Archieven

BOUblog kreeg vandaag een lente-beurt

Een aantal zaken op BOUblog gingen al langer mis. Maar omdat ik zelf geen weg weet aan de achterkant van mijn WordPress blog, lukte het me niet om de site te verbeteren of kapotte schakels te repareren. Vorige week zondag werd het echt zo erg en ik wist niet waaraan het lag. BOUblog was akelig traag, ik kreeg honderden spam-berichten en tijdens het schrijven (en opslaan) verscheen soms de boodschap: Error establishing a database connection. Ligt dat nu aan mij, aan BOUblog of aan mijn provider? En dan de grootste ergernis: de datum van de reacties doet het al zo lang niet meer! Natuurlijk heb ik daar last van…

Vandaag schoot Jacqueline Hagemann me te hulp. Ze installeerde een nieuwe template en ze heeft me zelfs uitgelegd wat dat woord betekent! Want dat wist ik niet. Dank je wel, Jacqueline! BOUblog oogt nu heerlijk fris. Het lijkt wel alsof het er opeens lente is! Aan alle trouwe lezers wil ik vragen om commentaar. Is dit helder en overzichtelijk? Is BOUblog goed bereikbaar, of krijgt u ook wel eens rare foutmeldingen? En natuurlijk: vindt u het mooi?

Want die onvolprezen Jacqueline heeft wel wat anders te doen dan grote schoonmaak houden op BOUblog. Zij vecht nog steeds voor de rehabilitatie van haar man Louis Hagemann, die is veroordeeld tot levenslang wegens de geruisloze moord op een moeder en haar twee kinderen. Het probleem is alleen dat Louis Hagemann, indertijd lid van de Hells Angels, tot een geruisloze moord niet in staat was. Hij was indertijd gewoon meer het type van: ik sla de boel kort en klein. Maar er was niets kort en klein… Hagemann is dan ook slechts veroordeeld tot levenslang op de getuigenissen van een overjarige temeier, die was omgekocht door onze grote vriend PR de Vriezerik.

Hoewel de veroordeling van Hagemann helemaal onderop de stapel ligt van onterechte veroordelingen, blijft Jacqueline vechten voor de vrijheid van haar man. In dit moedige gevecht kunnen wij haar alleen maar steunen door allemaal samen in het geweer te komen tegen de corruptie bij ons ministerie van Gevaar en Onrecht! Maar misschien wordt u pas wakker wanneer het uzelf overkomt… In elk geval wenst BOUblog u een heldere en frisse lente!

Laat even weten wat u er van vindt…

16 Reacties

 1. Eheu

  Complimenten bou en jacqueline,
  ziet er inderdaad heel fris uit. Het enige wat ik ‘onlogisch’ vind, als overwegend linkerhersenhelfter, is dat de lijst met laatste reacties nu links staat. Ik bedoel, het ik ‘logischer’ om ze rechts te zetten, waarheen je al rechtshandige het eerst kijkt. Maar omgekeerd denken is me ook nogal vertrouwd, dus ik zal er zeker al kijkend aan gewend raken.

  Ter zijde, ‘k wou dat we iets van Petje en JDTV hoorden, ik heb zin om hem eens flink te raken tijden het gade slaan van wat mokm eigen bescheiden bjdrage is tot de welverdiende ondergang van het establishment. Als iedereen dan verder zijn gezond, zij het gerust min of meer aangeschoten verstand blijft gebruiken, dan heb ik wel vertrouwen dat dat goed af loopt, en als wij die het in gang hebben gezet het niet meer mee mogen maken,- zoals dat eufemistisch heet- dan hebben we tenminste ons best gedaan om een toekomst te verzekeren voor ‘onze’ kinderen, en daarmee het beste wat de traditie van onze beschaving met en in zich droeg zeker gesteld, bewaard en behouden voor de ‘domme krachten’ (zoals men van een niet al te fijnbesnaard iemand zegt dat hij ‘een domme kracht’is) die ons dagelijks leven en de gang van zaken ‘in deze wereld’ (‘en tooide kosmooi’) gemeenlijk bepalen, dwz eigenlijk bedreigen.

  Groet.
  Heu! (‘oomai!’) ;

  Antwoord
 2. zdkdick

  Oke,

  Ik was mijn rubriek recente reacties kwijt op de vertrouwde plaats, maar na een he, was het me opgevallen dat alles een andere look had gekregen.

  Even wennen, maar prima.

  Dick

  Antwoord
 3. Eheu

  Surry, ‘mokm’ is allicht ‘mijn’,…’t is het late uur en de vermoeide dronk, ‘mille fois excuses’ gheghe…
  “Ach!”

  Antwoord
 4. Eric

  Erg leuke blog. Alleen jammer dat er veel filmpjes worden verwijdert bij de artikels.

