Archief
Artikelen

Het 10-jarig jubileum van de 9/11 goocheltruc zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. De media zullen de goochelaars wel weer de hemel in prijzen voor hun niet aflatende strijd tegen de plof-moslims en Al Qaida. Een deel van de bevolking trapt daar echter niet langer in. We kunnen dit jubileum aangrijpen om de waarheid rond 11 september te verspreiden. Praat er over met familie, buren, collega’s en zo voort. Wijs hen op BOUblog, 9/11 Nederlands ondertiteld. Neem hen mee naar de film die morgen in Tuschinski in première gaat, of neem deel aan de 911 manifestatie.

Al Qaida is een Islamitische terreur-organisatie die ooit door de CIA in het leven werd geroepen om de Russen te bestrijden in Afghanistan. Nadat de USSR (Rusland) zich had teruggetrokken uit Afghanistan, troffen we Al Qaida aan op de Balkan, waar ze een “burgeroorlog” van Moslims tegen Serviërs organiseerden. Vervolgens werd Al Qaida aangewezen als dader van 9/11, zij zouden die 19 vliegende plof-moslims hebben gestuurd. Al Qaida, en vooral Osama bin Laden, werd gebruikt als boeman om ons in het “Vrije Westen” te overtuigen van de noodzaak om voortdurend oorlog te voeren. Daarna zat Al Qaida weer in Afghanistan en later ook in Irak. In Libië heeft de NATO, de Noord Atlantische Terreur Organisatie die ons “Vrije Westen” (van ons belastinggeld) zou verdedigen tegen deze “vijand”, nu in plaats van Gaddafi Al Qaida aan de macht gebracht!

De vijand is niet Al Qaida, maar de grote leugen waarop de strijd tegen het terrorisme gebaseerd is. Alle media doen hier aan mee! Daarom zijn er nog steeds heel veel mensen die niet begrijpen wat er werkelijk aan de hand is. De daders van 11 september zijn geen leden van Al Qaida, maar van de financiële elite, de regeringen en de geheime diensten van het “Vrije Westen”. Zij hebben slechts één doel: winst maken. Zij willen dit doel bereiken door de hele wereldbevolking aan zich te onderwerpen, in een of andere vorm van economische schuld-slavernij. Daarbij telt voor hen geen mensenleven, ze hebben na 11 september reeds miljoenen slachtoffers gemaakt! En wat wij beschouwen als de “kosten van de oorlog”, steken zij als winst in hun zak!

De aanslagen op 11 september 2001 waren de directe aanleiding voor de oorlog in Afghanistan en de afname van vrijheid, privacy en burgerrechten over de hele wereld. In de naam van de ‘oorlog op de terreur’ zijn er inmiddels vele andere oorlogen en conflicten gestart die meer dan een miljoen mensen het leven hebben gekost.

Wie deze waarheid wil verspreiden, kan op zondag 11 september deelnemen aan de 9/11 manifestatie in Rotterdam:

Omdat het tijd is voor antwoorden zal er op 11 september 2011 om 15:00 uur voor het WTC gebouw in Rotterdam gedemonstreerd worden. Daarnaast zullen er twee minuten stilte gehouden worden voor de slachtoffers die 9/11 op een directe of indirecte wijze veroorzaakt heeft.

In Amsterdam gaat in Tuchinsky morgen een film in première, een documentaire van Architects & Engineers for 9/11 Truth.

De avondvullende documentaire bevat interviews met meer dan 50 hooggekwalificeerde experts: hoogbouwarchitecten, civiel ingenieurs, natuurkundigen, scheikundig ingenieurs, explosievendeskundigen, sloopdeskundigen en andere technische professionals, die openlijk het bedrog rondom de officiële 9/11-rapporten bespreken. Zij beschrijven hun bijdrage aan de overtuigende bewijsvoering die daar inmiddels over is opgebouwd.

Tevens verschijnt een tiental psychologen dat verklaart waarom de waarheid rond 9/11 zo moeilijk te accepteren is voor de meeste mensen. Ook komen enkele nabestaanden van 9/11-slachtoffers aan het woord die AE911Truth ondersteunen in hun oproep tot een nieuw en onafhankelijk onderzoek.

9/11 Explosive Evidence – Experts Speak Out (trailer)

Zie voor meer vragen en antwoorden:
Waarheid 9/11

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter

Recente reacties