Archief
Artikelen

Nu de meeste graancirkels zijn ontmaskerd als mensenwerk en de planeet Niburu is gestruikeld over zijn omlooptijd, hebben de goden als kosmonauten afgedaan. De Grote Gebeurtenis van 21 december 2012 zal dan ook wel niet doorgaan, tenzij de eigenaren van deze wereld, het militair industrieel complex, deze datum aangrijpen voor een kernaanval op Iran. Het einde der tijden is dan wel nabij, tenzij er goden of kosmonauten ingrijpen. Maar wie gelooft er nog in UFO’s? Misschien alleen de mensen die ze hebben gezien.

Op 16 maart 1976 kwam er een UFO-melding van een opslagplaats voor kernwapens. Boven de basis hing een UFO en de kernkoppen werden daardoor verstoord, zodat het Vrije Westen heel even onverdedigbaar was tegen het Communistische Gevaar. Volgens professionele getuigen kunnen UFO’s er voor zorgen dat er geen kernraketten worden afgeschoten. Welkom, welkom, buitenaardsen!

In de volgende documentaire vertellen professionele getuigen uit de wereld van de Luchtmacht en de luchtvaart over hun ervaringen met UFO’s. Deze documentaire werd gemaakt door het Disclosure Project. Hij duurt vier uur, hij vergt veel geduld en lang luisteren. De ene getuige na de andere vertelt wat hij zelf heeft gezien. Belangrijk is ook de manier waarop de regering van de VS, en vooral de militaire top, deze informatie geheim houdt en ontkent. Men maakte ons al tientallen jaren wijs dat UFO’s niet bestaan. Maar luister naar de getuigen!

Er zijn volgens mij maar twee mogelijkheden: de mensen die aan het woord komen, zijn professionele liegbeesten en fantasten die zijn getraind om overtuigend over te komen, of UFO’s bestaan inderdaad. In dat geval komen ze kennelijk van buiten ons zonnestelsel, want geen van de andere planeten van onze zon is bewoond. En hun bedoelingen zijn vreedzaam, want ze richten volstrekt geen schade aan. Ze lijken vooral belangstelling te hebben voor de menselijke militaire macht en ruimtevaart. Wellicht bestaat er ergens in de oneindige kosmos wel een veel hogere beschaving van wezens die in staat zijn om tussen de sterren te reizen.

De DVD is hier te koop.

4 Hour UFO Witness duurt 4 uur.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

5 Reacties op “UFO’s, de verklaringen van ooggetuigen”

 • Carly:

  Het grote mensen sprookjesboek. Nu verfilmd en zelfs op You Tube;)
  http://www.youtube.com/watch?v=tkBhME9RCjc&feature=player_embedded

 • Marc:

  Nou Bou, hulde dat je ook (eindelijk) het buitenaardse als post brengt.

 • Ik wil ook een ufootje, eh ifootje, maar dan eentje met een streepjecode, die ik bij de ALDI kan parkeren, hoef ik niet meer in de file. Het schijnt een kwart van zijn eigen gewicht als bagage te kunnen meenemen, dus hoeveel parkeerruimte heb ik dan nodig? Leuk rekensommetje.
  Enfin, een ufo-hype is natuurlijk goed bruikbaar als zwart schaap dat de woenstijn in kan worden gestuurd. Al die kernproeven,die o.a tsunami’s veroorzaken en dan de ‘onderzoeken’ met de ELF-band, om maar het topje van de ijsberg als voorbeeld te noemen. O ja en die gek, die in de ruimte biljoenen schildjes tegen zonnestralen wil hangen, dan wordt het minder warm op de aarde. Misschien is zijn mening wentelbaar door de inbouw van een ventilator in zijn bovenkamer.
  Al met al, het vervuilt allemaal een keer goed de hele playground, en als je je kapotte speelgoed niet op wil ruimen dan wijs je met het vingertje toch. De schuld bij de ufo’s als moderne demonen. We zijn dus weer terug bij af.
  Jammer dat het altijd zoveel onschuldige mensenlevens kost. En die mensen die geloven dat het buitenaardse oorsprong heeft hebben ook geen leven meer. Met een beetje meer lood in hun schoenen, landen ze misschien toch nog eens terug op aarde.

