Archief
Artikelen

Hoewel het boek De Demmink Doofpot van drs. Jan Poot sr. reeds door duizenden mensen werd gelezen, is de criminele pedofiel Joris D. nog altijd niet met pek en veren het ministerie uitgejaagd en in zee gedreven. Voor wie De Demmink Doofpot nog niet heeft gelezen: klik op het plaatje en download het boek. Daarnaast heeft dhr. Poot nu een website geopend, De Demmink Doofpot, die geheel is gewijd aan het Demmink-schandaal. Deze actief pedofiele topambtenaar heeft zich internationaal chantabel gemaakt en hij benoemt al jaren zijn handlangers op hoge posten.

Zo hebben we nu een Super PG, Harm Brouwer, die hoofdofficier van Justitie in Leeuwarden was op het moment dat Marianne Vaatstra het slachtoffer werd van wrede lustmoordenaars. De daders woonden in het AZC Kollum en werden pijlsnel weggesluisd. Demmink was toen nog als hoogste ambtenaar verantwoordelijk voor Vreemdelingenzaken en Harm Brouwer ontkent dat hij er ook maar iets van heeft geweten. We kunnen daaruit slechts concluderen: Justitie heeft geen geweten!

Al sinds 1994 ligt onze Secretaris Generaal onder vuur wegens pedofiele activiteiten, maar de ene minister na de andere houdt hem de hand boven het hoofd. Opsporingsapparaten en inlichtingendiensten, al dan niet geheim, weten ook al jaren dat Joris Demmink zich schuldig maakt aan misbruik van minderjarige jongens, maar ook zij doen er niets tegen!

Drs. Poot onderneemt wel actie. Hij heeft in landelijke dagbladen een aantal paginagrote advertenties geplaatst, maar tegenwoordig worden deze door hem betaalde publicaties door de kranten geweigerd. Daarom heeft drs. Poot nu een website geopend waarop men alles kan lezen en bekijken over de pedofiele Demmink en zijn slechte rapport. Hij is al lang gezakt, maar hij blijft nog steeds zitten! Men kan daar ook (anoniem) informatie over Demmink en consorten aandragen.

Dit is de e-mail waarin dhr. Poot de website aankondigt:

Dat Joris Demmink in 2002, toen hij al jaren in opspraak was, door Donner benoemd is tot hoogste ambtenaar van Justitie en sindsdien ondanks meerdere aangiftes kan aanblijven is verontrustend. Donner, diens opvolger Hirsch Ballin en ook de huidige Justitie-minister Opstelten stellen dat er niets aan de hand is. Onlangs nog stuurde Opstelten een brief aan emeritus hoogleraar Wiek Slagter waarin hij schreef dat hij geen enkele actie tegen Demmink zal ondernemen. Verontrustend is ook dat Kamerleden passief blijven en zelfs niet reageren en de media zodanig geïntimideerd worden dat ze inmiddels mijn advertenties weigeren.

Om te voorkomen dat dit schandaal in de Doofpot blijft, heb ik vandaag de website www.dedemminkdoofpot.nl gelanceerd teneinde:

• u te informeren over het Demmink-dossier;

• u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen;

• u te activeren.

Plaats allereerst s.v.p. uw reactie op de site!

Drs. J. Poot
Oprichter Chipshol-groep (1986) en Eurowoningen (1960)

Meneer Poot, dank u wel voor uw moedige strijd, dank u wel voor uw hardnekkige gevecht. Want Joris Demmink heeft reeds vele slachtoffers gemaakt! Niet alleen heeft hij kinderen verkracht, maar achter de tralies zit al bijna 13 jaar een Koerdische zakenman, die werd veroordeeld op vervalste bewijzen omdat Demmink chantabel was. Baybasin is veroordeeld op vervalste telefoontaps, maar het gevolg was helaas dat ook anderen het slachtoffer worden van Justitie en vervalste taps. In dit domino-effect worden nu ook twee onschuldige tuinders vermorzeld!

