Archief
Artikelen

In Libië is een oorlog gaande van de NATO tegen de bevolking, die zich na de moord op generaal Abdel Fattah Younes vrijwel unaniem achter de huidige regering heeft geschaard. In de media wordt deze oorlog volledig verzwegen en de waarheid wordt verdraaid. Het zou gaan om Libiërs die het regime van Gaddafi omver willen werpen, omwille van vrijheid en democratie. De werkelijke gang van zaken wordt duidelijk dank zij de bloggers, waaronder een Spaanse vrouw, Leonor, die goed geïnformeerd blijkt. Haar weblog, Leonor en Libya, is weliswaar in het Spaans, maar bevat een knop waarmee men met Google de tekst kan vertalen, ook in het Nederlands.

Ook op YouTube staan bijdragen van deze Spaanse, die vaak in Libië komt en daar veel mensen kent. Sommige daarvan zijn in het Spaans, maar Leonor spreekt gelukkig ook goed Engels. De volgende video’s zijn audio-interviews, maar in beeld verschijnt ook veel geschreven informatie. Ze zijn het daarom waard om twee maal te worden bekeken. Luister, lees en huiver!!!

Leonor is a Frequent Visitor to Libya duurt 10 minuten.

Benghazi Rebel Infighting Explained by Leonor (1 aug. 2011)

15 NATO Seniors Being Held Captive in Libya (4 aug. 2011)

Dat zijn van die kleine dingen, sprak de heer Stastok, die wij niet in de krant mogen lezen of op de TV zien…

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

5 Reacties op “Leonor verslaat de media-oorlog van de NATO in Libië”

Laat een reactie achter

Recente reacties