Archieven

Artikelen

Jesse Ventura over biologische wapens in de VS

Jesse Ventura, die zich graag profileert als de meest mannelijk man van de VS, is begonnen met een nieuwe serie over complotten. Hij heeft ook een website, maar die nieuwe serie staat daar nog niet op. Het eerste deel gaat over biologische wapens die o.a. worden geproduceerd op Plum Island, op 70 mijl (ruim 100 km) van New York en nog dichter bij Boston. Deze laboratoria zijn na 9/11 overgenomen door Homeland Security en hun aantal nam daarna schrikbarend toe.

Jesse Ventura houdt van spanning en sensatie. Hij presenteert zijn complottheorie als een Miami Beach misdaadshow. Daarom bekijk ik zijn werk met gepast wantrouwen. Hoewel ik betwijfel of het waar is dat de teken bewust zijn geïnfecteerd met de nu zo gevreesde ziekte van Lime, is dit niet onmogelijk. En mond-en-klauw-ziekte kan uitbreken in de natuur, maar het kan ook bewust worden uitgezet. In elk geval bestaan er laboratoria waar wordt geëxperimenteerd met biologische oorlogsvoering! Als de CIA alias Al Qaida daar een bom op gooit, dan is BOEM een dodelijke epidemie! Maar er kan ook een stroomstoring optreden, waardoor de hermetische beveiliging het laat afweten. In dat geval wordt het ongewild toch een ramp…

Het militair industriële complex heeft zijn netwerk uitgesponnen over de medische wetenschap. Hoewel deze wetenschap is ontstaan uit de oprechte zorg voor de zieken, heeft Big Farma met gezondheid niets meer van doen. Met hun vaccins en hun psycho-pillen streven zij slechts naar winst. Het streven naar biologische wapens verraadt de totale perversie van de medische wetenschap. Met de eed van Hippocrates heeft dit niets meer van doen!

Conspiracy Theory With Jesse Ventura (Plum Island) duurt 45 minuten.

Met dank aan Zaplog.

1 Reactie

  1. mr.drs.Bou

    Deze docu is vrijwel overal verdwenen, maar ik vond hem terug op BitChute:

    Conspiracy Theory with Jesse Ventura – Plum Island

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën