Archief
Artikelen

Beste mensen,

Al sinds vele maanden krijg ik geen e-mail bericht meer van de reacties op BOUblog. Dat vond ik niet zo erg, want ik ontvang alles nog wel op BOUblog. Zoals u weet, ben ik niet zo handig met alle instellingen achter de schermen. Op BOUblog kon ik de oorzaak niet ontdekken, dus heb ik het maar zo gelaten. Vanmorgen bleek echter dat ook andere e-mails niet meer aankwamen. Toen ik daarop (met heel veel moeite) mijn mailbox op KPN had geopend, bleken daar zo’n 2000 ongelezen e-mails in te zitten. Die postbus was vol! Voorlopig ben ik wel even zoet met deze post sorteren.

Herinnert u zich nog mijn computer-pech van mei vorig jaar? Uit de verzameling ongeopende e-mails blijkt dat het probleem toen is begonnen. Ook toen deed de e-mail heel vervelend, maar hoewel de computer nu weer helemaal goed gaat, blijkt dat het e-mail probleem toen niet volledig is opgelost. Zodra ik de post heb gesorteerd, zal ik op zoek gaan naar de oorzaak van deze ellende. Want mijn e-mail accounts doen het wel, maar toch blijft er post steken bij mijn provider.

Mocht u mij ooit mail hebben gestuurd waarop geen reactie kwam, dan heb ik deze wellicht niet ontvangen. Mijn oprechte excuses daarvoor. En voorlopig ben ik bezig met het herstellen van de goede orde. Helaas, soms gaat er iets mis en het is niet anders. 🙁

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

6 Reacties op “BOUblog heeft e-mail problemen”

 • tok:

  stel voor dat je contact op neemt met je internet kabel bedrijfm en vervolgens alle settings doorneemt ………..

 • mr. drs. BOU:

  Beste Tok,
  Je weet niet half hoe ik me nu voel.
  Ik ben al de hele dag bezig om dit probleem te herstellen, maar wat ik ook doe op KPM, ik krijg het bericht:

  Openstaand verzoek

  U verzoek kan nu niet worden uitgevoerd, omdat u nog een openstaand verzoek heeft.
  Zodra dit verzoek is verwerkt, kunt u deze actie nogmaals uitvoeren.

  Onze excuses voor het ongemak.

  Ooit had ik Planet.nl, maar die zijn overgenomen. Sindsdien heb ik problemen. Een andere provider nemen? Ook dat is een ingewikkeld proces. Dan moet ik mijn e-mail adressen veranderen en zo voort.

  Die excuses voor het ongemak zullen me echt WORST wezen.
  Het systeem werkt weer eens niet.

  Na een hele dag vol frustraties ben ik reuze BOOS!

  Intussen gebeuren er ook nog goede dingen, al kan ik me daar nu even niet mee bezig houden:

  http://www.boublog.nl/2010/03/15/opnieuw-iemand-overgeleverd-aan-polen/comment-page-1/#comment-16452

  Bart Mos gaat daar in de Telegraaf meer over schrijven.

  Mensen, BOUblog heeft weer eens pech, maar houdt alsjeblieft voor mij de Telegraaf in de gaten. Alle links zijn welkom!

  Bij voorbaat mijn dank!

 • mr. drs. BOU:

  Vanmorgen heb ik alles getest en volgens mij zijn de e-mail problemen nu verholpen. Maar er is wel een klein geitje dat nog steeds niet is opgelost. Bij de reacties verschijnt de datum niet. Tot op heden heb ik niet kunnen ontdekken waar hem dat in zit.

  Mocht iemand bekend zijn met Word Press en daar raad op weten, dan gaarne advies!

 • Beste Bou,

  Je zou een Gmail account kunnen openen. https://www.google.com/accounts/NewAccount?continue=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Faccounts%2FManageAccount&followup=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Faccounts%2FManageAccount Vervolgens laat je van je huidige e-mailadres alles doorsturen naar je Gmail. Op je huidige account stel je dan in dat deze GEEN e-mail bewaard NA het doorsturen. Volgens mij ben je dan van het probleem af 🙂

 • mr. drs. BOU:

  Beste Ronald, dank je wel, maar het is al opgelost.

  Wat het probleem was, dat weet ik nog steeds niet, maar ik heb alles opnieuw ingesteld en nu werkt het weer. Daarbij viel me op dat ik bij Planet altijd een wachtwoord had van 4 letters en 2 cijfers. Maar KPN vroeg om een wachtwoord van 6 letters en 2 cijfers. Alle wachtwoorden veranderd, toen kreeg ik die bordjes naar mijn kop, zie boven. Vanmorgen is dat echter wel gelukt en nu doettie het weer! 🙂 😉

  p.s.: het probleem met de datum van de reacties heb ik niet kunnen vinden. Wie daar meer van weet, gaarne advies!

Laat een reactie achter