Archief
Artikelen

Op zaterdag 5 februari j.l. hield Klokkenluider Online een bijeenkomst in Utrecht. Deze is gefilmd door de SDN. Aanstaande vrijdag, 11 februari, moet Micha Kat verschijnen voor de rechtbank in Den Haag, wegens het plegen van vernielingen. Kat heeft namelijk openlijk lopen spuiten tegen de gevels van het Bilderberg-secretariaat, het Paleis van Justitie en het woonhuis van Joris Demmink, Riouwstraat 13 te Den Haag.

Ook Donkey, de cameraman van JDTV, is gedagvaard, al zou ik niet weten op grond waarvan men het filmen van een “vernieling” strafbaar kan stellen. Hun advocaat liet vrijdag j.l. helaas weten dat hij ziek is. Wellicht dat Kat & Donkey daar straks zonder advocaat staan. Maar in een strafzaak is een advocaat niet verplicht, Kat mag ook zelf zijn verdediging voeren. Ik denk niet dat hij straks met een mond vol tanden in het strafbankje staat!

In het kader van de openbaarheid van de rechtspraak (art. 6 EVRM), wil Kat eerst toestemming om te filmen in de rechtszaal. Bij het proces tegen Wilders mochten de camera’s volop draaien, er waren zelfs rechtstreekse uitzendingen op de tv. Toch heeft de rechtbank bij een vorige poging om te komen tot een proces tegen de spuitende Kat het filmen in de rechtszaal verboden, waarna Kat de rechters heeft gewraakt. Kat wil daarover een uitspraak, desnoods middels een Kort Geding. De zaak Wilders biedt daarbij een mega-precedent!

Daarnaast heeft Kat een aantal getuigen laten oproepen. Als een getuigenverhoor door de rechtbank wordt toegestaan, dan zijn de getuigen verplicht om aan die oproep gehoor te geven. De getuigen die Kat graag wil horen zijn goede bekenden: Joris Demmink, Nout Wellink, Hans Westenberg en Victor Halberstadt. Aan de hand van hun verklaringen wil Kat aantonen dat hij als journalist handelde in het algemeen belang. Hij wil zich beroepen op een strafuitsluitingsgrond (art 41 Sr.), maar als de rechtbank helemaal geen getuigen toestaat, dan is ook dat weer een reden tot wraking.

Kat heeft intussen een claim lopen tegen de Raad voor de Rechtspraak. De liegende rechter Westenberg heeft Kat ooit beschuldigd van smaad, omdat Kat een advocaat citeerde die telefonisch door Westenberg was benaderd in de Chipshol-zaak. Hoewel Westenberg wel degelijk die advocaat had gebeld, bleef de Raad voor de Rechtspraak de proceskosten van Westenberg betalen! De vraag is daarom of er in Nederland ook maar één rechter te vinden is die onafhankelijk kan oordelen over Micha Kat. Een rechter behoort onpartijdig te zijn, maar alle rechters zijn lid van de Raad voor de Rechtspraak.

(Zie ook de YouTubes op het einde van dit artikel.)

Het ziet er naar uit dat deze Spuitende-Kat-zaak zal uitlopen op een wraking. In elk geval stuurt Micha daarop aan. Na afloop van deze vrolijke strafzaak zullen Kat en zijn medestanders flyers uitdelen in Den Haag. Daarbij zal men ook het Binnenhof aandoen. Deze verfrissende wandeling eindigt in de Riouwstraat, waar de buurtbewoners zullen worden gewaarschuwd tegen die criminele pedofiel van nr. 13.

Aanstaande vrijdag 11 februari in Den Haag. Vanaf 10 uur in de Rechtbank, Prins Clauslaan, vlak naast het Centraal Station.

Met dank aan de Sociale Databank voor het uitstekende video-verslag!

Micha Kat tergt Justitie en vraagt om samenwerking duurt 35 minuten.

Micha Kat tergt Justitie en vraagt om samenwerking from Sociale Databank Nederland on Vimeo.

Zie voor het conflict tussen Micha Kat en de Raad voor de Rechtspraak in de zaak Westenberg de volgende video’s van JDTV (als ik ze allemaal embed, dan laadt deze pagina heel traag):

JDTV Afl.38 – De liegende rechter Deel 4

JDTV Afl.38 – De liegende rechter Deel 5

JDTV Afl.38 – De liegende rechter Deel 6

JDTV Afl.38 – De liegende rechter Deel 7

JDTV Afl.38 – De liegende rechter Deel 8

JDTV Afl.38 – De liegende rechter Deel 9

Overigens ben ik van mening dat Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

7 Reacties op “Micha Kat roept op tot wraking in Den Haag”

 • Mooi Artikel !!!

  Hier de – audio – van het Raad voor de Rechtspraak interview .

  Heel Veel Succes op 11-2-11

  http://www.youtube.com/watch?v=0AAYQp6o1ZQ

 • ik merk gelijksoortige bewegingen als een praktijkgeval dat mijn aandacht heeft …

  hoe check je spreken en luisteren af?

  wat geeft de luisteraar terug op degene die spreekt?

  welke vragen worden wel en niet gesteld?

  is de vraag met ja, nee of mu te beantwoorden ?

  maak helder vooraf dat het antwoord MU aangeeft dat de antwoorden ja en nee duiden op goed / fout en tegelijkertijd naar uw smaak niet leiden tot uw perspectief ergo de zaak die ter tafel ligt – waar allen die hier werken toe groepen zijn zich tot te richten ter verenigende uitkomst / uitspraak.

  Spreek af dat de uitspraak beklonken kan werden met de ondertekening get. (bewust van de 2 duidingen: getekend met handtekening ; getuige zonder handtekening)

  “getuige zonder handtekening” geldt als een nobele daad van zich hoog presenterend werkend volk / heerschap / dameschap: ergo de client wint de zaak en richt zich eervol tot de wederpartij (wettelijke persoon = individu of zaak/organisatie met verantwoordelijk/schikkend/lerend bestuur)

  suc6

 • micha ik hoop dat er een goede zaak uit voort komt en dat jij met opgeheven hoofd deze rechtstaat op de knieen krijgt melk ze maar goed uit ;die demming/westerberg/halberstad en die wellink !k,zou het zeer plezierig vindenvoor de hele nederlandse gemeenschap ik zal morgen ochtent duimen voor vrij spraak .toy toy toy

 • K V D LINDEN:

  MICHA KAT , HEEL GOED DAT JE TEGEN DE RECHTERS INGAAT DAT HET NIET ALLEEN RECHTER WESTENBERG LIEGT ,MAAR DIVERSEN RECHTERS DURVEN TE LIEGEN IN EEN VONNIS
  ZODAT EEN NEDERLANDSE STAATSBURGER ZEER ENSTIG BENADEELD WORD
  IN NEDERLAND .
  ER IS GEEN RECHT VOOR EEN NEDERLANDSE STAATSBURGER ,IK HEB EEN ZAAK ZELF MEEGEMAAKT DAT RECHTERS EEN VONNIS UIT DURVEN SPREKEN WAAR MET BEWIJZEN BEWEZEN KAN WORDEN DAT ZE IN HET VONNIS TOTAAL GEEN WAARHEID SPREKEN EN ZICHZELF IN ERNSTIGE MATEN TEGEN SPREKEN .
  EN AL MIJN VERWEERSTUKKEN STUKKEN OPZETTELIJK WORDEN ACHTERGEHOUDEN N
  EN WAAR DESKUNDIGEN IN OPDRACHT VAN DE RECHTBANK EEN RAPPORT OP DURVEN TE MAKEN DAT VOOR 95 % NIET OP WAARHEID IS GERICHT DAT OOK MET BEWIJZEN DIE ONAFHANKELIJK ZIJN BEWEZEN KAN WORDEN
  GRAAG ZOU IK CONTACT OP WILLEN NEMEN HOE ERNSTIG HET GESTELD IS MET ONZE RECHTSTAAT IN NEDERLAND
  WAAR ER ER VEEL MEER RECHTERS GEWRAAKT DIENEN TE WORDEN EN IN HET OPENBAAR TE LATEN ZIEN WAT ZE ALLEMAAL DURVEN TE DOEN IN DE RECHTSPRAAK
  OM TOTAAL NIET VAN DE WAARHEID UIT TE GAAN EN HUN VONNIS NIET KUNNEN VERANTWOORDEN .

 • mr. drs. BOU:

  Beste K. v.d. Linden,
  Hoofdletters helpen niet, ze maken je reactie slechts minder leesbaar.
  Desondanks dank voor de reactie, maar gaarne in het vervolg zonder Caps Lock.

 • Eheu:

  Mijn Engelse vertaling van een interessant recent artikel van de Franse politieke analyst Thiery Meyssan (van http://www.voltarenet.org ). Info over de relatie NATO-Bilderberg-Gladio-Geh.diensten-PsyOps-NWO-Big Money etc/

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/what_you_dont_know_about_the_bilderberg-group

  Speciaal een must-read voorM M.Kat c.s.

  Met dank aan Bou voor de tip.

  Groeten

  ‘Ach!’

Laat een reactie achter