Selecteer een pagina

Archieven

Loedertje eist castratie in het Strafrecht

Loedertje is een Siamese kat, u kent dat wel. Soms is ze poeslief, maar het kan ook een kreng zijn. Laatst meende ze opeens dat castratie als straf in het Wetboek moet! Ik dacht eerst dat ze nog wat brokjes wilde, maar ze bleef eisen: “Castreren! Dan leren de heren het wel af! Vreselijk wat ze doen! Al die kinderen!” Nu begrijp ik dit wel van Loeder, want een Siamese kat komt oorspronkelijk uit Thailand, en daar viert de kinderprostitutie inderdaad hoogtij. Men koopt er een kind voor een habbekrats. Maar castreren… gaat dat niet een beetje ver?

Bij nader inzien gaat kinderprostitutie nog veel verder. Het is een wereld waarin egoïsme, geld en meedogenloos sadisme hoogtij vieren. Pedo-seks is je reinste slavernij, waaraan in Zuid-Oost Azië ook Hollandse heren deelnemen! In Europa vraagt een pedo-pooier immers veel meer geld. Een ticket naar Zuid-Oost Azië is dan de goedkoopste manier…

http://www.youtube.com/watch?v=kIIQuoUUIuE

Vervolgens begon Loeder te blazen over de Dutroux-zaak, waarin talloze jonge meisjes zijn verkracht en vermoord. De manier waarop was soms zo gruwelijk, dat haar haren recht overeind gingen staan. Marc Dutroux werd gestraft, zijn baas Nihoul kreeg even een douw, maar de overige heren waren te rijk, of ze hadden hoge posities. Deze personen staan boven een strafrechtelijke vervolging. Of ze worden van hogerhand beschermd om te voorkomen dat ze getuigen tegen de hoge heren. Tegen deze walgelijke corruptie helpt ook castratie in het Wetboek niet, maar leg dat maar eens uit aan Loeder!

http://www.youtube.com/watch?v=eOs5mcbhJEo

Castratie biedt wel een oplossing voor mannetjes die hun hormonen niet de baas zijn. Iedere os begrijpt dat, elke kapoen weet dat het helpt tegen hanigheid. Het is eigenlijk ook een milde straf, in relatie tot de ellende die deze heren aanrichten. Het is slechts een kleine ingreep, het doet nauwelijks pijn. Voor een dierenarts is die operatie dagelijkse routine. In plaats van een taakstraf of een voorwaardelijke boete zou men de heren ook naar de dierenarts kunnen sturen…

Nog altijd niet helemaal overtuigd, dacht ik aan Micha Kat, die vandaag de rechters gaat wraken. Die onzindelijke Kat loopt overal te spuiten, tegen de gevel van Bilderberg, tegen het Paleis van Justitie, tegen de voordeur van de SG, Joris D.. Maar Kat bevuilt ook het eigen nest, zijn vuilspuiterij richt zich soms ook tegen medestanders. Daarom blijf ik bij hem uit de buurt, want straks ben ik zelf de pispaal. En die vieze Kat begrijpt nog steeds niet hoe dat stinkt!

Micha Kat wil graag jurisprudentie maken. Stel dat de O.v.J. in deze zaak castratie zou eisen, dan snijdt het mes aan twee kanten! Het wordt dan echt een proefproces. Als het OM dat wint, dan zal de Spuitende-Kat-zaak worden opgenomen in de Kluwer-bundel met Strafrecht-jurisprudentie, waaruit studenten hun verplichte arresten leren. Voor Kat betekent deze roem dan toch wel een overwinning… en die vieze vuilspuiter verandert voorgoed in een je-weet-wel-Kat!

Dus ik zei: “Loeder, als ze die Kat castreren…” Tevreden gesteld liep Loeder naar haar dikke vriend Theemuts en vleide zich behaaglijk tegen hem aan. Toen ze hem alles verteld had wat ze met mij had besproken, pinkte die rode een traantje weg en mauwde zacht: “Loedertje lief, ik ben toch blij dat ik een je-weet-wel-kater ben!”

2 Reacties

 1. Eheu

  Fraaie ‘gelijkenis’ beste Bou. Dank.

  Groetekens

  Eheu

  Antwoord
 2. mr. drs. BOU

  En het gepest begint weer:
  Nederlands

  Op dit moment is deze website niet beschikbaar. De systeembeheerders zijn op de hoogte en werken aan een oplossing. U wordt vriendelijk verzocht op een later tijdstip terug te komen.
  English

  This website is currently not available. The system administrators have been notified and are working on a solution. Please come back later.

  Tot morgen dus…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien + 19 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën