Selecteer een pagina

Archieven

Thierry Meyssan en Maria Finochina (RT) over Libië

Thierry Meyssan behoeft geen krans, deze Franse journalist was degene die zich in 2002 als eerste openlijk afvroeg: Waar is de Boeing van 9/11 in het Pentagon? Sindsdien is de waarheid rond 11 september langzaam maar zeker duidelijk geworden, namelijk dat het allemaal één grote leugen was. Een magistrale goocheltruck, een kundige psy-op, bedacht in Hollywood en made in Washington D.C.. Met hulp van de NATO en de CIA, financier van El Qaida en Osama bin Boeman.

De standplaats van Meyssan is al enige jaren Damascus, maar hij was onlangs in Libië. Luister en huiver…

‘Libya campaign staged to start conquering Africa’ duurt ruim 10 minuten.

Voor wie wil weten vanuit welke gedachten en idealen Gaddafi zijn welvaartsstaat heeft opgebouwd, is hier de link naar zijn Groene Boekje. Het telt slechts 33 pagina’s pdf en het is het lezen meer dan waard. Het volgende verhelderende interview gaf Gaddafi in 2009, toen hij even volledig salonfähig was, aan Riad Muasses van Euronews.

Interview with Gaddafi in 2009 with Euronews duurt 9 minuten.

3 Reacties

 1. hans de boer

  hallo ja goedendag ik las een bericht van de heer Kat hij beschuldigt boublog hier de copypaste Peter R. de Vries die zich uitgeeft als ‘misdaadjournalist’ maar mede door deze site reeds herhaaldelijk werd ontmaskerd als bedrieger en loopjongen van Justitie [backgrounds; ook Boublog] maakt zich schuldig aan dezelfde praktijken als die thans de kern vormen van het Murdoch-schandaal in Engeland. [Lees verder op nrcombudsman] als ik u was zou ik stoppen met samenwerking met oplichter kat die kinderporno gebruikt om donatie geld te scoren wordt wakker jongens die 10.000 euro in september heeft hij mooi verbrast.micha gaat over lijken voor poen en is een vrienden verader.

  Antwoord
 2. mr. drs. BOU

  Beste Hans,

  Je reactie is nogal off topic. Micha Kat verwijst naar BOUblog in zijn artikel: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9085/breaking-murdoch-praktijken-bij-peter-r.html

  Het gaat om deze BOUblog: http://www.boublog.nl/29/11/2007/hoe-peter-r-de-vries-de-getapte-horchner-vertrapte/

  Pas veel later besefte ook Kat dat de grote PR de Vries geen betrouwbare journalist is, maar een misdaad-showmaster.

  Dat Kat in 10 maanden tijd 10.000 euro “verbrast”, dat valt me mee. Slechts 1000 euro per maand, dat is niet veel. Overigens werk ik niet met Kat samen, al plaats ik soms wel eens filmpjes van JDTV. Met Kat ben ik het lang niet altijd eens, maar soms ook weer wel… 😉

  Zie deze serie: http://www.boublog.nl/category/artikelen/justitie/baybasindemmink/micha-kat/

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën