Archief
Artikelen

Laten we even een kijkje nemen in Amsterdam, waar in december 2009 de Love Police op bezoek kwam. Terwijl iedereen het druk had met de Kerstboodschappen, verspreidde Charlie Veitch met zijn megafoon een boodschap van liefde en saamhorigheid, van vrede en geluk. Met veel humor en een spottend gebruik van de hedendaagse Nieuwspraak stelt Veitch overal de overheid aan de kaak. Hij heeft het daarbij vooral gemunt op de politie, die hij wil omhelzen.

Oorlogen, terrorisme, angst, arrogantie en intolerantie, humorloze ernst en vaccinaties, bewakingscamera’s en de identificatieplicht, het is allemaal voor uw eigen veiligheid. Wees de overheid dankbaar dat u veilig kunt winkelen. Ga winkelen, dat is goed voor de economie! Alles is in orde! Loopt u vooral door. Nog een uur voor de winkels sluiten, koop zoveel als u kunt, dat is goed voor de economie. De politie ziet toe op uw veiligheid. Alles in orde, er is niets aan de hand…

In Toronto werd Charlie Veitch vorige zomer gearresteerd wegens dit soort tegendraadse taal. In Amsterdam was er op de Dam een demonstratie tegen abortus gaande. Vandaar dat er zoveel politie op de been was! Veitch kon zijn hart ophalen, maar hen omhelzen was verboden! Na afloop praatte Veitch nog wat na met mensen van Freedom Central, die hem hadden uitgenodigd voor deze trip. In het begin is het geluid dan nogal slecht, maar haak niet af, want het wordt snel weer verstaanbaar.

Voor meer informatie over Charlie Veitch kunt u terecht op zijn website: The Love Police. Let ook op de toegift, die onder deze video staat. Prachtig!

The Love Police in Amsterdam (december 2009) duurt 55 minuten.

Toegift (must see!): The Faded Glory of the Goddess Shall Return

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

3 Reacties op “Liefdespolitie bezoekt Amsterdam (dec. 2009)”

Laat een reactie achter