  Antwoord
 5. mr. drs. BOU

  Beste Eric,
  Soms worden filmpjes verwijderd van Google Video of YouTube, maar vaak worden ze dan ergens anders weer geplaatst. Als een film het niet meer doet, laat dan even een reactie achter. Meestal kan ik dezelfde film dan wel ergens anders terugvinden. Even de nieuwe link plaatsen en dan doet hij het weer! šŸ˜‰

  Antwoord
 6. zdkdick

  Wat mij opviel is dat het feed icoontje voor de BOUblog onderwerpen in mijn bladwijzerwerkbalk na het bezoeken niet meer veranderd in het “Boublog” oog icoontje.

  Het feed icoontje zie ik ook bij ander feed’s.
  De bezochte feed’s krijgen daarna het blog specifiek icoontje.
  Maar bij het BOUblog niet meer…

  Dick

  Antwoord
 7. mr. drs. BOU

  Beste zdkdick,
  Ik weet het en ik vind het ook heel jammer.
  Maar het komt goed.
  Dat icoontje moet zitten bij mijn provider, maar die zegt ook voortdurend dat BOUblog niet bereikbaar is. Misschien is het tijd voor een andere provider… Er wordt in elk geval aan gewerkt!

  Laat me even weten als BOUblog niet bereikbaar is! Want mij overkomt dat de laatste tijd nogal vaak.

  Antwoord
  • Zdkdick

   Het feed gelezen icoontje mis ik nog steeds.

   Dick

   Antwoord
 8. Sjuul van Dissel

  Beste Bou,
  ik vond je boublog al perfect van een perfectie die ik op mijn blogje waarschijnlijk nooit zal bereiken. Maar zoals het nu is ook mijn complimenten.

  Als je hier eens naar wilt kijken: http://socialmention.com/search?q=Sjuul+van+Dissel&t=all&btnG=Search
  dan zie je dat deze zoeksite al je artikelen als zoekresultaat ziet, ook die waarop geen reactie van mij onder staat. Misschien moet je de rechterzijde minder prioriteit geven of zo iets. Misschien lager in de pagina plaatsen? Het is maar een suggestie en voorop gesteld dat ik een absolute digibeet ben die nog maar sinds kort toegang heeft tot internet.

  Antwoord
 9. Japie

  Ziet er nog steeds prima uit,
  hoewel ik de vorige versie rustiger
  voor het oog vond. (ander lettertype
  misschien? of regelafstand?).

  Antwoord
 10. Eric

  Drs Bou 06:58

  Bedankt voor de reactie,

  The war you don’t see heb ik hier kunnen bekijken. Maar die doet het nu niet meer. Op John Pilger zijn site staat hij wel te koop.
  Ik weet zo even niet meer welke filmpjes het niet meer deden. Ik heb er al zoveel bekeken hier dat ik het niet meer weet.

  Antwoord
 11. mr. drs. BOU

  Beste Eric,

  Als je een film tegenkomt die het niet meer doet, laat dan op die pagina even een reactie achter: doet het niet meer. Door op de reactie te klikken kom ik op de juiste pagina. Dan kan ik proberen om een andere link te vinden. Op die manier houden we samen het archief van BOUblog in stand.

  Beste Japie,

  De vorige versie vond ik ook prachtig, maar in het template (de software die de basis vormt voor het uiterlijk) zaten wat foutjes. Dit template is minder persoonlijk, maar BOUblog is tegenwoordig toch wel bekend. En alles doet het nu.
  Zelf vind ik de lettertjes ook een beetje klein. Ik zal vragen of dat kan worden veranderd. Maar ik ben intussen ook de site aan het opschonen. Niet alleen de video’s vallen soms weg, maar ook de plaatjes. En ik ben in de loop der jaren een stukje handiger geworden achter de schermen.
  De site wordt dus opgeruimd!

  Antwoord
 12. mr. drs. BOU

  Eric, The war you don’t see doet het weer:
  http://www.boublog.nl/2010/12/23/john-pilger-de-oorlog-die-je-niet-ziet/

  En Japie, de letters zijn zo klein omdat ik zo’n klein beeldscherm heb. Als je ze groter wil maken, doe dan Ctrl + . Weliswaar vallen bij mij dan de zijkanten weg, maar het probleem is voorlopig opgelost.

  Achter de schermen wordt nog gewerkt… šŸ˜‰

  Antwoord
 13. Jacqueline

  Het is onmogelijk om iedereen tevreden te stellen daar je te maken hebt met persoonlijke instellingen van beeldschermen, weergave, browsers, resoluties etc. etc.

  Antwoord
 14. Zdkdick

  Ik mis mijn recente reactie bij recente reacties!

  Ik mis ik tekst (en link) opmaakknoppen hier bij reactie’s.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn