Archief
Artikelen

Volgens de deskundigen, de architecten en ingenieurs die het stof van het WTC onder de microscoop legden, zijn de Twin Towers en WTC 7 ingestort in een controlled demolition. Het kost enige voorbereiding om zoiets te doen. Het bouwplan moet worden onderzocht op de draagkracht van de constructie. Dan kan er een plan worden opgesteld waarin de hoeveelheid springstof op de juiste plaatsen en tijdstippen wordt berekend. Het gaat daarbij om milliseconden! Daarna gaan de uitvoerders aan de slag, ze moeten wel toegang hebben tot het hele gebouw. Zij plaatsen de springstof en/of brandversnellers (thermite, of thermate) en eventueel de bedrading, maar met afstandsbediening is controlled demolition ook mogelijk.

Een dergelijke gespecialiseerde actie kunnen we onmogelijk overlaten aan 19 vliegende plofmoslims onder leiding van Osama bin Boeman in zijn Afghaanse grot. Volgens Niels Harrit, professor aan het Scheikundig Instituut van Kopenhagen, is er nano-thermite gebruikt, een brandversterker die alleen beschikbaar was voor het leger. Het vermoeden dat onze plofmoslims dat spul kunnen stelen, brengt ons niet veel verder, want ze hadden geen toegang tot de Twin Towers. De beveiliging van het WTC was in handen van een firma die onder leiding stond van Marvin Bush, een broer van president George W.. Als zowel het leger als de broer van Bush bij 9/11 betrokken waren, dan lijkt het wel erg onwaarschijnlijk dat de president van niets wist!

In de volgende documentaire komen getuigen aan het woord die de instorting van de torens hebben overleefd. Ook vertellen de mensen die Ground Zero moesten opruimen, wat ze daar aantroffen. De documentaire is al meer dan 5 jaar oud, de getuigen wisten dus niet wat wij nu zeker weten: nano-thermite! Maar de makers van de docu hebben wel reeds een vermoeden dat er thermite was gebruikt. Ze laten zien hoe dat goedje werkt. De docu begint met de politieke consequenties: eerst Afghanistan en dan Irak. We kunnen Libië daar nu aan toevoegen. De docu eindigt met een vlammende toespraak van de gepensioneerde Luchtmacht Kolonel en voormalig directeur van Geavanceerde Ruimtevaart Programma’s van het Ministerie van Defensie (VS) Robert Bowman.

What’s The Truth? is Nederlands ondertiteld en duurt een uur en 27 minuten.

Zie voor meer vragen en antwoorden:
Waarheid 9/11

Building 7 Demolition Sequence

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

5 Reacties op “10 jaar na 9/11: Wat is de waarheid?”

Laat een reactie achter