Overigens ben ik van mening dat Joris Demmink strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

12 Reacties op “Website De Demmink Doofpot is geopend”

 • Eheu:

  Dank Bou,
  Ik zat me net al een hele dag af te vragen of ze missch. in jou toch ook niet een ideaal slachtoffer hadden gevonden dat zich gretig met een kluitje om de tuin liet leiden linea recta zo te zeggen het riet in.
  Je zult wel toegeven denk ik dat ‘het systeem’ heel gewiekst in elkaar steekt. Maar gelukkig laten we ons niet allemaal van het padje brengen.
  Complimenten ook aan Dhr. Poot, een krasse knar naar mijn hart.
  Gr.
  Eheu

 • zdkdick:

  Waar ik tegen aan loop:
  Begrijp er niets van waarom is het een https/…. ?

  Op de site http://www.schipholwanbeleid.nl zie ik ook bijdragen: door bekend bij de redactie

  Ik kan me voorstellen dat je voor een anonieme melding je moet aanmelden enz.
  Maar de site kan toch gewoon openbaar?

 • RobHendriks:

  Ik begrijp niet dat Joris Demmink nog niet is dood gemaakt.

 • mr. drs. BOU:

  Beste Rob,
  Ik heb liever dat hij strafrechtelijk wordt vervolgd. Alleen dan kan die hele bende worden opgerold! Maar ik heb me wel eens hetzelfde afgevraagd. Misschien heeft hij een “bommetje” liggen bij de notaris: openen in geval van onnatuurlijke dood…

 • petje:

  De zaak Chipshol is nu ook onderwerp in de recente uitgave van het misdaadmaandblad Koud Bloed:
  http://www.koudbloed.nl/

 • Patrick:

  De enige reden dat ik kan bedenken is dat Joris Demmink niet vervolgd wordt is omdat hij connecties heeft met inlichtingendiensten. Een paar maanden geleden was op de site te zien bijvoorbeeld dat hij een speech heeft gehouden en het congres bezocht over cyber crime/digitale spionage. Ook zijn CV geeft de aanleiding daartoe (NATO-klas)
  Zie de link bij Micha:
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5695/demmink-horror-in-rotterdam.html#more-5695

 • petje:

  Ook Theodor Cranendonk heeft connecties met geheime diensten en ook hij loopt gewoon vrij rond en drinkt zijn glazen witte wijn en het Financieel Dagblad zonder dat het schijnt uit te maken..
  Hij kon na zijn vonnis in Italie weer gewoon de draad van nieuwe bedrijven beginnen in Rotterdam alsof de beschermende hand van de geheime dienst hem onschendbaar maakt(e). Totdat hij (en zijn gelijknamige zoon) in 2009 te ver ging en herhaaldelijk werd genoemd in de boulevard sectie van de Manilla Times.

 • Jan:

  Moordenaars lopen vrij rond!!!

  Kwam deze link tegen. Na het verschrikkelijke drama in Alpen aan den Rijn, kwam dit bericht ook binnen…. zucht….stilte. Hoe kan dit in Nederland?

  http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=13091

 • Ida:

  Ik denk dat er veel meer politici en andere hoge heren bij betrokken zijn ,want er is geen een die het aan durft te kaarten.

 • dirkjan:

  Heb mij ook vaak afgevraagd waarom Joris Demmink nog steeds rondloopt. Ik denk omdat zijn vertakkingen verder gaan dan wij ons misschien kunnen voorstellen. Frits Salomonson, Jan Wolter Wabeke, Joris Demmink, allemaal kennen ze elkaar via de zogenoemde irt affaire. Jan van Looyen voormalig hoofd CIE was de leider, Fred Teeven de officier van justitie destijds. Wat ik hiermee wil aangeven is dat de connecties via de IRT affair zijn gelegd. Zo heeft Joris zijn connecties opgedaan…

 • Dit artikel is een voorbeeld hoe het gaat met ons ambivalente rechtstelsel…..

