Archief
Artikelen

De grote verliezer in de strijd van de NATO om de rijkdom van Libië, is helaas de bevolking. Zij werden ruim een half jaar geleden door de NATO-rebellen beroofd van hun veilige bestaan. Vervolgens werden zij door de NATO-bommen bevrijd van hun drinkwater, hun infrastructuur, soms van hun huis en/of hun naaste verwanten, en tot slot van hun regering in Tripoli. De grote winnaars in deze vuile oorlog zijn volgens mij echter niet de rebellen of hun broodheer NATO, en evenmin de media met hun door en door valse berichtgeving, maar de Gaddafi’s!

De grote leider Muammar is nu spoorloos. Deze Afrikaanse leeuw die werd geboren in een tent, verstaat de kunst om soepel te verdwijnen, in de schaduw van een rots of achter een zandduin in de uitgestrekte Sahara. Maar zijn Groene Boekje staat nog op internet. Dit is een MUST READ voor iedereen die iets wil begrijpen van ons westerse gebrek aan vrijheid en democratie! Dames, lees vooral ook wat Gaddafi over vrouwen zegt! Is dat geen fraai discussiestuk voor hedendaagse feministen?

Muammar Gaddafi had acht kinderen, maar een van zijn zonen is in april van dit jaar vermoord door NATO-bommen. Zijn oudste zoon Muhammad al Gaddafi werd zaterdag gevangen gezet door de rebellen terwijl hij in zijn eigen huis een interview gaf aan Al Jazeera. Tot zover de medeplichtigheid van het journaille uit Qatar, de spreekbuis van de huurlingen uit Qatar! Muhammad had geen enkele politieke functie, hij woonde samen met zijn vrouw en kinderen en met zijn moeder, de eerste vrouw van Gaddafi, die al vele jaren gescheiden is van haar man. Maar die stille Muhammad zou weer zijn ontsnapt! Men zegt nu echter ook dat hij is vrijgelaten.

Saif al Islam al Gaddafi kennen we reeds. Deze tweede zoon is de eerste zoon van de tweede vrouw van Gaddafi. Hij was een belangrijke diplomaat in het contact met het “Vrije Westen”. In zijn eigen land werkte hij aan een grondwet die democratische verkiezingen mogelijk zou maken. Hij bekleedde geen enkele functie in de regering, maar deze vriendelijke en charismatische man zou bij eventuele vrije verkiezingen zeker hoge ogen hebben gegooid! Volgens de NATO-media-rebellen-kliek is hij zaterdag door de rebellen gearresteerd. Als dat waar is, dan is hij ontsnapt, maar de kans is groot dat het gewoon niet waar is. Op maandagavond 22 augustus verscheen hij namelijk vrij en vrolijk voor de ingang van het Rixos-hotel waar de internationale pers en andere waarnemers “gevangen” zitten. Zelfs Al Jazeera kon om deze waarheid niet heen:

De derde zoon, Al Saadi al Gaddafi was ooit voetballer, maar hij werd later een zakenman. BBC-Panorama heeft Al Saadi er in maart van beschuldigd dat hij orders zou hebben gegeven om te schieten op ongewapende demonstranten in Benghazi. Van deze vermeende “massamoord” op vreedzame demonstranten bestaat geen enkel bewijs. De rebellen in Benghazi waren gewapend en vielen de legerkazernes aan! Al Saadi lijkt ook gevangen door de rebellen, maar zelfs dat is waarschijnlijk niet waar. Misschien zal het Internationale Strafhof hem ooit nog veroordelen wegens “buiten spel”, uiteraard bij verstek! Dit is de valse aanklacht van de BBC:

SADDI GADDAFFI WAR CRIMINAL ?????

