stof en de daaruit volgende betrokkenheid van het Amerikaanse leger:

Zie voor meer vragen en antwoorden:
Waarheid 9/11

En dit wordt een hit:

9/11 Building 7 – Controversial Dance Track

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

15 Reacties op “10 jaar na 9/11: Wat zeggen de deskundigen?”

 • Arminius:

  9/11 Is the LitmusTest:
  There is one thing that defines everyone over the course of these early years of this new century. That thing is the 9/11 attack. Everyone in government and every field of endeavor the world over is defined by their position on this event. It is not necessary to know the truth. It is only necessary to know the extent of the lies in order to define any leader in any position anywhere in the world. By what they have said and by what they have not said, one can accurately judge who is an enemy of the people’s of the world. One can accurately determine who is a tool of the psychopaths or one of them…

  http://www.youtube.com/watch?v=AVY-iQDO8pg

 • Arminius:

  Quote: Volgens vijftig erkende architecten en ingenieurs uit de Verenigde Staten zijn er concrete bewijzen dat bij de aanslagen van 9-11 op de WTC torens explosieven zijn gebruik.

  Als je dan toch bezig bent, bekijk dan ook deze docu eens aandachtig.

  9/11 WTC nuclear demolition Dimitri Khalezov
  http://www.dailymotion.com/video/xf2zcc_9-11-wtc-nuclear-demolition-dimitri_tech


  9/11 WTC nuclear demolition Dimitri Khalezov 01… door 911nuke

 • stamgast:

  Arminius, zou het kunnen dat met een nieuw onderzoek dat(nuclear demolition)naar boven komt!. Steun jij trouwens de site of andere site’s voor een onderzoek.

 • mr. drs. BOU:

  Volgens mij is er geen verhoogde radioactiviteit gevonden op of rond Ground Zero. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat men er niet naar heeft gezocht. 😉

 • john:

  Ohja, weet niet of het er al bij staat. Er zijn veel mensen ziek geworden bij groundzero,test hun eens op straling mischien leverd het iets op.

  Groetjes John

 • mr. drs. BOU:

  Beste John,

  In mijn spambox zat een lang verhaal dat door jou is geschreven. Ik heb het er even uit gevist, maar het is te lang voor een reactie.

  Je verwijst daarin naar een video: http://www.dimitri-khalezov-video.com/911thology_Dimitri_Khalezov_video-MPEG4_download_links.htm Dat is dezelfde docu die Arminius ook al plaatste.

  En je verwijst naar een artikel op Zaplog: http://zaplog.nl/zaplog/article/9_11_mislukte_staatsgreep_en_geslaagde_mindfuck

  Voor wie zich verder wil verdiepen in deze materie zijn dat toch wel leuke links. 😉

 • In diverse kranten van maandag zie je een foto van Bush en trawanten die staan rondom een enorm waterbassin van 60 bij 60 meter precies op de plaats waar een van de twintowers heeft gestaan. Dat bassin is aangelegd op die plaats om de gamma-straling tegen te houden die uit de atoombomkrater naar boven komt.

 • Karen:

  Niet dat het nog uitmaakt, maar ik ben na het zien van de youtube filmpjes van Zeitgeist overtuigd geraakt van de bewering dat 9-11 een inside job was, of op z´n minst niet heeft plaatsgevonden op de wijze zoals die aan mij verkocht is door verschillende media.

  Mede door te interviews met wetenschappers, deskundigen, etc. en hun beweringen over wat wel en wat waar KAN zijn aan de hand van het analyseren van de manier van instorten van gebouwen, etc.

 • Architecten en ingenieurs bewijs – bewijst 9/11 verhaal is nep.

  Richard Gage, oprichter en chief woordvoerder van architecten en
  ingenieurs 9/11 Truth is op een tour van 12 Canadese steden. (3 min.)
  http://www.presstv.ir/detail/233912.html

 • mr. drs. Bou:

  In Moskou staat een wolkenkrabber in brand. Wanneer zou die instorten? 🙂

  Skyscraper on Fire: Europe’s tallest-to-be tower burns in Moscow

 • ankie:

  2012-Newest 9/11 Documentary!
  Submitted by Lindquist 2012-05-30.
  Video duurt 24 minuten.

  http://wakeupfromyourslumber.com/video/lindquist/2012-newest-911-documentary

  2012 – NEWEST 9/11 DOCUMENTARY – PROOF 9/11 WAS AN INSIDE JOB

 • mr. drs. Bou:

  Dank je wel, Ankie.

  Vanmorgen kwam ik ook een wonderlijke video tegen over de No Plane theorie. Zelf geloof ik daar niet zo in, maar het waren in elk geval geen normale passagiersvliegtuigen. En eigenlijk doet het ook niet zo ter zake. Zolang men maar begrijpt dat die 19 vliegende plofmoslims een ONZIN-verhaal zijn!

  911 – Maybe the No Planers Are Not So Crackers – Nick Kollerstrom

 • FoundACure:

  In documentaires van zo’n 10 jaar geleden kwam al ter sprake dat de bewuste vliegtuigen geen conventionele ‘airliners’ waren.

  ‘Blow ups’ van het videomateriaal zouden aangetoond hebben dat hier een bepaald type militair vliegtuig gebruikt zou zijn, herkenbaar aan een bult op de romp. Ook hebben waarnemers verklaard dat het hier ging om toestellen zonder zijramen, wat dus ook weer duidt op vracht- of militaire toestellen.

  Het feitenmateriaal dat duidt op een inside-job is niet meer te negeren. Kennelijk was er ook sprake van voorkennis, daar er voor de aanslag massaal aandelen van vliegmaatschappijen van de hand gedaan zijn.

 • mr. drs. Bou:

  In alle haast, want anders brandt mijn eten aan:

  Toronto 9/11 Hearings: Uncovering 10 Years of Deception (Trailer)
  by grtv

  Ten years have passed since the World Trade Center attacks of September 11, 2001, and there are still many unanswered questions surrounding that fateful day.

  In 2011, experts and scientists from around the world gathered in Toronto, Canada to present new and established evidence that questions the official story of 9/11. This evidence was presented to a distinguished panel of experts over a 4 day period.

  Through their analysis and scientific investigations, they hope to spark a new investigation into the attacks of September 11, 2001.

  Press For Truth and The International Center for 9/11 Studies Present:

  “The Toronto Hearings on 9/11: Uncovering Ten Years of Deception”

  An over 5 hour DVD, with comprehensive coverage of the 4 day Toronto Hearings from September 2011.

  Featuring expert witness testimony from:

  David Ray Griffin
  Richard Gage
  David Chandler
  Kevin Ryan
  Niels Harrit
  Barbara Honegger
  Peter Dale Scott
  Graeme MacQueen
  Jonathan Cole
  Cynthia McKinney
  …and many more!

  For more information visit:
  http://pressfortruth.tv/

  http://tv.globalresearch.ca/2012/05/toronto-911-hearings-uncovering-10-years-deception-trailer

 • ankie:

  Jonathan Cole – 9/11 Theories: Expert vs. Expert – AE9/11Truth.org
  Video duurt 18 minuten.
  Gepubliceerd op 21 juni 2012 door ae911truth
  Why can’t the experts get their stories straight?
  http://www.youtube.com/watch?v=h_oEs33VD5A

Laat een reactie achter