Archief
Artikelen

De complot-serie van Jesse Ventura ging vorige week over de BP-olieramp in de Golf van Mexico. Hoewel de presentatie lawaaiïg is, de beelden sensationeel en de montage rommelig, zit er in dit verhaal een lijn die zeer verontrustend is. Op BOUblog is reeds gewezen op het feit dat de opruimwerkzaamheden niets voorstelden en dat het spuiten met giftig Corexit de ramp alleen maar erger maakte. Ook bleek datmen de ramp zag aankomen. Er werden stapels aandelen BP verkocht in de weken voor de ramp. Jesse Ventura denkt dat grote corporaties deze ramp misschien wel opzettelijk hebben veroorzaakt.

Volgens Jesse Ventura maakt dit dan deel uit van de boosaardige opzet om het olierijke kustgebied te ontvolken. Dan kunnen de oliemaatschappijen er net zo tekeer gaan als nu in de Niger Delta. Ongehinderd door milieu-activisten en plaatselijke belangengroepen kan men dan van New Orleans tot Florida boren en vervuilen zo veel men maar wil. Ook Alex Jones komt nog even roepen dat de elite de bevolking wil uitmoorden. Of dat waar is, weet ik niet, maar Jesse Ventura legt wel interessante verbanden.

De maatschappij van wie BP het boorplatform had geleased heet Transocean. Op de ochtend voor de ramp, werden er via Europese beurzen put-opties voor Transocean geplaatst. Dat is een verzekering tegen een waardedaling van de aandelen. En het beruchte Halliburton, dat verantwoordelijk was voor het afdichten van de bron met cement, kocht het schoonmaakbedrijf Boots & Coots. Zij gebruikten het giftige schoonmaakmiddel Correxit, dat wordt geproduceerd door een bedrijf dat nauwe banden heeft met BP. Er zijn werkelijk miljarden verdiend aan het zogenaamde opruimen van de olie in de Golf van Mexico, meer miljarden dan de olie zelf ooit zou hebben opgebracht! Dit alles doet denken aan een vooropgezet misdadig moordplan.

Ventura wijst ook op de betrokkenheid van BP in het Amerikaanse ministerie van Energie. President Obama weet dat, hij heeft deze mensen zelf aangesteld. Obama heeft tevens nauwe banden met de CIA, hij is als het ware gecreëerd door deze geheime dienst. Als deze ramp deel uitmaakt van een misdadig complot, dan is de top van het Witte Huis er zeker bij betrokken!

De mogelijkheid dat de olieramp invloed kan hebben op de Warme Golfstroom komt ook nog even aan bod. Als deze op een lagere breedtegraad zou worden gestopt en omgebogen, dan wacht ons een nieuwe Kleine IJstijd. Dan vriezen er mensen dood, de voedselprijzen stijgen wegens misoogsten en ook de olieprijs gaat dan omhoog, wegens de stijgende vraag.

Dat men bij BP de ramp weken van te voren heeft zien aankomen, dat is overduidelijk. Men had het kunnen voorkomen! Dat deze ramp bewust gepland was, net als de chaos rond orkaan Katrina, om de bevolking te verjagen uit dit gebied, dat is een conclusie die wel erg ver gaat. Maar misschien past hier een Godwin: het vernietigen van de Joden in Europa was ook een bewust plan dat wel erg ver ging! En in Amerika gaat het uitroeien van de Indianen net zo ver! In elk geval is deze serie in de VS controversieel. Een vorige aflevering, over de opkomst van de politiestaat in de VS, werd zelfs van Internet verwijderd.

Conspiracy Theory – Jesse Ventura – BP Gulf Coast Oil Spill duurt 44 minuten

Toegift: Fuckin’Booming:

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter