Archieven

Het EAB en de Cranendonk-discrepantie

Dit is Theo Cranendonk, die in Rotterdam in een flat aan het Wena woont. Ondanks zijn voorkomen (keurig kostuum, idem stropdas) is deze Nederlander een beruchte, internationaal gezochte crimineel. Hij werkte samen met de Italiaanse maffia-clan ‘Ndrangetha en hij werd in 1998 in Italië veroordeeld tot 11 jaar wegens de verkoop van 30 bazooka’s aan Emilio di Giovine, een lid van de ‘Ndrangheta. Cranendonk ontsnapte op wonderbaarlijke wijze en ging wonen in Rotterdam. Daar liet men hem jaren lang ongemoeid, hoewel Italië een EAB tegen hem had uitgevaardigd. In maart 2010 maakte Netwerk daarover de volgende reportage:

Wapenhandelaar uit Nederland heeft goede contacten met maffia

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Cranendonk werd gearresteerd, maar na 2 dagen weer vrijgelaten. Hoewel hij in Italië was ontsnapt, achtte de Nederlandse Rechter Commissaris hem niet vluchtgevaarlijk. Vervolgens werd Cranendonk niet aan Italië overgeleverd, omdat het Italiaanse vonnis onherroepelijk was. Onze Overleveringswet geldt immers slechts wanneer een Europees buitenland iemand strafrechtelijk wil vervolgen! De schuld of onschuld doet voor de Overleveringswet volstrekt niet ter zake!

Een Nederlandse vice-consul in Italië, Charles O., heeft Cranendonk een aantal malen bezocht in zijn Italiaanse cel. Nadat deze was gevlucht naar Rotterdam, kwam deze consulaire ambtenaar echter nogmaals bij hem op bezoek. Netwerk kopte op 23 april 2010: diplomaat bezoekt gevluchte wapenhandelaar. Dat Cranendonk gedurende al die jaren rustig in Rotterdam kon wonen, zou komen omdat niemand wist waar hij was. Maar deze vice-consul, een hoge ambtenaar van Buitenlandse Zaken, wist dat toch wel!

Vervolgens kwam in het nieuws dat Emilio di Giovine, die in Italië was gearresteerd, had verklaard dat Cranendonk ook betrokken was geweest bij het dumpen van giftig afval voor de kust van Italië. Netwerk maakte ook daarover de reportage: Gif-maffia voor de Italiaanse kust. Dit alles leidde niet tot een EAB op grond van een nieuwe aanklacht, maar Italië diende een verzoek in om Cranendonk in Nederland zijn straf te laten uitzitten. Omdat de formulieren niet compleet zouden zijn, is zelfs dat verzoek tot op heden niet gehonoreerd.

Netwerk is nu ter ziele, maar gelukkig nam Argos Radio het onderzoek over. Gisteren zond Argos daarover een reportage uit:

De Nederlander Theodor Cranendonk werd in 1998 in Milaan tot 11 jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens het leveren van zware wapens aan de maffia. Maar hij wist kort na zijn veroordeling uit Italiaanse detentie te ontsnappen, waarna hij jarenlang zoek bleef. Toen hij vorig jaar maart in Rotterdam eindelijk wel werd aangehouden, kreeg hij het voor elkaar om uit de gevangenis te blijven. Sterker nog: hij wordt op dit moment niet eens meer gezocht door justitie in Nederland. Hoe kan dat?

Wij spraken de afgelopen maanden met Nederlandse oud-diplomaten in Italië, strafrechtdeskundigen, buren en kennissen van Cranendonk en met Italiaanse maffiabestrijders. Argos over Nederlandse connecties van de Italiaanse maffia, een mysterieus bezoek van een Nederlandse diplomaat en geheime antwoorden op openbare vragen van de Tweede Kamer.

Deze reportage valt hier te beluisteren. Met dank aan Petje voor de tip, de links en de commentaren. Vervolgens schreef de Telegraaf er iets over, let ook op de reacties! En er verscheen een stukje in het AD, eveneens met veel reacties.

Vergelijk deze zaak Cranendonk nu eens met de zaak Essen. Dhr. Essen werd ooit in Polen gearresteerd op verdenking van verduistering van machines waarop de belastingdienst beslag had gelegd. Volgens Essen had de belastingdienst deze machines zelf weggehaald, maar na enige maanden in voorarrest tekende hij een bekentenis, omdat men hem had beloofd dat hij dan snel vrij zou komen. Dat bleek niet waar! Na 10 maanden voorarrest liet men hem pas gaan na het betalen van een flinke borgsom. Hij werd veroordeeld zonder dat dit vonnis aan hem betekend werd. Jaren later diende Polen een verzoek tot overlevering in, omdat Essen in de cel zou hebben geprobeerd om een cipier om te kopen met 100 zloty (= ongeveer 22 euro). Hoewel deze “poging tot omkoping” bleek te berusten op een misverstand en die bewuste 100 zloty daarna zijn gestort op de gevangenisrekening van Essen, besloot de rechtbank van Amsterdam dat Essen moest worden overgeleverd aan Polen.

Het verschil tussen de zaken Essen en Cranendonk is enorm. Dhr. Essen is een tuinder die zijn bedrijf verplaatste naar Polen en daar failliet ging. Om in de Poolse gevangenis drinkwater en wat eten te kunnen kopen, stuurde zijn ex-vrouw hem 100 zloty. Toen Essen een Poolse bewaker vroeg om dat geld op zijn gevangenisrekening te storten, ontstond er een misverstand, dat later werd opgelost. Een corrupte Poolse rechter wist dit voorval om te vormen tot een geldig EAB. Daarom zit dhr. Essen nu al anderhalf jaar ondergedoken en de politie zoekt met man en macht naar hem!

Cranendonk is een maffia-man die miljoenen heeft verdiend in de wapenhandel, het dumpen van giftig afval en andere vormen van zware criminaliteit. Hij kan het zich permitteren om een vice-consul om te kopen, opdat deze hem voorziet van een paspoort. Dat deze vice-consul hem na afloop van de geslaagde ontsnapping een bloemetje komt brengen, is daarom niet zo vreemd. Immers: voor wat, hoort wat. Het lijkt me beslist niet uitgesloten dat Carles O. na afloop van dat bezoekje weliswaar zonder bloemen, maar wel met een goed gevulde binnenzak het appartement van Cranendonk verliet.

De duivel schijt altijd op de grote hoop en staat achter de crimineel rijken. In goed Nederlands noemt men dit klasse-justitie, corruptie en crimineel gedrag van de overheid! Cranendonk zou niet alleen aan Italië moeten worden overgeleverd, maar op hem zou ook de Pluk-ze wet eens goed moeten worden toegepast. Dat geld kan dan worden besteed aan het opruimen van de gifbelt die deze criminelen in zee lieten dumpen en die nu de gezondheid en het leven bedreigt van talloze onschuldige mensen!

Overigens ben ik van mening dat ook Joris D. strafrechtelijk moet worden vervolgd.

42 Reacties

 1. petje

  Mooi dat je de zaak Cranendonk in een breed juridisch kader gezet hebt. Ik had niet anders verwacht eigenlijk!

  Ook erg mooi is de link naar de onthullende Netwerk reportage (dank daarvoor EO) over de gifschepen voor de Zuid Italiaanse kust, waarin de feiten mooi historisch op een rijtje worden gezet en een belangrijke onderzoeksjournalist als Ricardo Bocca (L’Espresso) aan het woord wordt gelaten.
  In Calabrië en in de dorpen rond Napels komen steeds meer gewone Italianen in opstand tegen de stelselmatige dumping van gif op hun land, wateren en zeeën gedurende de afgelopen dertig jaren.
  Overigens toont de genoemd Netwerk-reportage over de gifschepen ook een foto van de milieucrimineel en wetenschapper Georgio Comerio, die net als Cranendonk een man van stand was. In de Zwitserse villa van Cranendonk werden door het OM documenten van Comerio gevonden. Zowel Ndrangheta spijtoptant Di Giovine als spijtoptant Fonti hebben Cranendonk genoemd inzake het massale afzinken van gifschepen in de jaren 80 en 90.
  Wetenschapper Comerio zou zomaar in de tot voor kort streng beveiligde villawijk van Tunis kunnen wonen, zodat hij binnenkort kan opduiken in de publiciteit. Hij zou ook in Brazilië actief kunnen zijn (ik kwam de naam van zijn vrouw – ook een wetenschapper – tegen bij een instituut dat zich inspant voor de CO2 hoax in Brazilië…). De naam is precies identiek, dus wellicht…

  Antwoord
 2. mr. drs. BOU

  Beste Petje,

  Dank je wel voor het compliment en de goede informatie. Die link naar Comerio zegt: afzinken van schepen met radio-actief afval! De schoften!

  “A CRIMINAL ATTACK ON THE ENTIRE WORLD POPULACTION”

  En nu wil ik eten en slapen. Tot morgen…

  Antwoord
 3. localmc

  Ondertussen op het OM…

  Harm Brouwer.. OM 2011.

  Aan het begin van het nieuwe jaar een uitgebreid gesprek met super-pg Harm Brouwer onder meer over het nieuwe kabinet en de uitbreiding van rechten van slachtoffers en nabestaanden. Gaan kabinetsbezuinigingen aan het OM voorbij? In mei luidde Brouwer nog de noodklok: onze veiligheid zou in het geding komen. Hoe staat het er nu voor? En wat zijn de speciale aandachtspunten voor 2011? Waar gaat het Openbaar Ministerie op focussen?

  http://www.youtube.com/watch?v=JLGqJeF-w-M

  De Vastgoedfraude Verfilming

  Het boek De vastgoedfraude wordt verfilmd. Paul Voorthuysen van filmproducent SNP durft het wel aan, in tegenstelling tot Reinout Oerlemans van Eyeworks die bang was voor verhaalacties van betrokkenen. Paul Voorthuysen en auteur Vasco van der Boon zijn te gast.

  http://www.youtube.com/watch?v=-njSuRT6MF4

  Antwoord
 4. petje

  Het in de bodem van de oceanen torpederen van radioactief afval is officieel (maar in het geheim) overwogen in Europees kader in de jaren 80.
  Giorgio Comerio en zijn vrouw werkten voor de organisatie CERN die dergelijke plannen ontwikkelden. Uiteindelijk hebben de politieke leiders van de europese unie van deze (geheime) plannen afgezien vanwege de druk en de research door milieugroeperingen en alternatieve media.
  Giorgio Comerio is daarna als louche zakenman met zijn bedrijf ODM de vrije (illegale)markt van industrieel gif- en kernafvalhandel en de “verwerking” ervan opgegaan.

  Antwoord
 5. mr. drs. BOU

  Op Zaplog staat een artikel over het dumpen van oude munitie door de NAVO. Langs de kust van Zuid Italië zouden 24 dumpplaatsen liggen. Het originele artikel staat op Russia Today, samen met dit korte verslag:

  Antwoord
 6. ian

  kleintje muurkrant heeft vele artikel aan cranendonk gewijd, kijk op http://www.stelling.nl en type cranendonk op de zoekmachine

  Antwoord
 7. mr. drs. BOU

  Beste Ian, ik weet het. Het hele verhaal is verzameld in deze serie van Kleintje: Ship Ahoy.

  Antwoord
 8. localmc

  Stay Tuned !!!

  Antwoord
 9. Eheu

  Anja
  Rihght! Maar dat wisten wij al, zaak is het nu zoveel mogelijk anderen daar over in te lichten.

  Groeten

  Eheu

  Antwoord
 10. localmc

  Gladio en de Oranjes

  http://www.stelling.nl/kleintje/

  Gladio – “The Ring Masters”

  Gladio by Allan Francovich
  BBC Timewatch (1992)

  Episode 1 – The Ring Masters
  Episode 2 – The Puppeteers
  Episode 3 – The Foot Soldiers

  BBC series about a far-right secret army, operated by the CIA and MI6 through NATO, which killed hundreds of innocent Europeans and attempted to blame the deaths on Baader Meinhof, Red Brigades and other left wing groups. Known as ‘stay-behinds’ these armies were given access to military equipment which was supposed to be used for sabotage after a Soviet invasion. Instead it was used to in massacres across mainland Europe as part of a CIA Strategy of Tension. Gladio killing sprees in Belgium and Italy were carried out for the purpose of frightening the national political classes into adopting U.S. policies. Director Allan Frankovich

  Series Editor – Roy Davies – BBC 1992

  — more info:

  Operation Gladio – Wikipedia, the free encyclopedia
  http://en.wikipedia.org/wiki/Gladio

  play list : http://www.youtube.com/watch?v=eG2Bx8gA-_M&feature=PlayList&p=85C477C88C90E763&playnext_from=PL&index=0&playnext=1

  Antwoord
 11. Eheu

  Absolutely fabulous. Great!

  Spread the word…

  Dank localmc

  Eheu!

  Antwoord
 12. Eheu

  Beste localmc:
  in 2005/06 hoorde ik een interview op de radio van een BBC interviewster met de onderdirecteur van de afdeling CIA-Europe. IK zat toen in de bak. Die CIA man zei op de vragen van de journaliste over ‘extraordinary rendition’ en martelpraktijken van de CIA hier in Europa, dat hij geen duidelijk antwoord kon geven op haar vragen, omdat hij anders in de gevangenis zou belanden, maar hij zei er ook bij dat de waarheid achter dat alles op een dag openbaar zou worden-onvermijdelijk- en dat er bij de CIA dan vreselijk huisgehouden zou gaan worden (mijn vrije vertaling uit mijn hoofd). Om maar aan te geven in welke soort krankzinnig slangennest de versch. geheime diensten zich hebben begeven, en dat er binnen die diensten ook lieden zijn die zich daarvan bewust zijn en weten dat dat die ellende het gevolg is van een decennia lange misdadige policy waar zij zelf maar weinig tegen kunnen beginnen, en waarvan ze de rampzalige gevolgen op termijn heel goed voorzien. Ik zelf heb mijn bescheiden bijdrage geleverd aan het op de hoogte stellen van de pers en de correcte elementen binnen die veiligheidsdiensten van wat voor schandaligs er gaande was nav van 9-11 (want ik kon daar toendertijd contact mee hebben, op een onwaarschijnlijke manier die ik voorlopig niet verder kan beschrijven). Maar ik begrijp heel goed dat de meeste mensen bij de media en in de politiek (bijv. de presidents kandidaat John Kerry bij de voorlaatste verkiezingen in de VS) niet in staat waren- gezien de ENORME risico’s voor hen zelf en de onwaarschijnlijk machtige methoden waar die crypto-fascistische Republicans en hun (volkse danwel ‘elitaire’ alies) van gebruik konden maken (o.a op het gebied van de propaganda via de media) om hun terreur program uit te voeren en aan het publiek te verkopen-, om toendertijd enige reeel tegenwicht te bieden tegen een politiek die onvermijdelijk uiteindelijk op een totaal fiasco moet uitlopen (het enige probleem is dat we zo voorzichtig mogelijk die ‘politiek’ aan zijn einde dienen te helpen, gezien het enorme risoco op geweld dat daar van de zijde van de proponenten van die politiek mee gepaard kan gaan. In feite zien we dat elke dag vandaag de dag, hoe ‘versluiered’ ook: die wanhoopsstrategie van die politiek om aan het ‘eindoordeel’ te ontsnappen. Het is ieders verantwoordelijkheid zich daar op zijn eigen bescheiden wijze en op de schaal van zijn dagelijks leven tegen te verzetten. Dat doe je het beste door INFORMATIE te verspreiden over de waarheid omtrent dit alles.

  Groet

  Eheu

  Antwoord
 13. Eheu

  PS: zie bericht kleinte muurkrant van vandaag: Ik doen nu voor de tweede keer in mijn leven een POLITIEKE uitspraak (als ABSOLUUT a-politiek mens dus), maar ik vertik het absoluut om hem toe te lichten, laat staan ‘rechtvaardigen’ etc. (wegens het ‘zaad dat licht in dorre aarde valt’etc.) tegelijkertijd wetend dat er een massa randdebiele heethoofden zijn (die op hun beurt weer een massa dito zwakzinnigen kunnen mobiliseren) die zo’n uitspraak uiterst riskant maken: de Zionisten (mét de republicans, mét het overgrote deel van de westerse en oosterse politieke en religieuze machtskringen, inclusief die in Rusland) zijn de échte ‘anti-semieten’ van vandaag, en eigenlijk al van voor ‘den oorlog’. Ik ben het (om mezelf een hoop uitleg te besparen die aan de meest oren toch niet besteed is) wat de argumentatie van dat heikele standpunt betreft volledig eens met iemand als Stan van Houcke. Gelieve op zijn website dus verdere info daarover te betrekken. Ik weet uit eigen ervaring dat de WEERSTAND tegen zulke ideeen ronduit gigantisch is, en dat ze zowel ‘sentimenteel’ als ‘pseudo-zakelijk’ of Realpolitisch’ zó machtig is dat ze haast iedereen, hoe’n sterke persoonlijkheid je ook hebt, op de kniëen kan dwingen. Ze gebruiken daartoe sadistische en vaak heel verraderlijk onmerkbare methoden die wat het eerste betreft kunnen neerkomen op regelrechte marteling om je loyaliteit af te dwingen, of wb het tweede op vreselijk subtiele vormen van morele en emotionele chantage en ideologische propaganda. En dat op wereldwijde schaal, o.a via de media dus. Ze zullen je tenslotte dwingen alles waar je als fatsoenlijk en onschuldig mens voor denkt te staan, te verraden en verloochenen, inclusief dus je ‘menseelijkheid’ en rechtvaardigheidsgevoel. Ik heb de macht van die methoden aan den lijve ondervonden. Vandaar mijn stellige maar denk ik- wijs geworden- genuanceerde en voorzichtige standpunt in soort kwesties voortaan.

  Groet

  Eheu

  Antwoord
 14. Eheu

  Het laatste bericht van mij is in ‘zeverspace’ verdwenen. Probeer hier reconstructie te geven.

  Nav http://www.stelling.nl/kleintje/actueel/ZBJT1296117953.html
  geef ik hier voor de tweede keer in mijn leven een POLITIEK oordeel (ik die dus een totaal a-politische houding verdedig en ook het recht daartoe op eis in deze debiel-criminele wereld)/.
  Die mening luidt aldus: het Zionisme, samen met de meeste officiele westerse én oosterse- inclusief de ‘ex-communistische’ politieke machten én hun ‘elite’, én het plebs dat die machten instand houdt en ook ten volle verdient, is het échte antisemitisme van vandaag. En dat is al lang voor WOII en iig sinds die oorlog zo.

  Ik vertik het om die mening verder te ‘rechtvaardigen’, ik volsta er mee hier naar het blog van Stan van Houcke te verwijzen, die in verschillende artikelen op zijn site uitstekend verwoordt welke argumenten er zijn voor die stelling (en waar bijv. een joodse filosofe als Hannah Arend al in 1947 mee kwam.) Ik ben het werkelijk op álle punten met die analyse die hij geeft eens.

  Ik weet alleen hoeveel gruwelijk sadistische macht ‘het systeem’ (d.i: het industrieel-militair complex dat steunt op ten slotte de neigingen en ideeën van ‘gewone mensen’) kan aanwenden om zo’n gefundeerde mening letterlijk uit je te slaan, en hoe’n geraffineerde vormen die martelmethoden kunnen aannemen (omdat ik ze zelf tijdens mijn jarenlange opsluiting aan den lijve heb ondervonden) en dat ze daarbij voor het grote publiek- ‘de mensen thuis’- ook gebruik kunnen maken van ‘zachte’ fascistisch-totalitaire indoctrinatiemethoden, met name via de pers en media, die in feite -hoe geniepig soft ze ook zijn- hyper efficient en gewelddadig zijn, en die vrnml. gebruik maken van morele en emotionele chantage en een vorm van hyper-gesofisticeerde indoctrinatie en ‘brainwashing’.

  Die gewelddadige kracht van het onderwerpen aan schuldgevoelens is werkelijk fenomenaal weet ik uit ervaring.
  Ik heb dat regelmatig proberen over te brengen terwijl ik gevangen zat door de boodschap te geven dat het zaak was voor iedere ‘groep’ (terwijl ik zelf tot geen enkele groep mij onvoorwaardelijk wens te rekenen) die op het wereldtoneel een rol speelt er goed aan zou doen eens na te gaan wie in feite hun échte vrienden en vijanden waren, met name ook de ‘joden’ dus,- ik zelf kwam daarbij tot de conclusie dat wrschl. de grootste vijanden van elke groep mensen (en a fortiori van elke ‘ideologie’) die groep zelf was, ik bedoel voor de individuen van die groep en de waarden zelf die ze meent in conflict met een andere groep te moeten uitdragen/verdedigen etc. ( vooral ook die van ‘menselijkheid’, ‘sociale verantwoordelijkheid’, vrijheid’, en alle andere ‘superieure’ waarden van de cultuur en beschaving’ zoals die wereldwijd in het openbaar door allerlei onderling in conflict zijnde groepen en ‘ideologiën’ beleden worden).

  Om u een voorbeeld te geven van welk een verschrikkelijke macht de ‘macht’ die in deze wereld geldt zich kan bedienen, net als van de propaganda en psychologische conditioneringsmethoden die tot haar beschikking staan om u en mij aan haar geweld te onderwerpen en eraan medeplichtig te maken: Ik was filosoof, en vanuit dat gegeven had ik filosofische en terechte (ook uit ‘menselijk’ oogpunt dus) argumenten tegen het zogenaamde beginsel van de ‘mensenrechten’, en zelfs tegen de gangbare opvattingen over ‘democratie’ e.d.. Ik kon me daarbij op argumenten beroepen van filosofen die boeken hebben geschreven over die kwesties, waarin tegenargumenten gegeven waar absoluut voor elk redelijk denkend mens niets op af te dingen is, bijv. argumenten zoals die in dit boek worden uiteengezet (het is voldoende om het voorwoord ervan te lezen om je daarvan te overtuigen ) : http://rothbard.be/bestanden/boeken/FRB.pdf . (met name een juriste als Bou zal zo’n document interesseren, dat was de ‘geestelijke wereld’ waar ik vroeger de gelukkige gewoonte had in te mogen vertoeven).

  Die argumenten zijn onweerlegbaar, zowel uit filosofisch/theoretisch als ook uit menselijk standpunt, ze zich voornamelijk op het feit dat het hele mensenrechten begrip een regelrechte aanslag is op het fundamentele idee van het ‘recht op zelfbeschikking’.

  Welnu, om u een idee te geven van wat de marte
  ling en de ‘psychologische’ pressie zoal kan inhouden die de ‘Realpolitik’ en het gemiddelde PLEBS dat zij ten lange leste vertegenwoordigt op iemand kan bewerkstelligen om hem te dwingen die absoluut gerechtvaardigde individuele en menselijke overtuigingen te verraden, verklap ik u het volgende: men overrompelde en bedelfde mij voortdurend met het idee dat ik, OMDAT ik tegen die ‘mensenrechten’ was, mij medeverantwoordelijk maakte voor de miljoenen slachtoffers die in deze wereld vallen en gevallen zijn agv allerlei gewapende conflicten, alsof mijn veronderstelde ‘onmenselijkheid’ daar debet aan was, en ik dus in feite niet meer dan een volstrekt ‘onmens’ of ‘beest’ was. Sterker nog, ik vrees dat men zelfs zo ver is gegaan om moedwillig mensenlevens op te offeren om die stelling mij in te peperen zogezegd.

