Archief
Artikelen

De eerste smoking gun van 11 september was dat er bij het Pentagon geen spoor van een gecrashte Boeing was. De tweede smoking gun was WTC 7. Dit gebouw was niet geraakt door een vliegtuig en toch stortte het om tien voor half zes in slechts enkele seconden in. De manier waarop leek sprekend op controlled demolition. Het grootste smoking kanon is echter de manier waarop de Twin Towers zijn ingestort: binnen tien seconden, dat is bijna vrije valsnelheid! WTC 2, dat het laatst was getroffen, ging als eerste. Men hoorde explosies, er ontstond een gigantische stofwolk en in een oogwenk was de toren verdwenen. Een half uur later, toen het stof een beetje was neergedaald, viel WTC 1 op dezelfde manier loodrecht in elkaar.

Om te begrijpen waarom dit een rokende kanon mag worden genoemd, is het verhelderend om te zien hoe deze torens werden gebouwd. Men heeft het over stalen balken die zouden zijn gesmolten. In de volgende reportage is goed zichtbaar over welke balken het gaat.

Building the World Trade Center (1983) duurt 18 minuten

Volgens de officiële complot-theorie zijn de stalen balken gesmolten door de hitte van de brandende kerosine, maar dat is te dwaas! Alle architecten en ingenieurs weten dat het smeltpunt van staal ongeveer 1500 graden is. Gewone branden in gebouwen en koolwaterstofbranden (zoals vliegtuigbrandstof) bereiken temperaturen tot ongeveer 1100 graden. NIST rapporteerde maximale temperaturen van de bovenste luchtlagen van ongeveer 1000 graden in de WTC Torens. Maar zelfs als het staal plaatselijk door de hitte verzwakt zou zijn, dan nog zouden de torens niet in vrije valsnelheid instorten. Het staal zou buigen en de top van de toren zou kunnen omvallen. Wat er werkelijk gebeurde, ziet er heel anders uit.

Uit WTC 1 komt veel rook, maar we zien geen vlammen. Bij de inslag van het vliegtuig in WTC 2 ontstaat een grote vuurbal buiten het gebouw. Waarschijnlijk is dat brandende kerosine. Uit de torens stijgt zwarte rook op, waaruit blijkt dat de brand niet voldoende zuurstof krijgt. Deze brand is niet heet. Daar waar de Boeing in WTC 1 vloog, staan even later zelfs mensen te wuiven!

Op deze filmpjes is te zien hoe snel WTC 2 instort.

Op het volgende filmpje is te zien hoe WTC 1 in bijna vrije valsnelheid instortte, maar de stalen kolom die de ruggengraat van het gebouw vormde, bleef nog even staan, om vervolgens min of meer te verdampen! Zet het geluid even uit, want dat is slechts gegil…

De valsnelheid van de Twin Towers doet denken aan een vorm van controlled demolition, maar het was geen normale controlled demolition. Dagen later bleek er onder de puinhopen nog een poel van gesmolten staal te liggen. Reeds voor de inslag van de vliegtuigen waren er explosies in de kelders en in de lobby. Ook voor de torens instortten, hoorde men overal explosies. De kantoren in de Twin Towers waren in de dagen voor de aanslagen soms gesloten wegens onderhoudswerkzaamheden. Tussen de verdiepingen was een manshoge “kruipruimte”, waar alle leidingen lagen. Het was daarom niet moeilijk om de gebouwen te voorzien van springstof die door staal snijdt: thermite of thermate.

Uit alles blijkt dat deze aanslagen niet zijn georganiseerd door vliegende plofmoslims, maar door de geheime diensten en de regering van de VS. Tien jaar later zien we de gevolgen: de “Oorlog tegen het Terrorisme” is ontaard in een terroristische oorlog tegen Moslimlanden. De volgende documentaire uit 2006 gaat over de politieke achtergrond van 9/11. Hij is Nederlands ondertiteld: Iedereen zal het ooit moeten leren!

Everybody’s Gotta Learn Sometime duurt 72 minuten.

Zie voor meer vragen en antwoorden:
Waarheid 9/11

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

2 Reacties op “10 jaar na 9/11: Hoe konden de Twin Towers instorten?”

Laat een reactie achter