Archief
Artikelen

We hebben op 11 september in real time op de TV kunnen zien hoe de Twin Towers instortten en deze beelden kwamen ook daarna nog regelmatig voorbij. De instorting van het Salomon Brothers gebouw, oftewel WTC 7, kwam echter nauwelijks op de TV. Op het WTC-terrein was WTC 7 het verst van de Twin Towers verwijderd. Het was een gebouw van 47 verdiepingen, een zogenaamd steel frame building. Na de instorting van de Twin Towers waren er in WTC 7 een aantal kleine branden uitgebroken, die echter niet werden geblust en in de loop van de dag konden uitgroeien tot grotere branden. Men had besloten om die branden niet te blussen en de omgeving werd vrijgemaakt van mensen. Omstreeks half zes ’s avonds stortte WTC 7 plotseling loodrecht en binnen enkele seconden in. Nooit eerder was een steel frame building door brand ingestort!

Deze razendsnelle instorting is op zijn zachtst gezegd zeer merkwaardig! WTC 7 was ook niet zomaar een kantoorgebouw. Het bood plaats aan een serie geheime en semi-geheime diensten. Naast deze inlichtingendiensten zaten in WTC 7 ook verzekeringsbedrijven en financiële instituten, waaronder de beurswaakhond. In WTC 7 lagen duizenden onderzoeken naar illegale geldtransacties op Wall Street, waaronder die van Worldcom en Enron, twee beursgenoteerde bedrijven die beiden verwikkeld waren in een financieel fraude-schandaal.

De burgemeester van New York, (destijds) Rudolph Giuliani, had in dit gebouw zijn ‘noodbunker’, speciaal ingericht voor calamiteiten die samenhangen met terreuracties. Giuliani’s kantoor voor rampenbestrijding op de 23ste verdieping was voor 15 miljoen dollar gerenoveerd, had een eigen lucht en water toevoer. Kogel- en bomwerende ramen konden windstoten weerstaan van 300 km/u.

In het 9/11 Commission Report wordt WTC 7 zelfs niet genoemd en ook uit onderzoek van de FEMA blijkt niet hoe het gebouw zo snel en zo loodrecht kon instorten. Het alternatief zou zijn dat WTC 7 door controlled demolition is neergehaald. Dat vergt echter een professionele voorbereiding die nooit kan zijn uitgevoerd door die 19 vliegende plofmoslims.

De Derde Toren is Nederlands ondertiteld en duurt 16 minuten.

Zie voor meer vragen en antwoorden:
Waarheid 9/11

9/11 Building 7 – Martin Noakes

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

3 Reacties op “10 jaar na 9/11: Ooit gehoord van WTC 7?”

 • Een tijdje terug deed Richard Gage, een Amerikaans architect, Amsterdam aan. Ik heb zijn lezing over of het al dan niet mogelijk is geweest dat gebouw 7 slechts door een brand ingestort kan zijn na een korte tijd, daar dit gebouw (net als de twin towers en vele andere gebouwen) zo zijn gebouwd dat ze voor ieder denkbaar rampscenario een ‘vangnet-constructie’ ingebouwd hebben.

  Hij heeft deze bouwkundige hoogstandjes één voor één doorgenomen, en ik zou zéér onder de indruk zijn geweest van deze bewonderingswaardige uitvindingen (de mens is tot zóveel in staat!!) ware het niet dat het gebeuren rond WTC 7 zo vaag is en overduidelijk riekt naar een verborgen agenda.

  Meer over deze kritische Amerikaanse bewegingen:

  http://www.wearechange.org/
  http://www.ae911truth.org/

 • (Ik heb zijn lezing BIJGEWOOND over het al dan niet mogelijk….)

  Misschien is het een goed idee dat ik mijn reactie eerst even lees voor ik op de ‘verstuur-knop’ klik. 🙂

 • mrpettjo:

  In Gebouw 7 dat tijdens de Twin Towers “aanval” werd opgeblazen werd ook het revolutionaire NESARA (National Economic Security and Recovery Act) wetgeving uitgewerkt. Een reden te meer voor de neocons om de meest high tech false flag in de menselijke geschiedenis in hartje Manhattan versneld uit te voeren:

  Willie Nelson gaf in die tijd benefietconcerten voor boeren en hun families die hierdoor hun bedrijven verloren. In 1993 werden er rechtszaken aangespannen tegen banken door boerenvakbonden. Een oud-CIA-agent had ontdekt dat de federale regering van de Verenigde Staten met de banken samenspande. Het Federaal Hooggerechtshof oordeelde dat de claims van boeren rechtmatig waren en dat de verkoop van boerenbedrijven het gevolg was van illegale trucs die de banken uithaalden in samenwerking met de overheid.

  De rechters van het Federaal Hooggerechtshof gingen zelfs nog verder. Uit hun onderzoek bleek dat het systeem dat wordt gebruikt om inkomstenbelasting te heffen onwettig is. Ze erkenden dat er onomstotelijk bewijs is dat de federale regering van de Verenigde Staten en de Federal Reserve zich tegenover de Amerikaanse burgers schuldig maken aan fraude.

  Het Federaal Hooggerechtshof besloot dat alle gevallen van schade en persoonlijk leed, veroorzaakt door deze onwettige activiteiten, moesten worden rechtgezet en dat niet alleen de boeren maar in feite alle Amerikanen die hierdoor gedupeerd waren hun geld terug moesten krijgen

  .

  http://www.bewustnieuws.nl/vrije-val-van-de-economie-is-nesara-het-alternatief/

  Zie ook: http://goldenageofgaia.com/2012/09/nesara-was-intended-to-be-announced-on-911/

Laat een reactie achter