Archief
Artikelen

Luister nou eens even naar Micha Kat! Hij is vaak niet om aan te horen, want Kat valt steeds luidkeels schreeuwend de valse media aan. Hij weet daarmee het kattengejank van leugens van het OM te weerstaan en te verslaan. Hoera voor Micha, onze onvervalste KATer!!! Hij mag soms oorverdovend miauwen, maar hij spreekt wel de waarheid… Kijk daarom even naar Kat!

Dit is was wat Kat ons te zeggen had:

Zijn presentatie op Schiphol vond ik prachtig. Ik hoop dat heel veel mensen bij Justitie zijn woorden horen en ter harte nemen. Want de corruptie regeert! Je zou toch werken bij Justitie, of bij Jeugdzorg… Ruim 100 kinderen verkracht door hulpverleners. Van het schandaal in de jaren ’80 rond het Meisjeshuis Zetten, met als directeur dhr. Finkensieper , heeft men kennelijk niet veel geleerd.

De Demminkkliek, dat zijn mensen die hun ziel verkopen voor een hoog bovenmodaal inkomen en perverse seks, gewetenloos rijk en chantabel tot en met. Zij verspreiden de haat en voor kinderen zijn zij de hel op aarde. Ik zou daarom niet graag in hun schoenen staan.

En al die modale ambtenaren, de juristen die onder hen werken en braaf hun bevelen opvolgen… ik hoop dat die mensen nu eens eindelijk opstaan en zeggen: “Dit gaat te ver! We gaan staken tot de Demminkkliek is opgeruimd.”

Misschien een klusje voor de vakbond???

Zie voor meer Kattigheden: Klokkenluider.online

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

10 Reacties op “Micha Kat onthult: 12 corrupte rechters”

 • Rik:

  Micha is gestopt met zijn activiteiten. Het ga hem goed, Micha bedankt voor je jarenlange inzet en strijd.

 • petje:

  Ik sta er wel van te kijken dat hij nu ineens het bijltje er bij neerlegt nu de tijd van oogsten voor de deur staat. Is de werkelijke reden dat hij of zijn dierbaren met de dood worden bedreigd..?
  Ik kan dit anders niet vatten.
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/4772/het-einde-van-de-weg.html#comments

 • petje:

  ..te meer omdat Kat in deel 1 van de video zwaait met rekeningafschriften van donaties en uitroept dat hij nu een eigen studio kan bouwen en het kan gaan aanpakken als Alex Jones.
  Vreemde move van Kat, dit..

 • mr. drs. BOU:

  Petje, Micha is nou eenmaal een Kat! En een kat is geen hond! Kat doet vaak iets onverwacht. Als de reden inderdaad is dat hij met de dood bedreigd wordt, dan weten we dat overmorgen, of over een week! Maar volgens mij heeft Kat nu wel wat rust verdiend.

  Ik heb mijn stuk van gisteravond nog even herschreven en aangevuld. In mijn enthousiasme heb ik het een beetje voorbarig geplaatst. Deel 3 stond pas vanmorgen online. Er komt nog een deel 4 met de discussie. Daar ben ik ook wel nieuwsgierig naar.

 • petje:

  Overigens intrigeert de blijkbaar negatieve collaborerende rol van Wim Dankbaar mij wel zoals ook in een van de reacties lezen valt en al eerder ook door Micha zelf werd aangekaart.

 • mr. drs. BOU:

  Petje, ik weet het niet. Iedereen roept tegenwoordig dat iedereen een collaborateur is. Helaas blijkt niemand dan nog te vertrouwen…

 • Eheu:

  Kat is gek geworden: hij gaat in therapie.
  Katipulatie, m’enfin…:
  “De wereld draait door”.
  “Ach!”

 • gerechtigheid:

  Begrijp ik nu weer dat Micha doorgaat?

  Ik hoop het in ieder geval. Toen ik zijn afscheidsbrief las bekroop me even een heel zwart gevoel. Ik dacht ‘zou het kwaad zich inmiddels zover hebben ingevreten dat zelfs een Kat het niet meer aandurft?’

  Zonder mensen als Kat kunnen we het wel schudden. Trouwens, ik lees vandaag ook dat de President van Tjechië, die moedige Klaus die al eerder bewezen heeft dat hij ‘cojones’ heeft, dat die Klaus zich verzet tegen een uitgebreide VN èn de Wereldregering.

  Kijk, dan wordt mijn dag toch nog zonnig. Kat terug…, hoop ik echt van harte, en deze moedige Klaus.

 • petje:

  Klokkenluider met dood bedreigd via Justitie

  Dat kan toch niet waar zijn! Let wel hier boven staat niet dóór maar via Justitie. Maar zelfs via is bedreigend en intimiderend. Medio juni jl. kort na mijn persconferentie over De Demmink Doofpot werd de voorzitter van de kort daarvóór opgerichte Stichting Expertgroep Klokkenluiders ontboden op Justitie. Van de Officier van Justitie kreeg de voormalig rechercheur Gerrit de Wit het advies 6 weken met vakantie naar het buitenland te gaan, omdat zijn leven hier gevaar liep. Een merkwaardig advies om de benen te nemen uit het onveilige Nederland. Welke maatregelen nam Justitie tegen deze bedreiging? Geen enkele! Was het intimidatie van een klokkenluider die op mijn verzoek een rapport heeft geschreven over een pedofielen netwerk waarover ik was aangeschreven door een andere klokkenluider, eveneens voormalig rechercheur? Deze schreef: “Ik heb zelf eerder uit zeer betrouwbare bron vernomen dat sprake is van een groot pedofielen netwerk in Den Haag. Daarin zou niet alleen genoemde sg Joris Demmink betrokken zijn maar veel meer hoge topambtenaren en politici.” (pag. 7 van De Demmink Doofpot).

  Toegelicht heeft De Wit een en ander op de persconferentie over De Demmink Doofpot van Chipshol in Nieuwspoort op 6 juni jl. onder grote belangstelling van de pers. Kort daarna werd hij dus ontboden met daarbij de doodsbedreiging via Justitie.

  Lees meer in NRC vandaag en/of op http://www.schipholwanbeleid.nl

  Hoogachtend,
  drs. J. Poot

  PS. Zojuist vernam ik dat ook onderzoeksjournalist Micha Kat zodanig onder druk is gezet dat hij heeft gecapituleerd en op zijn site niet meer over Demmink c.s. durft te schrijven.

  Zie http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/4772/het-einde-van-de-weg.html

Laat een reactie achter