Archieven

Terrorisme en de beveiligingsterreur van TSA

Sinds de aanslagen van 11 september heeft de bevolking van de VS zich voornamelijk gedragen als brave schapen. Maar nu worden ze dan toch boos. De gigantische verspilling van geld en mensenlevens in Afghanistan, de leugens waarmee de VS de oorlog tegen Irak begon, de militaire overheersing en de daarmee onvermijdelijk samengaande belastingdruk, de economische crisis waardoor mensen hun werk en vaak ook nog hun huis verloren, men leek het gelaten over zich heen te laten gaan. Maar nu zijn ze dan toch eindelijk goed kwaad! Ze willen dat er een einde komt aan de terreur van TSA en Homeland Security.

De TSA bewaakt de vliegvelden van de VS. Deze beveiliging tegen terroristen leidt voor alle argeloze burgers tot schending van hun privacy en andere ellende. Wie in de VS het vliegtuig neemt, wordt aan alle kanten bekeken, uitgekleed, betast en eventueel bestraald in een zogenaamde body-scanner. Het beveiligingspersoneel is getraind om dit alles met een glimlach te doen, maar de burgers worden steeds bozer.

TSA Body Scanners Deprive Americans of their Dignity

The TSA is out of control

Ron Paul to TSA: Enough is Enough!

Ron Paul: It’s Incredible What We Put Up With at the Airport!

Ron Paul to Fed: All You Can Do is Print Money – And It Doesn’t Do Any Good!

Democracy Now, 19 november 2010:

National Outcry Over TSA Body Scanners and Invasive Pat-Downs.

New Jersey Legislators Take on the TSA

TSA Gone Wild: Airport Thugs Are Out Of Control – Alex Jones Tv 1/6 duurt ongeveer anderhalf uur.

6 Reacties

  1. mr. drs. BOU

    Dank je wel, Herman. Beangstigend!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn