Archief
Artikelen

Webster Tarpley is een Amerikaanse journalist en de schrijver van o.a. George Bush: The Unauthorized Biography en 9/11 Synthetic Terror: Made in USA (pdf). Tarpley komt uitgebreid aan het woord in de documentaire Oil, Smoke and Mirrors en hij heeft twee boeken geschreven over het Obama-bedrog, beiden in 2008: Obama: The Postmodern Coup – Making of a Manchurian Candidate en Barack H. Obama: The Unauthorized Biography. Op zijn eigen website protesteert Tarpley heftig tegen de aanval van de NATO op Libië en hij staat daarin niet alleen, want ook de vriendelijke trendwatcher Gerald Celente was woedend toen de NATO begon met bombardementen op Libië.

Gerald Celente over de aanval op Libië is Nederlands ondertiteld en duurt 4 minuten.

Help!! Gerald Celente Says Stop The War, Spread This Video Before They Kill Us All from Observer1964 on Vimeo.

Webster Tarpley is zelf naar Libië gegaan, om de situatie ter plaatse te bekijken. In twee radio-interviews met Alex Jones vertelt hij wat hij daar aantrof. Het blijkt dat de bevolking massaal achter kolonel Gaddafi staat. Maar in Libië bestaat ook nog altijd een stammen-organisatie. Zelfs als Gaddafi zou worden gedood (want hij laat zich niet verjagen), dan blijft er een krachtige organisatie bestaan. De rebellen in Benghazi die worden gesteund door het “Vrije Westen”, blijken gedeeltelijk afkomstig uit Afghanistan, het is CIA en Al Qaida! Ze hebben het voornamelijk voorzien op de Afrikaanse negers, dus geen Arabische blanken. Ook strijden ze inmiddels tegen elkaar. De bevolking van Benghazi vlucht daarom naar Tripoli.

Tot op heden heeft de NATO het land slechts gebombardeerd, in de hoop dat men de politieke leiders kan doden. Helaas blijken de slachtoffers gewone burgers, vrouwen en kinderen. De bevolking van Libië wordt nu door Gaddafi bewapend, o.a. met 2 miljoen kalashnikovs, want de NATO is van plan om grondtroepen te sturen, al noemen ze dat zelf liever een vredesmacht. Dan wordt het pas echt een bloedbad!!!

De audio-reportages zijn te beluisteren op de website van Tarpley. De reclame en de muziek in de radio-show van Alex Jones zijn uit deze audio’s verwijderd. Dat Alex Jones altijd zo schreeuwt, zal men voor lief moeten nemen. Wat Tarpley vertelt, is wel een heel ander verhaal dan wat onze brave media over Gaddafi en Libië melden. De landkaart van Libië kan behulpzaam zijn om het verslag van Tarpley beter te begrijpen.

Report from Libya, 27 juni 2011 duurt 35 minuten.

Report From Libya, 28 juni 2011 duurt 35 minuten.

Deze interviews staan ook op YouTube, maar men kijkt dan voornamelijk naar een foto van Webster Tarpley, of naar Alex Jones in zijn radio-studio.

Dr. Webster Tarpley Reports from Tripoli op YouTube

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

16 Reacties op “Webster Tarpley vanuit Libië: NATO-invasie wordt bloedbad”

Laat een reactie achter