Selecteer een pagina

Archieven

Libië: een politieke preek van imam Farrakhan

Op zondag gaan gelovige Christenen naar de kerk. Op dinsdag begint het Suikerfeest, het einde van de Ramadan. Gelovige Moslims hebben dan een maand gevast en vieren daarna feest. Libië is een Moslimland, ook daar hebben mensen een maand gevast, maar voor hen is er dit jaar geen Suikerfeest. Het land is door de NATO beroofd van zijn rijkdommen en zijn regering, de infrastructuur is verwoest, duizenden mensen zijn omgekomen, nog meer mensen zijn gewond en nog veel meer mensen zijn het land ontvlucht! Libië, dank zij Gaddafi het meest welvarende en ontwikkelde land van heel Afrika en de Arabische wereld, is verwoest door de NATO!

Luister daarom op deze zondagmorgen eens naar een politieke preek van een Amerikaanse imam over Libië en de NATO. Luister aandachtig, want als we blijven geloven in de schandalige leugens en het lege amusement die de media ons dagelijks voorschotelen, dan zal het met ons allemaal zo slecht aflopen. De gewetenloze heersers denken alleen aan hun eigen belang. In Libië hebben ze nu duidelijk laten zien wat dit betekent: dood en verderf voor de bevolking! Ze denken dat ze met hun wapens de hele wereld kunnen beheersen, maar dat is niet het geval.

Van imam Louis Farrakhan, leider van de Nation of Islam, is op BOUblog reeds eerder een toespraak geplaatst. Deze werd gegeven ter gelegenheid van de “Millions March” op 13 augustus j.l. en duurt iets meer dan een uur. De volgende toespraak hield Farrakhan op 15 juni, tijdens een pers-conferentie in het UN Plaza Hotel. Er was op dat moment aan de overkant van het plein een vergadering van de VN. Farrakhan richt zich tegen de aanwezigen op die vergadering. Zijn toespraak is uiterst informatief over de politieke achtergrond van deze aanval op Libië.

In Benghazi en Misratha hadden de NATO-rebellen reeds een groot aantal negers op een gruwelijke manier vermoord, waarop de rest van de zwarte bevolking op de vlucht sloeg. In maart nam de Veiligheidsraad van de VN resolutie 1973 aan, waarna de bombardementen van de NATO begonnen. De oorlog tegen Libië is echter een oorlog tegen heel Afrika: het is puur ouderwets racistisch kolonialisme! Middels de NATO-afdeling AFRICOM wil men nogmaals heel Afrika onderwerpen aan de blanke heerschappij met zijn roof-economie.

Farrakhan on “Coalition of Demons” attacking Libya, Africa (June 15, 2011)

Minister Farrakhan exposed the U.S. and NATO’s criminal War Libya and Africa during a June 15, 2011 Press Conference at the UN Plaza Hotel. Also presenting were former U.S. Attorney General Ramsey Clark, Human Rights Activist Viola Plummer and International Actitivst Cynthia McKinney.

De indrukwekkende toespraak van Farrakhan begint rond minuut 12 en duurt tot minuut 60. Daarna leest Farrakhan een brief voor die hij schreef aan Gaddafi. Blijf dus nog even luisteren, dit duurt 8 minuten. Tot slot worden er vragen gesteld, voor de liefhebbers.

May all beings live in peace.
May all beings live in happiness.
May all beings live in peace an happiness.

Een prettige zondag en een vrolijk Suikerfeest gewenst!

2 Reacties

  1. knofje

    AMEN !!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

acht + 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën