Archief
Artikelen

Thierry Meyssan behoeft geen krans, deze Franse journalist was degene die zich in 2002 als eerste openlijk afvroeg: Waar is de Boeing van 9/11 in het Pentagon? Sindsdien is de waarheid rond 11 september langzaam maar zeker duidelijk geworden, namelijk dat het allemaal één grote leugen was. Een magistrale goocheltruck, een kundige psy-op, bedacht in Hollywood en made in Washington D.C.. Met hulp van de NATO en de CIA, financier van El Qaida en Osama bin Boeman.

De standplaats van Meyssan is al enige jaren Damascus, maar hij was onlangs in Libië. Luister en huiver…

‘Libya campaign staged to start conquering Africa’ duurt ruim 10 minuten.

Voor wie wil weten vanuit welke gedachten en idealen Gaddafi zijn welvaartsstaat heeft opgebouwd, is hier de link naar zijn Groene Boekje. Het telt slechts 33 pagina’s pdf en het is het lezen meer dan waard. Het volgende verhelderende interview gaf Gaddafi in 2009, toen hij even volledig salonfähig was, aan Riad Muasses van Euronews.

Interview with Gaddafi in 2009 with Euronews duurt 9 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

3 Reacties op “Thierry Meyssan en Maria Finochina (RT) over Libië”

Laat een reactie achter

Recente reacties