Archief
Artikelen

Het alarmnummer in de VS is 911, net als bij ons 112. Maar 9/11 staat ook voor 11 september. Op dinsdag 11 september 2001 werd het World Trade Centrum in New York verwoest nadat twee passagiersvliegtuigen opeens de Twin Towers binnenvlogen. Toen een uur later een derde vliegtuig in het Pentagon crashte, wisten we het zeker: de V.S. werd in het hart aangevallen! Zo begon de strijdt van het Vrije Westen tegen het Moslimterrorisme! Wat gebeurde er die dag ook weer precies?

Om 8.46 uur vloog een Boeing 767, vlucht 11 van American Airlines (AA), in de noordelijke toren van de Twin Towers, het WTC 1. In Nederland was het toen kwart voor 3 in de middag. Een speciale uitzending op de TV werd om 3 uur door de radionieuwsdienst omgeroepen, vanaf dat moment hebben veel mensen zelf gezien wat er op de TV gebeurde.

Om 9.03 uur trof een Boeing 767, vlucht 175 van United Airlines (UA), de zuidelijke toren van de Twin Towers, het WTC 2. Life op de TV!

Om 10.05 uur stortte WTC 2 als eerste in. In Nederland was dat even na vieren en vrijwel iedereen zat aan de buis gekluisterd. De instorting werd in real time uitgezonden.

Om 10.20 uur raakte een Boeing 757, vlucht 77 van United Airlines (UA) het Pentagon in Washington. Een verslaggever stond op een afstand, niemand mocht dichterbij komen. Eerst was het nog even onduidelijk of er een Boeing in het Pentagon was gevlogen, maar de officiële verklaring kwam kort daarna: Het was een Boeing.

Om 10.38 uur stortte het WTC 1 in, minder dan 2 uur nadat de Boeing het gebouw had geraakt. Ook dit spektakel was wereldwijd in real time te zien op de TV.

Om 10.55 uur crashte een Boeing 757, vlucht 93 van American Airlines (AA), in Stony Creek bij Shanksville, op 80 mijl = 130 km van Pittsburg in Pennsylvania. Ooggetuigen met camera’s waren er niet, de beelden ontbreken.

Om 17.25 uur (in Nederland bijna half 12 ’s nachts) stortte het WTC 7 in, een gebouw van 47 verdiepingen, dat ook het Salomon Brothers gebouw werd genoemd. Hoewel het WTC 7 niet door een Boeing was geraakt, stortte het in enkele seconden loodrecht in. Deze instorting kwam niet op de TV, maar werd wel gefilmd:

President Bush verklaarde reeds de volgende dag dat deze aanslagen waren gepleegd door moslimterroristen van Al Qaeda, onder leiding Osama bin Laden. In groepjes van 5 hadden 19 moslimterroristen de 4 Boeings gekaapt, gewapend met box cutters:

Vlucht 93 was slechts door 4 moslims gekaapt, de 5e moslimterrorist was helaas verhinderd. Het was de misschien wel bedoeling dat dit vliegtuig zou crashen in het Capitool of het Witte Huis. Daarop besloten de passagiers om de kapers te overmeesteren. Om verdere schade te voorkomen hebben zij de Boeing laten crashen in Shanksville. Deze helden zijn later door Hollywood geëerd met een speelfilm: Flight 93.

Daarop verklaarde president Bush de oorlog aan het internationale terrorisme.

Als een goochelaar 4 konijnen uit zijn hoge hoed tovert, dan vraagt zelfs een kind van 10 zich af hoe die konijnen ooit in die hoed pasten. Wanneer in de VS op één dag vier passagiersvliegtuigen worden gekaapt, dan kunnen we ons daar ook vragen bij stellen. Volgens de officiële verklaring zijn er op 11 september 19 plofmoslims (zelfmoord-terroristen) in vier vliegtuigen gestapt. Zij werden gestuurd door Osama bin Laden, die zich verschool in een grot in Afghanistan. Na een half uurtje vliegen zouden die plofmoslims de bemanning hebben overmeesterd met box cutters. Daarna zouden deze amateur-piloten zonder enige communicatie met de grond hun Boeings met grote precisie in hun doelen hebben geboord. Dat is werkelijk ONGELOOFLIJK! Applaus, dank u wel voor de schitterende show, applaus, applaus!!! En dan snel het DOEK!

Zie voor meer vragen en antwoorden:
Waarheid 9/11

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

2 Reacties op “10 jaar na 9/11: de dwaze complottheorie”

Laat een reactie achter

Recente reacties