Hannibal Muammar al-Gaddafi is de vierde zoon. Hij heeft gestudeerd in Kopenhagen en hij schijnt nogal een playboy te zijn. Hij zou nu samen met zijn broer Mutassim zijn gevlucht naar Algerije, maar misschien blijkt ook dat binnenkort niet waar. Zij zouden samen de verdediging van Gharyan, ten zuiden van Tripoli, hebben geleid, al zal Hannibal daar niet veel aan hebben bijgedragen. Mutassim, de vijfde zoon, is luitenant kolonel in het Libische leger. Hij is nog niet door de NATO beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid, maar dat kan nog komen.

Saif al-Arab al-Gaddafi is op 30 april omgekomen bij een bombardement op de woonwijk van de familie Gaddafi. Ook drie kleinkinderen van Gaddafi vonden daarbij de dood. Het was de bedoeling om de grote leider zelf te treffen, maar Gaddafi was niet thuis. Saif al-Arab was een onopvallende man die werkte aan de Technische Universiteit van Munchen. Er was geen enkele reden om hem te vermoorden. Foutje…. bedankt! Heil, NATO!

Khamis al Gaddafi is de jongste zoon en hij is de commandant van de Khamis Brigade, een elite-corps van het Libische leger. Khamis is al een aantal malen dood gegaan, op 21 maart stierf hij in een vliegtuig-crash, op 5 augustus werd hij gedood door de NATO-bommen, maar hij duikt steeds weer op. Op dit moment is hij ook weer dood, maar hij is tevens met zijn elite-troepen Tripoli aan het zuiveren van de rebellen. Nadat de NATO op 8 augustus in een bombardement op het dorp Majer bij Zletan 85 burgers had vermoord, kwam de dode Khamis opeens weer tot leven om aan de gewonden en nabestaanden zijn medeleven te betuigen.

Khamis Al Gaddafi’s visit to the victims of the NATO massacre

Gaddafi heeft ook een dochter, Ayesha al-Gaddafi, die rechten gestudeerd heeft. In het proces tegen Saddam Hussein was zij een van de verdedigers. Hoewel ze officieel voor het Libische leger werkt, speelt ze nog steeds geen rol in de vermeende oorlogsmisdaden van de familie. Hoogstens wordt er in de schandaalpers over haar geroddeld. Ze is inderdaad aantrekkelijk. Ze zou op dit moment met een groep vrienden de ronde doen door Tripoli, om de stad weer veilig te maken.

Deze hele familie wordt door de media gedemoniseerd. Zij zouden alle macht en rijkdom van Libië naar zich toegetrokken hebben. Niets is minder waar! Wie door deze leugens heen kijkt, ziet echter wat wel waar is. Nu de NATO Libië openlijk probeert te beroven van de Gaddafi’s, komt de aap uit de mouw: Gaddafi heeft Libië in 40 jaar tijd verandert van een verarmd woestijnland in het meest welvarende land van Afrika. Van zijn zeven zonen wil er één inderdaad niet helemaal deugen, maar de anderen zijn beslist niet fout en zijn dochter is een krachtige, geëmancipeerde vrouw.

De strategie van de Gaddafi’s wordt nu ook duidelijk. In de nacht van zondag op maandag werd de stad van vijf kanten aangevallen. Uit het westen, zuiden en oosten naderden de ongeregelde en schietgrage troepen van de rebellen, vanuit de zee naderden de schepen van de NATO die sloepen vol met rebellen aan land zetten, vanuit de lucht regende het bommen op de stad. Of het aantal doden en gewonden werkelijk 1.300 en 5.000 bedraagt, is door het Rode Kruis niet bevestigd, maar het zou best kunnen. De Gaddafi’s hielden zich echter schuil en hebben zich niet verzet! Wat een zelfbeheersing!

Hadden de Gaddafi’s met hun brede aanhang teruggevochten, dan was het bloedbad niet te overzien geweest. Ook zou de NATO dan de hele stad plat gebombardeerd hebben. De rebellen mochten daarom even feest vieren op hun Plein der Martelaren, maar nu heersen de Gaddafi’s weer over het Groene Plein en over Tripoli. Vandaar dat zij als enige echte winnaars uit deze strijd komen!

De grote verliezer is natuurlijk de NATO, die waarschijnlijk niet nogmaals de stad zal durven bombarderen om de bevolking te beschermen tegen die wrede dictator. Inmiddels zal de hele wereld wel hebben begrepen dat ONDERHOUDSBOMBARDEMENT een eufemisme is voor BLOEDBAD! Maar misschien is de oprechte wens hier slechts de vader van de gedachte. De tijd zal het leren…

Farrakhan Explains Why Western Powers Hate Gaddhafi and Libya duurt 5 minuten (de rest gaat over muziek).

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

7 Reacties op “En de enige echte winnaars zijn… de Gaddafi’s!”

 • barend:

  Ik sta versteld van de domme tekst .
  Wordt meegenomen onder het mom van ” Blind als voor in en na 40-45″ in een groot uit te geven blad.
  Het ga u verder goed mits daar wijsheid bij hoort. Bewijzen zullen in idem mate worden aangevoerd als na iedere andere idiote dictator in de geschiedenis. Maar dit zult u blind weerleggen binnen uw kunde.

 • mr. drs. BOU:

  Barend,

  Are You One of the Fools Who Believe America and Europeans Bring Peace?

 • mr. drs. BOU:

  Gaddafi heeft zijn vrouw en zijn dochter naar Algerije gestuurd, ze werden begeleid door de twee minder bruikbare zoons: Hannibal en Mohammed.

  Muammar Gaddafi’s wife Safia, his daughter Aisha and his sons Hannibal and Mohammed entered Algeria on Monday morning, Algeria’s foreign ministry said.

  http://www.arabianbusiness.com/gaddafi-family-are-in-algeria-says-foreign-ministry-417976.html

  En Khamis is nu voor de vierde keer gestorven:

  7:43 AM Monday Aug 29, 2011

  Libyan rebels said one of Muammar Gaddafi’s sons, Khamis, whose death has been announced several times since the conflict erupted, may have been killed a day ago in a clash with rebels.

  On Saturday, a brigade of rebel fighters in the city of Tarhuna, 80 kilometres southeast of the capital Tripoli “intercepted a military convoy which had several brand new Mercedes vehicles”, rebel military spokesman Ahmed Omar Bani told reporters in Benghazi.

  “As our fighters were trying to block the passing of the convoy, they were violently attacked and shot at,” he said.

  “The brigade in Tarhuna responded and hit two vehicles in the convoy, killing their occupants. We faced strong resistance (from the pro-Gaddafi convoy) to protect these two cars which is why they were totally destroyed and burned with their occupants caught in the crossfire,” Bani said.

  http://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=10748108

  GADDAFI’S SON KHAMIS ‘KILLED IN APACHE AIR STRIKE’ [29.08.2011]

 • Ida:

  IK vertrouw die NATO ook voor geen stuiver.Eerst was het gaddafi voor en werd hij overal uitgenodigt en nu deugt er niets meer van.Als het volk niet tevreden was waarom zijn die dan niet in opstand gekomen.Als ik lees wat hij allemaal voor dat land gedaan heeft was het er zo slecht nog niet.
  Hij is misschien er zelf ook wel rijk van geworden,maar dat is ons koningkrijk ook en nog.

 • mr. drs. BOU:

  NATO Terrorists Lying again about death Of Kamis Kaddafi 30.08.11

 • mr. drs. BOU:

  Why Gaddafi is called Gaddafi and The Social Order

 • mr. drs. BOU:

  Gaddafi’s Family Album

  Tussen de rommel van de zwaar gebombardeerde en daarna door de rebellen geplunderde woonwijk van de Gaddafi’s is een fotoalbum gevonden van deze door en door corrupte en zichzelf verrijkende familie. Vergaapt u zich aan de overdadige luxe en de perverse uitspattingen van deze stinkend rijke Gaddafi’s!

Laat een reactie achter