  Dat om maar aan te geven hoe ver de perverse domheid van de macht en hun meest ‘normale’ handlangers kan gaan. Op een gegeven moment was ik zo ver murw geslagen door al dat (psychologische) geweld, dat ik me zelfs alleen maar uit puur lijfsbehoud gedwongen voelde, om luidkeels te verkondigen dat ik ALLICHT ABSOLUUT VOOR de mensenrechten en democratie was, vooral als het feit dat niet te zijn inhield dat men een rechtvaardiging dacht te hebben onschuldige mensen en niet in de laatste plaats mijzelf rucksichtslos over de kling te jagen.
  of te mogen martelen.

  Dat was wat er dus gebeurde tijdens de VIJF jaar lange
  verhoring door geheime diensten die ik in de bak heb moeten ondergaan, alleen omdat ik het gewaagd had om op GROND van dergelijke filosofische ideeen de slachtoffers van machtsmisbruik, politieke misdaad, corruptie en black ops, en met name ook van kindermisbruiknetwerken waar de hoger machtskringen in deze wereld bij betrokken zijn, en de slachtoffers van het DEBIELE EN ONMENSELIJKE DENKEN EN SYSTEEM DAT IN DEZE WERELD HEERST aan de kaak te durven stellen.

  Groeten

  Eheu!

  Antwoord
 15. mr. drs. BOU

  Beste Eheu,

  Dank je wel voor de link naar een boek over rechtsfilosofie. Filosofie bleef ook tijdens mijn rechtenstudie zwaar onderbelicht, evenals geschiedenis, wetenschapsleer en statistiek. Gelukkig had ik tijdens mijn studie psychologie al wat kaas van deze vakken gegeten, zodat ik deze leemte zelf kon aanvullen.
  Aan dat boek van ruim 600 pagina’s kom ik vandaag niet meer toe. 😉

  Verder wil ik je vragen om je reacties kort te houden. Je was in de spambox gevallen en meestal controleer ik die alleen ‘s morgens vroeg. Maar op dit moment staat er een spam-machine op BOUblog gericht. Vandaar dat ik wat vaker controleer.

  Wil je er ook rekening mee houden dat mijn mailbox staat afgesteld op een half uur? Het kan daarom soms een half uurtje duren voor ik een seintje krijg dat je gereageerd hebt. Een verzoek om een reactie te wissen, wordt wel degelijk ingewilligd, maar: Ich bitte um Geduld.

  Antwoord
 16. Eheu

  ‘Sustained!’ (…: alleen het vóórwoord maar Bou van dat boek , geschreven door de Belgische filosoof den Dun, ben benieuwd wat je ervan vind. Verder ben ik het absoluut met Ton Derksen (hij kent me wel!) eens TEGEN het Ceas,- alweer een volstrekt averechts werkende beslissing die de absolute willekeur van de ‘macht’ tegen elke redelijkheid in bewijst, een rampzalige ‘dienst’ zo zal blijken, … ik bedoel omdat ‘het volkt mort’ alreeds, en wel internationaal, en dan is het oppassen geblazen.)

  Groet

  Eheu

  Antwoord
 17. Patrick

  Je maakt me nieuwsgierig eheu wat je allemaal hebt meegemaakt en waarvoor je in de gevangenis hebt gezeten. Ik ben het in ieder geval mee eens wat je hebt gezegd, inlichtingendiensten doen dingen die het daglicht niet kunnen verdragen, waar de gemiddelde burger niets bij kan voorstellen. Als ze werkelijk naar buiten zouden brengen wat de CIA of andere inlichtingendiensten allemaal uitgespookt hebben zou niemand het geloven. Maar ik ben niet optimistisch dat er enige duidelijkheid zal komen; het gaat gewoon door en voor we het weten zitten we in een derde wereldoorlog. Ik heb trouwens een interessante link die met 911 te maken heeft: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=22908

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën