Selecteer een pagina

Archieven

Bericht van Micha Kat: Klokkenluider off line

Website Klokkenluideronline uit de lucht, reden tot alarm

Met nieuwste filmpjes van JDTV

door Micha Kat

Gistermiddag is onze site Klokkenluideronline uit de lucht gehaald. De reden zou liggen in een ‘technisch probleem’ bij het hostingbedrijf dat reeds eerder opgelost zou zijn, maar dat bleek niet zo. Erg vaag, maar meer uitleg hebben we op dit moment niet beschikbaar. Volgens onze staf zou de site vandaag of morgen weer in de lucht kunnen zijn. Er zou geen verband zijn met de inhoud en dus ook niet met de recente actie van Justitie tegen webmaster Micha Kat die een oproep kreeg zich te melden wegens ‘belediging’, maar wat is zeker? Wat speelt er werkelijk?

Cruciaal moment
Het moment van deze ellende is alarmerend. De site trekt meer bezoekers dan ooit en was juist begonnen met een vernieuwde campagne tegen de pedofiele Justitie-SG Joris Demmink wiens delicten aan de orde zullen komen op het proces van het OM tegen Micha Kat op 11 februari. Kat staat dan onder meer terecht voor het bekladden van het huis van Demmink met de woorden ‘pedo’ en ‘gevaar’ om de ouders van kinderen uit de buurt te waarschuwen. Ook de zaak tegen de corrupte rechter Hans Westenberg begint voor de Staat steeds rampzaliger vormen aan te nemen waarbij een patroon komt bloot te liggen van een tot op het bot gecorrumpeerde rechterlijke macht die in feite functioneert als een mafiose bende. Ons koningshuis tenslotte, een derde onderwerp waarover de site veelvuldig kritisch berichtte, is bezig aan een vrije val zowel qua eigen moraal als qua steun onder de bevolking. Reden te over kortom voor de macht de site uit de lucht te nemen. Maar nogmaals: zekerheid over wat er speelt hebben we niet.

Het is oorlog
Zoals Alex Jones reeds tien jaar geleden ontdekte bij de lancering van zijn website Infowars.com: het is oorlog. Inzet is thans niet gebied of geld, maar iets veel fundamentelers en belangrijkers: de waarheid. Overal ter wereld zien we thans dat de waarheid wordt bevochten en vernietigd omdat de macht het schelle licht van de feiten niet langer kan verdragen en dit licht een te grote bedreiging gaat vormen voor de uitvoer van de misdadige NWO-agenda. “Het eerste slachtoffer van elke oorlog is de waarheid” zo luidt een bekend gezegde. Dat thans overal ter wereld websites op zwart gaan en er wordt gesproken over draconische nieuwe ‘media-wetten’ duidt zonder enige twijfel op een naderende oorlog. Het is de vraag of deze tsunami van staats-censuur Klokkenluideronline reeds nu heeft bereikt of dat er iets anders aan de hand is. Mocht dat laatste het geval zijn, lijkt dat in elk geval slechts te duiden op uitstel van executie.

Geen fair play
Een ander overtuigend argument voor de naderende oorlog is natuurlijk dat er consequent geen eerlijk spel wordt gespeeld door de macht. Dus geen openlijke verantwoording als sites uit de lucht worden gehaald, geen openbare processen over vermeende smaad en/of bedreiging, maar intimiderende ‘bezemwetten’ die de macht de bevoegdheid geven sites naar eigen inzicht op zwart te zetten als ze het ‘algemeen belang’ te zeer zouden ‘schaden’ of woorden van gelijke strekking. In dit licht ziet het er ook somber uit voor het naderende proces tegen Micha Kat -waarin ondermeer ook de bekladding van het Bilderberg-hoofdkwartier in Leiden aan de orde komt- omdat de president tot nu toe geen camera’s heeft willen toestaan. Rechtspraak in het duister is geen rechtspraak, maar als de Staat geen zaak heeft is er geen andere keuze.

MSM
Om deze oorlog te kunnen voeren is meer nodig dan het publiceren van stukken op websites -zolang dat nog kan. Er dient ook actie te worden gevoerd. In de laatste uitzending van KLOA wordt hier nader op ingegaan. Een van de voornaamste targets zou de MSM moeten zijn. Juist omdat het vooral gaat om een ‘informatie-oorlog’ dienen de brengers van de leugens en de dienaren van de NWO het eerst te worden aangepakt. Bovendien is in de VS bewezen dat een aanval op de MSM succesvol kan zijn: alle grote kranten en nieuwszenders hebbende afgelopen jaren rond de helft van hun publiek verloren en worden door steeds minder mensen gezien als betrouwbaar.

Nieuwste filmpjes van JDTV
Kijk hier (het Demmink-syndroom) en hier (de zaak-Westenberg) naar de laatste filmpjes van JDTV die gepubliceerd zouden worden via Klokkenluideronline. De corrupte rechter Westenberg maakt -op staatskosten- inmiddels gebruik van de advocaat van Beatrix en herhaalde op de laatste zitting opnieuw zijn leugens. De rechterlijke macht lijkt nu de ‘autoriteit’ en de macht van Beatrix te willen gaan inzetten om onze rechterlijke macht een reddingsboei toe te werpen.

35 Reacties

 1. jan bouma

  Inderdaad! Buitengemeen jammer dat KLOL en ook kennelijk @Argusoog “uit de lucht zijn”. De reden? Zie hierna wat ik aan de redactie van Argusoog zond. En klik ook mijn brief aan die op m’n juridische Volkskrantblog staat… Tot 1 maart in ieder geval want dan gaat het VK-blog ook op “zwart”.
  ==
  Geachte redactie,

  Buitengemeen triest dat uitgerekend NU klokkenluideronline, maar tegelijkertijd ook uw aanverwante organisatie uit de lucht is. Waarom? Zie mijn juridisch blog op Volkskrant (binnenkort misschien ook uit de lucht!) de laatste posting waarin ik verwijs met een link naar uw interview met de heer Reuchlin en diens boek ten behoeve van de Vaste Kamercommissie voor Veiligheid en Justitie die mijn brief op 19 januari a.s. wil behandelen…

  Zie: http://www.vkblog.nl/bericht/267947/Nimmer_zal_het_Recht_niet_in_het_geding_zijn!

  Ik hoop dat de “interne crisis” bij KLOL en Argus-oog spoedig zal zijn bezworen en dat de sites met werkende links weer in de lucht zullen zijn.

  Met groet!

  Jan Bouma
  Villa Mithras
  ==
  Opmerking. Het is natuurlijk van den gekke dat Micha Kat geen uidelijkie verklaring krijgt van nota bene zijn eigen hostingsbedrijf WAT de redenen zijn dat KLOL uit de lucht is. Krankjoreme toestand. Of is het hostingsbedrijf gesommeerd van hoger hand om de stekker eruit te trekken? Net zo goed als misschien de Volkskrant per 1 maart de stekker eruit wil trekken? Krijgt Hirsch Ballin nog gelijk met z’n beoogde wetgeving om buiten de rechter om “onwelgevallige sites” te sluiten. Een zorgelijke ontwikkeling.

 2. Micha Kat

  Enige minuten geleden ging ook mijn yahoo-account op zwart. Ik kan dus geen mails meer lezen. Maar Bou: bedankt voor het snelle plaatsen! Ik heb wel een nieuw emailadres: michaombudsman@gmail.com
  beste groet aan iedereen!

 3. Camiel Lemanski

  Misschien wordt het tijd om dienst af te gaan nemen bij een buitenlands hostingbedrijf?

  Daar zal de Nederlandse Staat minder in staat zijn om met zijn vingertje in de pap te roeren.

  Vriendelijke groet,
  Camliel Lemanski

 4. Alex Groen

  Wij hebben een soortgelijke ervaring met onze site gehad een week geleden. Ook op eens uit de lucht na wat kritische kanttekeningen over de oranjes en de nederlandse politiek. Wij hebben zojuist ene artikel op onze site geplaatst over de stasi praktijken van de democratische overheid.

 5. lisa

  btw een good hosting bedrijf buiten eu is: http://cityeyez.com/ , zitten in india, groot pakeet, ditto service!!

 6. Ruud Harmsen

  Ik schreef:
  > Misschien toch hiermee te maken?:
  > http://www.xs4all.nl/opinie/2007/02/21/notice-takedown/

  En ook http://www.xs4all.nl/nieuws/bericht.php?id=849

  Maar volgens die regeling zou Micha Kat (of iemand anders die zijn site mede beheert?) vooraf bericht moeten hebben ontvangen van XS4ALL, over de klacht die eventueel is ingediend.

  Is dat gebeurd? Duidelijkheid hierover zou m.i. goed zijn. Ik vind het nu allemaal nogal vaag overkomen. Vaag van de kant van XS4ALL of van Micha Kat? Of beide?

 7. petje

  De Belgische kindermisbruikactiegroep Morkhoven die de gedoofpotte Zandvoortse kinderporno- en kindermisbruikzaak in de publiciteit bracht heeft dit ook jarenlang meegemaakt als onderdeel van stelselmatige pesterijenen en verdachtmakingen door justitie.
  De succesen van Chipshol en Micha Kat tegen rechterlijk Nederland zijn voor de Nederlandse justitie blijkbaar reden om nu over een breed front in actie te komen om hun maffiose justitievrinden zoveel mogelijk uit de publictaire stormwind te houden..

 8. Roberto

  Toch een stap vooruit. Je zou haast gaan denken het bepaalde mensen/klieken een beetje te heet onder de voeten begint te worden dus wordt de STASI ingeschakeld. Nog even en dan kunnen we noodgedwongen alleen nog maar via allerlei andere sites zoals ‘orange liekie lieks’ onze meningen en frustraties kwijt. Er zijn waarschijnlijk geen harde bewijzen, maar het is wel heeeeel erg toevallig wat hier in NL allemaal gebeurt. Er begint zich een patroon af te tekenen. Welke site volgt????

 9. Tegengas

  Misschien is het verkeer afgeknepen omdat er een betalingsachterstand is.

 10. mr. drs. BOU

  Beste mensen, dank voor alle reacties. Voor de nieuwe reageerders: WELKOM op BOUblog.

  Gelukkig ging ik nog even achter de schermen kijken, want als u hier voor het eerst reageert, dan moet uw reactie worden goedgekeurd.

  Voor wie hier nieuw is: Op BOUblog wordt niet gescholden. Blijf dus vriendelijk en beleefd. Informatie afkomstig van andere websites dient te zijn voorzien van een link.

  Reacties die niet voldoen aan deze criteria, worden geweigerd. Verder ben ik vanmiddag niet aanwezig. Ik verzoek u om geduld. 😉

 11. Tess Jungblut

  Hallo,

  Ik heb er ook aandacht aan besteed op tessonome.

  Nou ja over dat schelden mr. drs. Bou, dat was nu juist de reden dat ik mij teruggetrokken heb uit het directe commentcontact op het blog van Micha.

  Maar ik vind het wel belangrijk om het blog onder de aandacht te brengen vanwege de klassenjustitie en doofpotterijen.

  Groet,

  Tess

 12. jan bouma

  M.b.t. vorige postings:
  1. ik ben geen complotdenker maar een juridisch geschoold analist die conclusies moet trekken.
  2. ik houd staande dat @Micha Kat door zijn provider, zijn hostingsadres, toch in een paar zinnen duidelijk gemaakt moet kunnen worden waarom KLOL op “zwart” is gegaan. Als er “technische redenen” zijn kan dat gecommuniceerd worden. Dit is gewoon een kwestie van fatsoen en van “betamelijk geachte voorwaarden” tussen de contractanten.
  3. ik houd staande mijn bewijsbare aantijgingen dat Hirsch Ballin c.s. met zijn wetsontwerp zonder tussenkomst van een rechterlijke beoordeling sites “uit de lucht wil halen!”
  4. Zie verder mijn laatste comment op m’n juridische Volkskrantblog (die verwijst naar mijn eerste posting hierboven) in de context van een groter geheel.

 13. Wim Dankbaar

  Bou,

  Goeie regels,

  Het is dus mogelijk om de eerste reactie goed te keuren, waarna volgende reacties worden toegelaten? Dus bij een eerste reactie kan je de reageerder ook een boodschap met huisregels emailen voor akkoord. Is het ook mogelijk om deze boodschap direct te laten zien, zonder deze apart te hoeven mailen?

  Wim

 14. Micha Kat

  Dit bericht kwam vanochtend van mijn technische man:

  Hi Micha,

  Onze server staat in de colocatie van xs4all; die hebben een abuse flag
  op onze server geplakt zodat er geen verkeer meer naar buiten kan.
  Ik ben nu met ze in gesprek over het probleem wat al dagen helemaal geen
  probleem meer is. We wachten nu op mail.

  Ik hou je op de hoogte en ga er van uit dat de server vandaag weer de
  lucht in gaat.

  Groet,
  Serge

 15. Bartel

  @ Ruud Harmsen
  Nou volg ik de avonturen van Micha Kat in tegenstelling tot jezelf maar zijdelings, en zelfs ik weet dat Micha Kat wel degelijk op de hoogte is gebracht van de aangifte door zijn provider. Dat is door en op KLOL gecommuniceerd.

  @Jan Bouma
  Ad 2: In het bovenstaande bericht van Kat staat vermeld dat de provider Kat heeft gemeld dat er zich een ‘oud’ technisch probleem voordoet, en dat de site binnen een dag, of enkele dagen weer online zou zijn. Het lijkt er dus op dat die communicatie wel degelijk plaatsvindt.

  Ad 3: ‘strafbare’ content moet worden verwijderd en/of ontoegankelijk gemaakt worden door providers wanneer zij een directe bericht of melding krijgen van justitie. Doen ze dat niet dan kan de provider aansprakelijk worden gesteld. Zie hier de wiki

  Verwiideren van de content gaat niet. Kat draait wordpress en daar kan zelfs de provider niet op inbreken. Blijft het ontoegankelijk maken. Dan kan je kiezen voor een formele weg, of je kiest voor een veel minder chique maar even zo doeltreffende route; technisch probleem, we werken eraan.

  Dat laatste kan zo maar eens het geval zijn. Kat runt geen high profile site, en er zal bij de provider weinig animo te vinden zijn om oeverloos met Kat te discussieren over de betwiste content.

 16. mr. drs. BOU

  Beste Wim,
  Die regels zijn zo simpel: onderling fatsoen en correcte informatie. De meeste mensen houden zich daar automatisch aan en wie zich daar niet aan houdt, verdwijnt stilzwijgend in de prullenmand. Dat de eerste reactie moet worden goedgekeurd, is ook een drempel voor de trollen die steeds onder een ander IP-nummer binnenkwamen.

  Beste Tess,
  Dank je wel en ik heb het gezien. Maar ik gooi de ping-backs ook altijd weg, al ga ik wel even kijken waar ze vandaan komen. De reden is dat alleen de laatste 10 reacties in de rechter kolom staan. Er wordt hier vaak gereageerd op diverse onderwerpen en de laatste reacties geven daarvan meestal een goed overzicht.
  Met alle respect voor je blog!

  Beste Micha,
  Dat was dus weer een storm in een glas water. 🙂
  Maar ik ben blij dat het wordt opgelost!

  Beste Bartel,
  Ook jij welkom op BOUblog. Maar de reacties komen sneller binnen dan ik kan modereren. Nu wil ik lunchen en dan ben ik pas tegen de avond weer terug.

  Zullen jullie lief zijn voor elkaar? 😉 Tot vanavond! 🙂

  p.s.: Het staat nu ook op Zaplog! 🙂 🙂 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Micha-Kat-Whistleblower-Offline · Tessonome - [...] Micha Kat cannot blow his whistle anymore. [...]

Categorieën