Archief
Artikelen

Als 19 plofmoslims samen vier vliegtuigen kapen, dan is dat een complot. Er vielen op 9/11 ongeveer 3.000 doden, vandaar de vraag: wie zijn de daders? Op 27 september 2001 maakte de FBI de namen en foto’s bekend van de 19 kapers. Ze staan ook op Wikipedia. De leider van de groep was Mohammed Atta. Later bleek dat Atta vlak voor 11 september 100.000 dollar heeft ontvangen van de Pakistaanse geheime dienst ISI. Deze is nauw verbonden met de CIA. Een officieel onderzoek naar de financiering van de 19 kapers bleef echter achterwege. De 911 Commission vond deze vraag niet relevant!

Atta was de piloot die Boeing vlucht 11 van AA in het WTC 1 boorde. Aan boord waren nog vier andere kapers, net als Atta afkomstig uit Saoedi-Arabië: Abdulaziz al-Omari , Waleed al-Shehri, Wail al-Shehri en Satam al-Suqami. Het paspoort van Suqami is teruggevonden in de puinhopen van het WTC. Het moet tijdens de inslag van de Boeing uit zijn binnenzak zijn gevallen en dwars door de kerosine-explosie zijn weggevlogen, waarna het onbeschadigd is neergedwarreld op het puin, maar het kan ook uit de koker van een geheime agent komen.

Waleed, Wail en Abdulaziz bleken later trouwens nog in leven… net als andere kapers. De 20e kaper, Zacarias Moussaoui, zat op 9/11 vast, omdat zijn papieren die niet in orde waren. Hij is de enige Moslim die in dit verband is opgepakt en hij heeft alles bekend! Van dat hele el Qaida-netwerk blijkt hij slechts de enige eenzame gearresteerde terrorist. Alleen Osama bin Laden ontkent dat Moussaoui bij 9/11 betrokken was.

De piloot die Boeing UA vlucht 175 in WTC 2 vloog, was Marwan al-Shehhi uit de Verenigde Arabische Emiraten. Hij was bevriend met Mohammed Atta en Daniël Hopsicker heeft onderzoek naar hen gedaan. Ze hadden vliegles genomen bij Rudi Dekkers in Venice, in Florida. Het bleek echter dat deze mannen nauwelijks een Cessna konden besturen, laat staan een Boeing.

Men verwacht van een zelfmoord-terrorist dat deze zich zou gedragen als een fanatieke Moslim: geen alcohol, geen drugs, geen buitenechtelijke seks, dit met het oog op het komende Allah-Walhalla met 79 maagden of zoiets. Atta woonde echter samen met een blonde vriendin, Amanda Keller. Zij bleek later bereid om uit de school te klappen… Mohammed Atta en zijn vrienden hadden geld als water! Ze hielden behalve van seks ook van cocaïne, whiskey en andere Rock ’n Roll. Deze zogenaamde Moslim-terroristen gedroegen zich meer als loopjongens van de CIA dan als overtuigde jihadisten!

Mohamed Atta Girlfriend Amanda Keller

Langere reportages over de kapers staan op deze oude BOUblog. Helaas zijn die video’s niet Nederlands ondertiteld, maar de tekst er omheen is wel in het Nederlands.

Vreemd is ook dat de kapers niet op de passagierslijsten stonden en dat de vier gekaapte vliegtuigen die dag zwaar onderbezet waren. Er is ook geen filmpje van de bewakingscamera’s op de vliegvelden, waaruit zou blijken dat de kapers aan boord zijn gegaan. De vraag is dus nog altijd, of die 19 plofmoslims wel bestaan!

Zie voor meer vragen en antwoorden:
Waarheid 9/11

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

1 Reactie op “10 jaar na 9/11: Wie waren de kapers?”

 • Eheu:

  Dat van die Rudi Dekkers, EEN NEDERLANDER dus, beste Bou is echt vreselijk belangrijk.
  Ik weet niet hoeveel keer ik daar in berichten hier en daar al op gewezen heb. Die kerel was betrokken niet lang voor 9/11 bij de grootste drugsvangst in de VS-geschiedenis in Florida, en daar bleek de CIA achter te zitten.
  Als ik die naam durfde te noemen tegenover tegenover de ‘autoriteiten’ van dit pokkeland, schoten ze acuut in een levensbedreigende (vooral voor mijn geringe persoontje) paniektremor. Over waanzin gesproken (túúrlijk waren niet zij gek, maar ik, zo werkt het ‘rechts’systeem in dit land)..
  Ik zou de links over dat verhaal achter die hufter nog eens op moeten zoeken, maar bij mijn weten is nergens in Nederland, zelfs niet op het Net ooit veel aandacht aan dat aspect besteed.
  ‘Nationale solidariteit’ misschien? Denk aan de gevallen A.Q.Khan, van Anraath, Sleebos, Melchers en andere grootgrutters in de dood, en alles wat daar aan ‘VOC’ verdiensten aan vast zit, zeg maar gerust de hele Nederlandse economie. Nederland een ‘klein landje’? Het is walgelijk wat voor tegelijk serviele-hypocriete en hautaine-wrede totaal a-morele mentaliteit er in dit land heerst, en sinds en na WO II is dat alleen maar erger geworden. ‘Normen en waarden’ MY ASS! Ik weet waar ik het over heb.

  Gr.
  Eheu

Laat een reactie achter