Archief
Artikelen

We hebben het al eens gehad over Monsanto, een grote corporatie die een monopolie op voedsel nastreeft middels genetisch gemanipuleerde zaden (en zelfs dieren!) waarop Monsanto een patent (octrooi) heeft gevestigd. Gentech gewassen van Monsanto zijn immuun voor Roundup, het onkruidbestrijdingsmiddel van Monsanto. De boeren die deze zaden gebruiken, moeten ieder jaar opnieuw hun zaad kopen van Monsanto en ook blijkt dat ze steeds meer Roundup nodig hebben. Volgens Monsanto wordt de oogst groter, terwijl er minder bestrijdingsmiddelen nodig zouden zijn. Het gentech voedsel zou ook volkomen veilig zijn voor consumptie. Maar niets van dit alles is waar!

Uit talloze onderzoeken blijkt dat genetisch gemodificeerde planten ziekten veroorzaken, waaronder allergieën, kanker en onvruchtbaarheid. Ook blijkt het onkruid op den duur resistent te worden voor Roundup. Superweed is onkruid dat het Roundup Ready gen van Monsanto in zich draagt. Het is vrijwel onuitroeibaar!

Monsanto claimt dat hun techniek een einde zou maken aan de honger in de wereld, omdat de oogst zoveel groter zou zijn. Maar de honger in de wereld is voornamelijk een probleem van distributie. In de welvarende landen en met name in de grote steden werpt men goed voedsel in de vuilnisbak, terwijl elders mensen honger lijden.

Dit volgende nogal lawaaiige filmpje van UFO-TV laat zien waar het om gaat: in de VS en Canada, in Argentinië en India heeft Monsanto reeds vele boeren in zijn greep.

Bad Seed – The Dangerous Truth About Our Food

Er zijn talloze bewijzen dat gemodificeerde planten ongeschikt zijn voor consumptie door mens en dier. De ratten en muizen lusten geen mais van Monsanto! Uit de vele bewijzen van frauduleus handelen door Monsanto blijkt dat het beleid stoelt op puur bedrog. Toch blijft men om commerciële en politieke redenen gentech voedsel toestaan, ook in Europa. De volgende documentaire gaat dieper in op de gezondheidsproblemen die daardoor ontstaan.

The Genetic Conspiracy – about Monsanto duurt 27 minuten.

Percy Schmeiser is een Canadese boer die al jaren vecht tegen Monsanto. Zaden van Monsanto waaiden over naar zijn land, waarna Monsanto hem beschuldigde van het illegaal gebruik van hun gentech zaad. De rechtszaak die Monsanto tegen hem aanspande, werd ten slotte behandeld door het hoogste gerechtshof van Canada. In 1997 ontving Percy Schmeiser de Right Livelihood Award. Zowel Schmeiser als zijn vrouw werden herhaaldelijk anoniem bedreigd en ook verloren ze min of meer hun rechtszaak, maar ze hoefden niet het miljoen aan schadevergoeding te betalen dat Monsanto had geëist. Sindsdien voert Schmeiser permanent actie om de boeren bewust te maken van de gevaren van Monsanto. In september van dit jaar maakte Democracy Now een reportage over hem, waarin een diepgaand interview van Amy Goodman met Schmeiser. Luister dus even aandachtig naar deze ervaren overgrootvader!

Percy Schmeiser vs Monsanto duurt 28 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

11 Reacties op “Monsanto: de genetische samenzwering”

 • Zie voor alles, maar dan ook alles, over het bedrijf Monsanto:

  http://www.AntiMonsanto.Come2me.nl

 • white indian:

  die monsanto moet naar de filistijnen, en snel ook.
  dit is levensgevaarlijk
  en NIEMAND grijpt in.
  waar zijn wij nu eigenlijk mee bezig????????????

  tuig van de richel, addergebroed, the devil itself.
  en iedereen verkoopt zijn ziel aan de duivel, waarlijk IEDEREEN.

 • mrpettjo:

  Zoals uit de YT-video van een Poolse klokkenluidster over de Poolse dekmantelfirma Olgacom (zgn. catering) blijkt is onze Agent Orange prins Alex actief voor Bilderberg/NWO i.p.v. watermanagement. Olgacom is een project van DSM, Monsanto en Sinochem om te experimenteren met het effect van chemtrails en meer in het algemeen het massaal dumpen van chemisch gif in de atmosfeer middels vliegtuigen. Ook de staatssecretaris Bleker blaast zijn deun mee bij dit NWO project (ingefluisterd door Bilderberger Verhagen welllicht?). Zien we ook Bleker terug op de Bilderberg bijeenkomst in juni 2012 samen met Bea, Alex en wellicht ook Maxime..:

  http://anarchiel.com/stortplaats/toon/new_world_order_chemtrails_olgacom_connection_explained1
  http://olgacomscandal.wordpress.com/the-olgacom-scandal-2011/

 • mrpettjo:

  Alex was bijv. in 2009 aanwezig op de Bilderberg conferentie.

 • mr. drs. Bou:

  Dank je wel, mrpettjo.

  New World Order Chemtrails & Olgacom connection explained

 • mr. drs. Bou:

  How GMO foods alter organ function and pose a very real health threat to humans duurt 13 minuten.

 • mr. drs. Bou:

  Monsanto provoked the creation of super-worms?

  Gepubliceerd op 7 sep 2012 door RTAmerica

  The agriculture industry giant Monsanto has changed the way food is grown around the world. The chemical company has been genetically modifying crops for decades, but now Americans have decided to wage a war to know whats inthe food they eat. Alexis Baden- Mayer, political director for Organic Consumers Association, joins us to give us an inside look on how Monsanto could cause a corn crisis and why its important to know what you are eating.

 • Groene Wolf:

  Amerikaanse burgers in opstand tegen Monanto:
  http://occupy-monsanto.com/

 • mr. drs. Bou:

  US farmers may stop planting GMs after poor global yields

  Some US farmers are considering returning to conventional seed after increased pest resistance and crop failures meant GM crops saw smaller yields globally than their non-GM counterparts.

  Farmers in the USA pay about an extra $100 per acre for GM seed, and many are questioning whether they will continue to see benefits from using GMs.

  “It’s all about cost benefit analysis,” said economist Dan Basse, president of American agricultural research company AgResource.

  “Farmers are paying extra for the technology but have seen yields which are no better than 10 years ago. They’re starting to wonder why they’re spending extra money on the technology.”

  One of the biggest problems the USA has seen with GM seed is resistance. While it was expected to be 40 years before resistance began to develop pests such as corn rootworm have formed a resistance to GM crops in as few as 14 years.

 • mrpettjo:

  De vader van de in de MSM kranten bewierookte “weldoener” Bill Gates jr., Bill (William) Gates sr., gebruikt het miljarden fortuin van zijn zoon om aandelen Monsanto te kopen en de depopulatie agenda (met GMO voedsel en massavaccinaties als dodelijke bestanddelen onder het valse mom van einde aan de honger en einde aan ziekte, jaja ) van de Bilderbergers en andere NWO gremia te bevorderen:

  Bill Gates, Monsanto, and eugenics: How one of the world’s wealthiest men is actively promoting a corporate takeover of global agriculture

  The Gates Foundation, aka the tax-exempt Gates Family Trust, is currently in the process of spending billions of dollars in the name of humanitarianism to establish a global food monopoly dominated by genetically-modified (GM) crops and seeds. And based on the Gates family’s history of involvement in world affairs, it appears that one of its main goals besides simply establishing corporate control of the world’s food supply is to reduce the world’s population by a significant amount in the process.

  http://www.naturalnews.com/035105_Bill_Gates_Monsanto_eugenics.html

 • mrpettjo:

  GMO gewassen worden VOLLEDIG illegaal – op basis van pseudo onderzoek en zonder enkele basis in wet- en regelgeving – verbouwd in Brazilie volgens klokkenluider (voedselonderzoeker)..:

  All industry-funded GMO studies are pseudoscientific garbage, suggests Melgarejo

  So why, exactly, has Melgarejo gone so far as to declare GMOs in Brazil to be illegal? According to his report, all filings for GMO approvals in Brazil have thus far been in breach of established legal norms, which require strict corresponding safety studies that follow very specific scientific guidelines. Every single GMO approval, he says, has ignored these important requirements, whether by failing to use proper sample sizes or by using sample materials that were not the same as those that occur in the real world. In every case, he insists, GMOs have been illegitimately approved to serve corporate interests.

  Learn more: http://www.naturalnews.com/041784_GMOs_regulators_Brazil.html#ixzz2dC1MxNij

Laat een reactie achter