Archief
Artikelen

President Robert Mugabe van Zimbabwe noemt de NATO een terroristische organisatie. Daar heeft hij gelijk in, gezien wat de NATO heeft aangericht in Afghanistan en Irak. Volgens Wesley Clark stond Libië ook op de lijst van te terroriseren landen, net als Somalië en Syrië, maar wij moeten blijven geloven dat de NATO in Libië de bevolking beschermt. In Libië gelooft men dat na alle bombardementen zeker niet meer!

Terwijl in februari van dit jaar in de buurlanden Egypte en Tunesië de dictators werden verdreven door massale en vreedzame demonstraties, deed in Mizrata, in het oosten van Libië, een groep gewapende “rebellen” aanvallen op politiebureaus en legerkazernes. De aanwezige soldaten werden op een gruwelijke manier vermoord. Daarna veroverden de rebellen Benghazi. De internationale propaganda, onze media, beweerde echter dat Gaddafi die steden bombardeerde en een massamoord pleegde op de bevolking. Later bleek dat weliswaar niet waar, maar intussen had de Veiligheidsraad van de VN reeds een resolutie (1970) aangenomen, die de NATO het recht gaf om de bevolking van Libië te beschermen: “Unified Protector”. De volgende video is gemaakt door Libiërs en hij is nu al drie maanden oud. Pas op: deze video bevat gruwelijke beelden!

what happen in libya

En de volgende video met uitleg over de wapens van de rebellen staat al sinds half april op internet, maar toch houden de media dapper vol dat het om een spontane volksopstand gaat!

Libya Rebels had newest NATO Weapons from the Beginning

De volgende korte video is van 5 juli, van Russia Today, die als enige onder de media de waarheid over het NATO-terrorisme in Libië naar buiten brengt. De rebellen worden bewapend vanuit Qatar!

Video of huge weapons arsenal ‘for Libya rebels’ seized on Qatar boats

Op BOUblog staan al wat video’s van Leonor, een Spaanse vrouw die vaak in Libië komt en daar veel vrienden heeft. Ze houdt een blog bij waarin ze de ware situatie naar buiten brengt. En ze maakt video’s waarin ze vertelt wat ze van haar vrienden in Libië heeft gehoord. Haar gesprekspartner is Herman Morris, die een YouTube kanaal onderhoudt. Op dit moment lijkt Leonor vrijwel de enige betrouwbare Engels sprekende bron over de situatie in Libië. Daarom al haar video’s hier op een rijtje:

20 juli: Leonor is a Frequent Visitor to Libya – She Tells All

For the last 5 or 6 years Leonor has visited Libya 5 or 6 times a year, she was there 3 weeks ago – and is in constant touch by telephone – this is not the news we get on our propaganda news channels.

1 augustus: Benghazi Rebel Infighting Explained – Leonor

After Younis, the Rebel Military Leader was assassinated, the Warfalla tribe rallied around him, and showed support for Gaddafi. They abandoned their frontline positions and went into Benghazi to seek revenge for the Rebel command’s seeming order for him to be assassinated.
The rebel command is reported to have abandoned Benghazi, there is much fighting.
NATO, Mercenaries, and Qatari troops are committing atrocities.

4 augustus: Leonor Reports 15 NATO Seniors Being Held Captive in Libya

Leonor conveys the degree of censorship we are under, how little we are actually being told, from NATO atrocities to NATO losses.
The 15 NATO personnel abducted are talked about at 8 min 35.

5 augustus: Libya Without The NATO Lies – Leonor

6 augustus: Libya – NATOs Increasing War Crimes – Leonor

French Aircraft Carrier “Charles de Gualle” returning to France after mysterious explosion seen on it.
Camel Caravan near Chad bombed by NATO supposedly carrying weapons – except it would have taken three months to get to Tripoli – pretty unlikely story (from NATO).
NATO bombing Farms, food stores, Grain Depots, Universities, Health clinics, Childrens hospital and Power Stations.
Rebels causing brutal atrocities
And all the while the West steals Libya’s foreign financial deposits.
Many English inside Benghazi.

8 augustus: Mercenary Rebel Horrors Committed In Misrata – Leonor & Ahmed Update

A discussion with someone in Libya revealing some detail and undercurrents in the Libyan disaster.

Als er updates komen, dan zal ik ze hier plaatsen. In Canada heeft de oppositie geëist dat Canada zich terugtrekt uit deze “missie”, maar de regering heeft daarop de laatste nog aanwezige Libische diplomaten uitgewezen. Moge de strijd tegen het NATO-terrorisme worden gewonnen door een vreedzaam Libië! Insha’Allah!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

3 Reacties op “Leonor en Libya tegen het NATO-terrorisme”

 • mr. drs. BOU:

  Update 9 augustus:

  Libyans under the NATO Onslaught – Aug 9

  More children being killed – Foreign Journalists under suspicion of giving out GPS coordinates.
  Nato killed 33 children, 32 women and 20 men, bombing a village near Zliten, Libya.

 • mr. drs. BOU:

  Update 11 augustus:

  NATO Butchers Bomb Zlitan – Leonor & Ahmed In Libya

  NATO bombing Zlitan more – There are no Military Installations there – Bernard Levy continues to champion the cause of the rebels, and the Libyans remain steadfast, they are actually going to Zlitan – which is where NATO is making a disaster.

 • mr. drs. BOU:

  Update 12 augustus:

  NATO Butchers Cut Water, Power To Sabha – Leonor

  NATO’s Collective Punishment Continues; targeting civilians in Sabha, a desert city of no military value. With a UN vote due in three weeks, on whether to continue the NATO enforced no-fly zone or not, there is a sudden urgency to tell the world about NATO’s murder and crimes.

  Volg Leonor op het YouTube kanaal van 108Morris108.

Laat een reactie achter

Recente reacties