  Moordenaars, zoals de moordenaars van het meisje van Nulde, komen vervroegd vrij….

  Moordenaars maken het goed!

  DUNS OURAY – 10 APRIL 2011

  U moet de hartelijke groeten hebben van de moordenaars van Rowena Rikkers (het meisje van Nulde).

  U denkt natuurlijk dat de man en vrouw die de vierjarige Rowena sexueel misbruikten, vermoordden en in stukken sneden veilig in de gevangenis zijn opgeborgen. Maar zou dat niet wat al te hardvochtig zijn? Mensen maken fouten, en die moet je dan niet nodeloos hard straffen.

  Gelukkig werkt onze barmhartige overheid zo niet. HVV dook in de zaak en heeft goed nieuws: de moordenaars lopen al weer vrij rond!

  De moeder, Wanda Rikkers, werkt tegenwoordig als ‘schuldhulpdeskundige’ … Ze schrijft onder de naam van Wanda Matena voor Bonjo (zie pagina 3) Het subsidie-blaadje Bonjo legt criminelen in de watten, want -zeg nu zelf- criminelen hebben het ook niet makkelijk. Gelukkig blijken alle criminelen gratis medische zorg te krijgen … natuurlijk op kosten van u, de belastingbetaler.

  O ja, de criminelen willen u hier nog hartelijk voor bedanken. Wanda drukte me op het hart dit niet vergeten te schrijven.

  En hoe zit het dan met dan met de vriend van Wanda, Mike Jansen? Die misbruikte niet alleen de 4-jarige Rowena, maar ook haar 2-jarige zusje Rochelle.

  In de gevangenis liet Mike geen mogelijkheid onbenut om te verkondigen wat hij allemaal met de meisjes gedaan had. Mike Jansen was er met name trots op dat hij het meisje had doodgestompt. Tientallen krantenartikelen had hij als tropheën op de muur geplakt.

  Mike zit officeel nog in TBS maar dat betekent natuurlijk niet dat hij opgesloten zit. Dat zou barbaars zijn! Mike heeft de weekenden vrij. Begeleiding is daar niet bij nodig, naar oordeel van de deskundige hulpverleners. En voor ik het vergeet: van Mike moet u ook de allervriendelijkste groeten hebben.

  Saillant detail overigens is dat de politie vlak voor de moord op Rowena een inval bij de familie Rikkers had gedaan. Men rolde toen een hennepplantage op. Dat leidde echter niet tot strafvervolging omdat men uitlegde dat ‘iemand anders’ die hennepplantage in hun huis had aangelegd, toen zij op vacantie in Spanje was. Vanzelfsprekend nam de politie genoegen met deze uiterst geloofwaardige verklaring.

  De biologische vader, Martin Huisman (ook al voorzien van een strafblad voor ‘schennispleging’) heeft zich ook vergevingsgezind getoond. Volgens het roddel-circuit heeft Martin weer een relatie met Wanda. Dat moet voor de authoriteiten verborgen blijven, want op deze manier heeft Wanda ook weer toegang tot haar dochtertje Rochelle. Zullen we dat dus niet doorvertellen?

  Kortom, het gaat allemaal prima met deze happy family! Eind goed, al goed.

 • Madelief:

  Middels een bevriende advocaat hoorde ik vandaag bij toeval over De Demmink Doofpot en besloot derhalve eens te zoeken op Google omdat mijn interesse gewekt was. Na wat ik er nu over gelezen heb, ben ik verbijsterd en dat is nog zacht uitgedrukt.
  Ook het vorenstaande artikel van dirkjan over de moordenaars van het meisje van Nulde, die nu weer vrij rondlopen, is bijna niet te geloven!! De moeder Wanda, die nu gewoon weer toegang heeft tot haar dochtertje Rochelle, hoe is het in Godsnaam mogelijk?? Ook vóór het lezen van dit alles had ik al zo mijn twijfels over het politie- en justitie gebeuren in ons land, nu weet ik echter zeker dat het niet deugt!!

Laat een reactie achter