Archief
Artikelen

Uit Libië komt op internet een karavaan van berichten voorbij die niet in de media komen. Volgens de media hebben de rebellen immers de strijd gewonnen. Libië is nu bevrijd! Alleen Sirte (Surt) moet nog worden veroverd, maar dat zal na dit weekeinde wel gedaan zijn en in Tripoli is nu iedereen blij met de NATO-rebellen. De olie is al verdeeld in Qatar en Frankrijk zou minstens 35% krijgen. Voor de werkelijke situatie moet men tussen de regels door lezen. De NATO gaat door met bombarderen en toestand blijkt volslagen onoverzichtelijk! De grote verliezer is echter de media, men gelooft hun leugens en flauwe kul niet langer. Saif el Islam en zijn vader Gaddafi hebben weer een verklaring naar buiten gebracht, Kamis Gaddafi is voor de vierde maal uit de dood opgestaan, Mahdi Nazemroaya had vanuit Malta een Skype-chat met Morris en er komt nog veel meer voorbij…

Gaddafis son Saifs Speech English Voice Over

De verklaring van Gaddafi dateert van gisteren, 1 september, en begint aldus:

“In the name of Allah the Merciful, first of all I greet you for Eid Alfitr, Mubarak, and I read the Qur’an for the ones who are martyred, the ones who gave their blood for our land and the ones who are still giving their blood for Libya to prevent it from being colonized by France, or taken by traitors or any other crusader. We will fight and we will make them spend and spend and spend their money until they are gone. I tell you the colonizers will be defeated and so will the traitors. Traitors and agents can’t continue existing here because they don’t have the ability and they don’t have supporters, they are colonizers’ agents and the Libyan people won’t accept colonizers; no one respects them.

Now NATO is getting defeated and they still want to stay here, but they don’t have the Power of the People on their sides, they don’t have the women on their sides, the Libyan people want to rule themselves by themselves.

Lees hier verder. Voor wie Arabisch verstaat:

NATO Terrorists Lying again about death Of Kamis Kaddafi 30.08.11

Mahdi Nazemroaya in Malta After Libya

Rusland is weliswaar tegen de NATO, maar nu dus ook tegen Gaddafi! Rusland heeft de rebellen erkend. Maar het nieuwe Libië heeft nog veel meer vrienden… Zij waren gisteren bijeen in Parijs om te bespreken hoe het nu verder moet met de olie en het bloed van de Gaddafi’s. En Russia Today heeft een beeldschoon blondje naar Tripoli gestuurd. Zij is voor de rebellen en volgens haar is heel Tripoli blij met deze bevrijding! Ze doet ook erg haar best om nieuwe leugens in het spel te brengen.

26 augustus: RT in Tripoli: It feels rebels only people left in Libya

28 augustus: No police, water or gas in Tripoli. And no Gaddafi

1 september: Fight to death or talk to rebels? Civil war splits Gaddafi sons

2 september: Final Chase: RT in Gaddafi’s top secret bunker

Russia was never on Gaddafi’s side, nor NATO’s

First come first served? EU talks Libyan money & ‘privileges’

NATO wants to rule Libya?
Geüpload door RTAmerica op 1 sep 2011

The Friends of Libya Conference is being held in Paris where over 60 countries have gathered to discuss the National Transitional Council and also how to proceed without Gaddafi. There are many reports that there is no police presence and sometimes the rebels don’t know who is on whose side. Many people are wondering if NATO has kept its promise to protect the people. Daniel Bushell, an RT correspondent, tells us more on the transition.

Leonor heeft volgens mij een helderder beeld van de situatie. Zij is geen ervaren journaliste, ze is evenmin beeldschoon, maar ze is wel eerlijk en goed bekend met de cultuur in Libië. Ze vertelt ook iets over Aisha, de dochter van Gaddafi die Internationaal Recht heeft gestudeerd. Aisha is met haar moeder en twee van haar broers naar Algerije gegaan en heeft contact opgenomen met David D. Kirkpatrick van de NY Times. We laten haar even voorgaan, dat vindt Leonor vast niet erg…

Aisha Paints Picture of Libya Without Gaddafi

Leonor Talking About Gaddafi’s Daughter Aisha

Libya NATO Polluting The Water Supply

NATO Rebel Tactics Mean Libyans Can Never Surrender – Leonor

Een goed artikel over de leugens van de media: The Untold Story in Libya: How the West Cooked Up the “People’s Uprising” By Russ Baker on Aug 31, 2011. Het is drie pagina’s lang, dus neem even de tijd, maar Russ Baker zet de hele oorlog tegen Libië uiteen en de media in hun hemd. Het was allemaal gebaseerd op media-leugens en nieuwspraak… De rebellen zijn Al Qaida en Special Forces, de huurlingen van Gaddafi zijn zwarte Libiërs of gastarbeiders, de bescherming van de bevolking werd een bloedbad en ga zo maar door. Ook George Galloway heeft het nu helemaal gehad met die rebellen en tot slot komt er een “huurling van Gaddafi” aan het woord.

NATO Terrorists & the Imprisoned Black Africans In Libya

Libyan Rebel gets ass kicked with words!

Muammar-Qaddafi wins! Libya has won?

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

3 Reacties op “Libië update: een karavaan van berichten”

Laat een reactie achter

Recente reacties