Archief
Artikelen

Reeds in 2002 vroeg de Franse journalist Thierry Meyssan zich af: waar is de Boeing die crashte in het Pentagon? Zijn boek L’Effroyable imposture, of 9/11: The Big Lie, werd door de regering van de VS scherp veroordeeld, maar door dat boek begonnen meer mensen zich die vraag te stellen: Waar is de Boeing? Op BOUblog staan foto’s van het Pentagon vlak na de inslag. Op deze foto’s is geen gecrashte Boeing te zien! Hetzelfde geldt voor de foto’s van Shanksville!

Volgens de officiële complot-theorie zou de Boeing in het Pentagon door de hitte van de inslag zijn verdampt. De lijken zouden zijn teruggevonden en hun DNA geïdentificeerd. Maar als de Boeing is verdampt, waarom verdampte dat DNA dan niet? Het meest bizar vind ik deze foto. Let ook op dat krukje met dat opengeslagen boek. Het papier is nog wit!

Pilots for 9/11 Truth is een wereldwijde organisatie van piloten die de waarheid willen weten omtrent 11 september. Op grond van de Freedom of Information Act hebben zij de zwarte dozen opgevraagd van de Boeing 757 die volgens het 9/11 Rapport in het Pentagon zou zijn gecrasht, en van Vlucht 93, de Boeing 757 die zou zijn neergestort in Shanksville. In augustus 2006 werd de informatie van de zwarte dozen vrijgegeven door de NTSB. Deze regeringsinstantie had van de gegevens ook computer-simulaties gemaakt. Iedere black box heeft ook een serienummer, maar dat nummer werd niet vrijgegeven. De vraag is dan, waarom niet…

De piloten hebben de gegevens geanalyseerd en kwamen tot de conclusie dat de aanvliegroute van de Boeing in het Pentagon technisch onmogelijk is! Het vliegtuig daalde en maakte daarbij een veel te scherpe bocht. Door de middelpuntvliedende krachten zou het uiteenvallen. Hun vrij technische documentaire staat hier op BOUblog.

Toch waren er verscheidene getuigen die een zeer laag overvliegende Boeing hebben gezien, waarop een explosie in het Pentagon volgde. Zij geloven dan ook dat er inderdaad een Boeing in het Pentagon crashte. Als er geen Boeing was, hoe is het dan mogelijk dat zoveel getuigen een Boeing hebben gezien?

Een Amerikaanse groep van onderzoekers naar de ware toedracht van 11 september, het Citizen Investigation Team, besloot om dit aspect nader te onderzoeken. Daarbij maakten ze gebruik van het onderzoek dat reeds werd verricht door Pilots for 9/11 Truth. Het Citizen Investigation Team heeft de ooggetuigen geïnterviewd en hen gevraagd om met een lijn op een kaart aan te geven, waar het vliegtuig precies overvloog. Het resultaat is verrassend unaniem, de getekende lijnen vallen vrijwel samen, maar ze vallen niet samen met de vliegroute die door de officiële instanties werd gegeven op grond van de zwarte doos en zo voort.

Opnieuw blijkt dat officiële instanties hebben gelogen over de toedracht van 11 september. Maar ook blijkt uit de verklaringen van de ooggetuigen wat er werkelijk gebeurde. Het Pentagon ligt in een dal tussen de heuvels. Verscheidene ooggetuigen die wel de Boeing zagen, konden daarom het Pentagon niet zien. Ze zagen een zeer laag overvliegende Boeing achter de heuvel verdwijnen en daarop volgde een explosie! Het was een knappe psy-op om het publiek te laten geloven dat er een Boeing in het Pentagon crashte. En er was nogal wat publiek, zo langs de drukke snelweg.

Voor sommige waarnemers verdween de Boeing uit het zicht, maar de meeste mensen renden weg of doken onder hun bureau. Geen van hen heeft de inslag gezien, maar wie van hen zou niet geloven dat het een het gevolg was van het ander? Toch blijkt uit de getuigenverklaringen dat de Boeing niet in, maar vlak over het Pentagon moet zijn gevlogen! Een getuige verklaart zelfs dat hij dat wegvliegende vliegtuig heeft gezien. Hij hoorde de explosie en rende naar buiten… aan de andere kant van het Pentagon. Hij zag een Boeing die wegvloog…

Deze Engelstalige documentaire staat hier op BOUblog. Nederlandstalige documentaires over 11 september staan hier op BOUblog.

Zie voor meer vragen en antwoorden:
Waarheid 9/11

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

5 Reacties op “10 jaar na 9/11: Waar is de Boeing?”

 • Marc:

  De waarheid zal zeer binnenkort naar buiten komen. Overal worden de beroepsleugenaars ontmanteld en staan ze in hun hemd. Het heeft er alle schijn van dat ze de regie volledig kwijt zijn over hun met leugens gecreerde crisis, mbt de economie, co2, Libie, 911, etc. De illusie zal als een zeepbel openspatten en de mensen overal ter wereld zullen zien hoe ze al die tijd voor de gek zijn gehouden, gehypnotiseerd voor de tv hebben gezeten, financieel kaal geplukt zijn en letterlijk als een nummer, een economische eenheid voor deze lieden door de illusie dat wij het leven noemen zijn gegaan. ‘You can fool people sometimes but you can’t fool all the people all the time, Bob Marley

  Marc

 • mr. drs. BOU:

  Stamgast, die Boeing is ook nergens! 😉

 • mr. drs. BOU:

  Ha! Eindelijk een filmpje van de inslag in het Pentagon. Het stikte daar van de bewakingscamera’s, maar de enige beelden die we te zien kregen, droegen als datum 12 september 2001. Alle andere video’s werden door de FBI in beslag genomen, maar hier is er dan toch een:

  En, ACH! Alwéér geen Boeing!

Laat een reactie achter