Archief
Artikelen

Morris had gisteren weer contact met Leonor. Zij kan geen enkel contact krijgen met de mensen die ze kent in Libië.Telefoon en internet zijn afgesloten, niemand mag weten wat er werkelijk in Libië gebeurt. Over de ramp die de NATO de laatste dagen (en maanden!) heeft aangericht, wilde Leonor liever niet praten. Het gesprek ging daarom over de archeologie. Leonor heeft schitterende foto’s van de archeologische rijkdom van Libië! Deze video van Morris is daarom een lust voor het oog. Tussen de regels sijpelt toch nog wat informatie door over de huidige toestand in Libië.

Leonor Exploring Libyan Archeology – Leptis Magna duurt 20 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “Leonor over de archeologie van Libië”

Laat een reactie achter