Archief
Artikelen

Micha Kat wil stoppen, maar hij wordt volgens mij achtervolgd door Lemmingen en Demmingen. Ik denk dat Micha even zijn rust verdiend heeft, maar ik zie dat hij toch weer doorgaat! Zoveel mensen zijn het eens met Micha Kat! En ik zit zelf ook met het probleem van die lemmingen. Besef toch dat de mensheid holt naar de ondergang. Daarom bevind ik me liever in de achterste regionen, niet bij de koplopers, niet bij de meelopers, maar in de achterban.

Lemming Migration Along the Norwegian Coast

Zie voor verder lemming-gedrag de reacties op Klokkenluider. Het vergt weliswaar enige uren om al deze comments te lezen, maar ze maken wel duidelijk waarheen de lemmingen rennen. Ik ben geen lemming, maar een mens en ik denk dat Micha ook een mens is! Micha, volgens mij ben jij weliswaar een Kat, maar beslist geen Lamme/Domme Demming!

De volgende animatie vond ik door te Googlen op Lemmings. Het lijkt me een compilatie van de video-spelletjes die op dit moment aan onze jeugd worden gepresenteerd als FUN. Dat zijn uiteraard slechts Lamme/Domme Demmings! Wat hebben we een lol! Enjoy!

Amiga Longplay [254] Lemmings (Part 1 of 2) duurt heel lang!! Zet hem gerust uit, als je denkt dat je gek wordt.

Voor wie er nog niet genoeg van kan krijgen, is hier het vervolg. Google gerust op Lemmings, want er is nog veel meer te beleven. Iedereen holt om het hardst achter de feiten aan, om te belanden in de afgrond. En het is weliswaar niet waar, maar wel virtueel. What you see, is what you get!

Dank je, Micha Kat, voor je geweldige positieve energie en je belangeloze inzet voor de waarheid! Een Kat wordt nooit een hond en beslist geen Lemmink!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

6 Reacties op “Micha Kat en de achterstallige lemming”

 • petje:

  Ja hoor, hij blijft doorgaan!
  Hij kan ook niet terug natuurlijk als hij al zover gekomen bent en hij heeft geroepen dat hij inmiddels de financien heeft om een eigen omroepstudio op te zetten.
  Het lijkt me wel dat hij een deel van het onderzoekswerk moet delegeren en een goede organisatie moet neerzetten zodat het klokkenluidersproject niet stopt als hij er een punt achter zou zetten.
  Meer samenwerking dus.

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/4781/de-schiphol-persco-2-en-3.html

 • petje:

  Als het heilloze rechtse kabinet er komt zullen de ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie worden samengevoegd tot 1 ministerie van Veiligheid.
  Een winstpunt wellicht: pedocrimineel Joris Demmink wordt SG af en kan makkelijker worden vervolgd in de nabije toekomst..

 • petje:

  Tenslotte rijst de vraag waarom voormalig premier Lubbers onlangs getracht heeft de vorming van een kabinet VVD-CDA met gedoogsteun PVV te torpederen door Hirsch Ballin naar voren te schuiven. Het lijkt immers niet uitgesloten dat zo’n regering Demmink, al vóór zijn benoeming in opspraak en nooit weerlegd, zou laten vallen dan wel vervolgen. Echter met Hirsch Ballin, knecht van Demmink, als minister van Justitie zou dat onmogelijk zijn. Thans moet Hirsch Ballin in opdracht van Demmink op het CDA-congres opnieuw proberen de nieuwe regering te torpederen. Wederom doe ik een oproep aan HM de Koningin om de Augiasstal op Justitie te laten uitmesten door een krachtdadige nieuwe regering.

  http://www.schipholwanbeleid.nl/index.php?sid=1&pid=407

 • petje:

  Hoe lang/kort gaat dit nog goed met KLO..??

  Micha Kat wordt aangevallen door de fascisten!
  27 September 2010 door Jacob

  Het is oorlog. Micha kondigde na de persconferentie op Schiphol aan dat hij er over dacht om de strijdbijl er bij neer te gaan gooien. Op dat precieze moment begon een groep van spindoctors (HP De Tijd, Barracuda, boublog, en nee we gaan echt niet linken naar ze) met een bombardement van persoonlijke aanvallen op onze goede vriend Micha Kat. Inmiddels is ook zijn site (klokkenluideronline) gekaapt door “Wim Dankbaar”, die dezelfde dag van de overname nog de IP adressen openbaarde van de belangrijkste bezoekers van de site.
  (..)

  http://nederlandvrij.com/?p=119

 • mr. drs. BOU:

  Beste Petje,

  Misschien heb ik mijn vorige stukje wat onhandig geformuleerd. Het was geen aanval op Micha Kat, maar juist een juichkreet! Een soort van Hoera, hij doet het weer!

  Zijn verhaal over Friso die betaald had om getuige te zijn van de lustmoord op Marianne Vaatstra was volstrekt niet onderbouwd. Hij heeft dat ook teruggenomen. En zijn verhaal over Wouter Bos klopte ook al niet. Maar zijn verhaal over die 12 rechters staat als een paal boven water.

  Zelf ben ik blij met Wim Dankbaar, maar ik zeg er bij: ik weet niet hoe dat zit met die IP-adressen. Waar staan die dan?

 • brutuz:

  De ip adressen zijn bekend geworden nadat wim dankbaar de usage url heeft geplubliceerd.

  http://www.klokkenluideronline.nl/usage/

  Persoonlijk wist ik al van deze url,maar je zou er inderdaad info uit kunnen halen van gerbuikers. en daar moet je als klokkenluidersite toch een beetje mee oppassen.

  Geen handige zet als je achterban bestaat uit (oprecht) paranoia bezoekers.

  Ook het feit dat Wim Dankbaar zo kort door de bocht nieuwe regels wil instellen (zoals niet meer anonymous kunnen posten) is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten.

Laat een reactie achter