Archief
Artikelen

Een week geleden bereikte mij het bericht dat Abdullah Baybasin, de broer van Huseyin Baybasin is vrijgesproken. Dat is wel een felicitatie waard! Tebrikler, mr. Baybasin! Ik wilde meteen een kaartje sturen, maar Baybasin was intussen weer eens overgeplaatst. Hij zit nu in de PI Nieuwegein. Het adres is:
Mr. H. Baybasin
reg. nr. 1623371
PI Nieuwegein
Postbus 1328
3430 BH NIEUWEGEIN

De veroordeling van Baybasin tot levenslang, uitsluitend op grond van telefoontaps, wordt nu al jaren onderzocht door de Commissie Buruma. En al die jaren zit Baybasin in de gevangenis. Kijk even naar deze aflevering van Willem Wever, dan weet u waarom een ansichtkaart zo welkom is. Ieder kaartje kan de dagelijkse sleur doorbreken!

Willem Wever in de Bajes (P.I Nieuwegein)

Mocht u nog niet geloven dat de veroordeling van Baybasin berust op corruptie en fraude, op het knippen en plakken van telefoontaps, kijk dan nog eens naar deel 2 van deze reportage van Zembla over het tappen van telefoons.

Zembla -Telefoontaps deel 2 duurt 14 minuten.

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

2 Reacties op “Congratulations, mr. Baybasin!”

Laat een reactie achter