Archief
Artikelen

Mahdi Nazemroaya is weer thuis. Na zijn angstige avontuur in Tripoli is hij nu veilig en hij kan weer vrijuit spreken. Op het kanaal van Morris staat een lang interview met hem via Skype. Ook heeft hij een radio-interview gegeven aan The Corbett Report. Maar we beginnen met 30.000 bommen en granaten, oftewel een gesprek tussen Morris en Thomas C. Mountain. Deze woont sinds 2006 in Eritrea. Hij was lid van de 1st US Peace-delegatie naar Libië in 1987 en is de enige onafhankelijke westerse journalist in de Hoorn van Afrika.

30,000 Bombs Over Libya – Video Thomas Mountain duurt 8 minuten.

Libya is part of the post 911 perpetual war – Mahdi Nazemroaya duurt 37 minuten.

“Libya is Not Collective Punishment but it is Collective Massacres.”

Whats really happening in Libya? – James Corbett interviews Mahdi Darius Nazemroaya duurt 30 minuten.

Voor wie nog niet begrijpt wat de oorlog tegen Libië te maken heeft met de aanslagen van 11 september, plaats ik hier nogmaals de verklaring van generaal Wesley Clark:

General Wesley Clark tells the Truth about Invasion of Libya and Middle East Oil

Kijk tot slot nog even naar een stukje oorlogspropaganda van Gaddafi-aanhangers. De tragiek is dat Gaddafi 40 jaar lang werkelijk vrede bracht in zijn land, tussen alle stammen en tussen de sociale klassen. Nu strijden zijn aanhangers tegen de schimmige wereldleiders, de architecten van 9/11 en de oorlogen tegen Afghanistan, Irak, Pakistan, drugs en nog veel meer!

You’ll regret when it’s too late! Gaddafi Remix; Who are you?

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

2 Reacties op “Libië en de voortdurende oorlog na 11 september”

 • Is ergens de onbewerkte versie van de speech uit het laatste filmpje te bekijken/luisteren?

 • mr. drs. BOU:

  Beste Miriam,

  Er staan toespraken van Gaddafi op YouTube, met Engelse ondertiteling. Gewoon zoeken op Gaddafi, dan kom je er wel. Misschien dat ik ze ooit verzamel voor een BOUblog, als ik even tijd heb. Maar nu heb ik honger en een mens moet toch eten, nietwaar?

  Mocht je zin hebben, post dan de links, dan maak ik er een BOUblog van. 😉

Laat een reactie achter