 • Eheu:

  Dit artikel daarentegen staat hier weer met vlag en wimpel op zijn plaats (hoewel het ook heel mooi bij het blog over Tesla past, – maar je bent bescheiden of je bent het niet).

  Groetjes
  Eheu

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/rationele_complot-theorieen_nwo-illuminatii_ufos_als_hoax_geinduceerde_waan

  ““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““`
  Bovenstaande video is een compilatie van drie episodes van een serie van Clive Anderson (van NBC?) uit 2000 gewijd aan conspiracy theories. Gevonden op een Franse website. Op youtube zijn de Engelse versies van die episodes apart te vinden, dus die Franse compilatie bespaarde me een hoop converteer-werk, -vandaar dat ik die Franstalige video heb vertaald.

  De drie episodes gaan over resp. de aannemelijkheid van het bestaan van een ‘illuminati-achtig’ complot door geheime genootschappen om met financieel economisch manipulaties de wereld naar hun hand te zette (en over de risico’s die een nationalistisch/fascistische theorie over dat complot inhouden). over het ‘Area 51’ en het UFO -alien-fenomeen, en over het verschijnsel crop-circles en hoe die drie laatste meer rationeel verklaard kunnen worden door een theorie die evenzeer een complot-theorie is (maar niet een waardoor je je in feite een rad voor ogen laat draaien).

  Let vooral op de fragmenten rondom min. 18.00, min 24.40, min. 30.50 en min 35.00, daar worden door een Engelse ondezoekster die op de hoogte blijkt van EM- en mindcontrol-technologie, de voornaamste ‘diagnoses’ over deze fenomenen a.d.h.v. die rationele complot-theorieën gesteld.

  Daar worden m.i. intelligente aanwijzingen gegeven over de werkelijke complotten achter een aantal ‘illusoire’ samenzweringstheorieën over ‘aliens’ e.d.. En ze wijzen allemaal in de richting van geheime militaire experimenten en gebruik van ultra gesofisticeerde wapen-technologie als oorzaak voor de verschijnselen die door argeloze burgers en zelfs wetenschappers als bewijs voor het bestaan van UFO’s e.d. gegeven worden.

  Die rationele verklaringen voor het echte complot achter al die fenomenen zijn in deze docu niet veel meer dan aanzetten, maar ze sluiten heel goed aan bij wat door onderzoekers van Haarp en mindcontrol en Tesla- technologie al jaren geprobeerd wordt kenbaar te maken, en intussen heel uitgebreid en onderbouwd is uitgewerkt, en waar ik dan ook (als ‘ervaringsdeskundige’ op het gebied van mindcontrol) van mijn kant heb geprobeerd een bijdrage aan te leveren in mijn artikelen over die onderwerpen. Dat is de voornaamste reden waarom ik deze docu heb vertaald.

  Zo is bijv. het voor de mensen die het meemaken zeer schokkende feit dat ze bewezen krijgen dat ‘een UFO/alien’ ALLES van ze weet (dwz hun gedachten kan lezen etc.), ‘eenvoudig’ te verklaren door de mogelijkheden die de al decennia lang heel gesofisticeerde hoewel bijzonder aardse Mindcontrol-technologie biedt waar deze mensen in feite ‘test-objecten’ van moeten zijn.

  Maar de mensen geloven liever in sprookjes kennelijk, ook al zijn het uiteindelijk gruwelijke en gevaarlijke vormen van bedrog.

  PS : ik zie net bij de Engelse versie van een episode uit deze compilatie, dat de hele serie waaruit deze film komt door Clive Anderson samen met Alex Jones zou zijn gemaakt. Verder blijkt de vrij jonge man met snorretje en baardje die in het eerste deel van de film regelmatig aan het woord komt de journalist Jonathan Vankin te zijn, iemand die aan een boek met de titel ‘The 70 greatest conspiracies of all time’ heeft meegewerkt. Lijkt me interessante literatuur. In deze Franse versie van de docu wordt die info niet gegeven, dus vermeld ik het maar even.

  Groeten

  Eheu

  • Eheu:

   Sorry, ik vergat te zeggen dat het hier om nog maar weer eens een filmvertaling plus ondertiteling van mijn hand gaat.
   Uit verlegenheid staat het schaamrood op mijn kaken,- maar eerlijk is eerlijk, tenslotte.

   Groet
   Eheu

Laat een reactie achter

Recente reacties