Archief
Artikelen

Hoewel ik zijn geloof in Allah of God niet deel, luister ik liever naar een toespraak van president Ahmadinejad van Iran, dan naar die big white smile van Obama. Terwijl de president van de VS al decennia lang bezig is om de strijd te propageren, tegen het communisme, de drugs, tegen het terrorisme, tegen de armoede, de honger, de kindersterfte en zo voort, spreekt Ahmadinejad liever over vrede. Helaas neemt het “Vrije Westen” hem dat bitter kwalijk. Vorig jaar hebben de afgevaardigden van de VS, Israël en de EU dan ook verontwaardigd de zaal verlaten.

Iran is een land dat voortdurend wordt bedreigd door Israël en de VS met hun kernwapens. Beide buurlanden, Afghanistan en Irak, zijn oorlogsgebieden onder gezag van de VS en hun bondgenoten. Ook buurland Pakistan is een vazal van de VS. Iran is dus geheel omringd door een gewapende agressor. De Europese landen die lid zijn van de NAVO, steunen dit beleid van angst, agressie en onderdrukking. En als Ahmadinejad daar iets van zegt, dan stoppen ze hun oren dicht en lopen ze hard weg! De lafbekken… Dit is wat ze vorig jaar niet wilden horen:

Ahmadinejad speech at UN september 2009 duurt 36 minuten.

Ook dit jaar veroorzaakte Ahmadinejad weer een exodus in de algemene vergadering van de VN. Hij sprak namelijk de waarheid over 11 september 2001 en dat wil men daar al helemaal niet horen. Prompt volgde de exodus, terwijl de zaal bij aanvang al half leeg was! Een algemene vergadering waarin de ene helft niet komt opdagen en de andere helft boos wegloopt, zodra iemand iets zegt wat hen niet bevalt…, dat is niet algemeen, maar gemeen! Het is slechts een nutteloos tijdverdrijf en een goede bron van inkomsten voor gewetenloze Oost Indisch doven.

Voor een vrijwel lege zaal riep Ahmadinejad op tot een onafhankelijk, internationaal onderzoek naar de aanslagen van 11 september 2001. Dat gaat natuurlijk wel heel ver, veel te ver! Hoe durft men er om te vragen! En nu is Obama dus BOOS! Bomb, bomb, bomb, obama…

Volgens mij is Iran een prachtig land en Ahmadinejad een moedig man. Hij durft de waarheid te spreken, daar waar de leugen regeert! Dit is het laatste deel van zijn toespraak. Het fragment begint met de oproep om de waarheid over 11 september bloot te leggen en Ahmadinejad eindigt zijn toespraak met een oproep tot respect voor zowel de Bijbel als de Koran. Volgens de Islam was Mohammed de laatste profeet en is de Koran daarom het vervolg op de Bijbel. Beide boeken zijn heilig. Maar volgens mij heeft ook de Koran niet het laatste woord. Er is altijd ruimte voor een nieuwe religie.

Dr. Ahmadinejad on 9/11 Attacks, Palestine & Quran Burning | Sept. 23, 2010 duurt 11,5 minuten.

Als iemand de hele toespraak kan vinden, geef me dan even de link. Dan kan ik hem embedden. En voorwaar, ik zeg u: weglopers zijn doodlopers! Zij komen zichzelf toch tegen!

update: Dit is de hele toespraak, voor de liefhebbers:

En dit is het transcript (pdf).

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

18 Reacties op “Ahmadinejad spreekt in de VN over 9/11”

 • mr. drs. BOU:

  Op Global Research verscheen vandaag een gedegen artikel over de geschiedenis van het “Vrije Westen” in Iran. Dat begon met BP, voorheen de Anglo Iranian Oil Company ltd. Voor wie nog denkt dat Iran een gevaarlijke vijand is, kan die geschiedenis verhelderend zijn.

 • petje:

  Dit is een video over de vele acteurs die zijn ingezet om de 9/11 mythe te promoten:
  http://www.youtube.com/watch?v=6aPvJSQtmoE&feature=player_embedded#!

  http://blogger.webcoat.net/2010/08/911thology-ooggetuigen-zagen-geen-vliegtuigen/

  [De Langer vrouw doet me overigens sterk denken aan miss Tweety..]

 • Aanvullend het verhaal van de nucleaire politiek.

  Wist u trouwens dat de VS ‘de sharia’ als nieuwe vijand aan het optuigen zijn?

 • mr. drs. BOU:

  Beste Petje,

  Ik zal die 9/11 acteurs even embedden, want ook dat klopt niet. Er lijken inderdaad mensen te zijn ingehuurd om voor slachtoffer te spelen. “They were throwing the babies out of the incubators on the floor, and they took the incubators!” (sob, sob, booooo!) Hoe krijgen ze het voor elkaar…, de liegbeesten!

  Maar die No Plane theorie van Ko klopt niet. Wie er wat van zegt, wordt door hem voor rotte vis gescholden. Vandaar dat ik hem ooit een IP-ban heb gegeven wegens verregaande onbeschoftheid. Mensen die zich zo gedragen, weten meestal diep van binnen zelf wel dat hun theorie niet klopt. Maar ze hebben er hun eer en zaligheid aan verbonden en kunnen nu niet meer terug. Het tweede vliegtuig is talloze malen gefilmd, vanuit verschillende standpunten. Dat kan ook niet anders, want de eerste Twin Toren diende als rooksignaal voor talloze camera’s. Heb even een collage van die opnamen:

  Zie ook deze BOUblog van twee jaar geleden.

 • Ahmadinejad heeft zondermeer gelijk m.b.t. een internationaal rechtelijke verhouding die een gelijkberechtiging inhoudt tussen de 192 staten. Er valt veel meer over op te merken maar laat ik het houden bij Bertold Brecht: Zuerst kommt das Fressen und dann die Moral ook wat betreft m.b.t. de positionering van “Religies” en “de belanghebbenden”.

  Idem geldt dit adagium voor de neo-cons van Bush c.s. en Obama. Zie ook Noam Chomsky’s analyses.
  Overigens: zoals Chomsky ook vaststelt zullen alle autoritaire regiems profijt hebben van “9/11”.
  Men moet soms voor een objectief oordeel boven alle partijen gaan staan…. die hun gelijk claimen.

 • petje:

  Echt beangstigend maar zeer waar:
  Er waren GEEN vliegtuigen die de WTC torens doorboorden (het waren interne explosies!). Het waren vooraf opgenomen uitgezonden computeranimaties zoals op site van September Clues zeer overtuigend en afdoende wordt bewezen..
  De corrupte Amerikaanse tv newsnetworks hebben natuurlijk van harte meegewerkt aan dit keiharde historische bedrog zoals wordt getoond in de docu waardoor meer dan 3000 Amerikanen zijn opgeofferd en de oorlogen in Irak en Afghanistan konden worden gelegitimeerd:
  http://www.septemberclues.info/

 • mr. drs. BOU:

  Beste Petje,

  Natuurlijk hebben de media meegewerkt aan de cover up! Maar het waren wel degelijk vliegtuigen. In Bob and Bri hoort men duidelijk roepen: It was a militairy plane! Deze vliegtuigen waren uitgerust met een raket, je kunt dat ding onder het toestel zien hangen. Deze werd vlak voor de inslag afgevuurd, de lichtflits is duidelijk zichtbaar op sommige opnamen van het tweede vliegtuig. De Twin Towers waren ondermijnd, de instorting was een ongebruikelijke vorm van controlled demolition. Normaal laat men de explosies van onder naar boven gaan, maar bij de Twin Towers ging het van boven naar onder.

  Het complot gaat echter niet zo ver, dat het allemaal hologrammen waren en dat de hele show van te voren is opgenomen in de studio van Walt Disney… 😉

 • petje:

  @Bou Ik zal het eerdere artikel eens lezen en de videos gaan bekijken, maar voor mij is de hypothese van de no planes bepaald niet van tafel.
  Ik denk dat de September Clues video meer overtuigend bewijs voor deze stelling aandraagt.
  Vergeet niet dat de CIA altijd over de meest geavanceerde (computer)technologie beschikt om zaken te faken en de wereld te bedriegen en te ondermijnen. Wij kunnen ons denk ik niet voorstellen hoe corrupt en crimineel de Washington kliek en de Amerikaanse tv networks en hun meelopers in west Europa zijn.

 • mr. drs. BOU:

  Petje, het maakt wat mij betreft niet zoveel uit. De essentie is dat de War on Terror op leugens gebaseerd is.

  Maar kijk naar die collage van alle opnamen van dat tweede vliegtuig. En probeer mij dan eens wijs te maken dat jij geen vliegtuig zag! Let ook op de lichtflits vlak voor de inslag, op sommige opnamen duidelijk zichtbaar.

  Die No Plane theorie is door een rare miljonair de wereld in geholpen en wordt door wonderlijke mensen gesteund. In 2008 ging de discussie op BOUblog daarover. Als ik zeg dat ik een vliegtuig zie, dan gaat KO schelden. Dat doet hij nog steeds, vandaag weer op Klokkenluider, maar niet hier! 😉

 • Als ik het goed begrijp neemt Bou het op voor die leugenachtige moordenaar, die de verkiezingen gestolen heeft, demonstraties bloedig en nietsontziend letterlijk (met stalen knuppels) neerslaat en critici martelt en ophangt en vrouwen laat stenigen omdat ze “overspel” pleegden (lees: verkracht werden) en dreigt Israël (inclusief de bevolking) van de kaart te vegen?

  De leider onder wie gevangenen verkracht en mishandeld worden en vrouwen eerst verkracht aangezien maagden de doodstraf niet mogen krijgen?

  Schande.

 • Ahmadinejad is niet het Iraanse volk en vertegenwoordigt het niet. Hij is een usurpator. Misschien heeft Bou de ontwikkelingen in Iran sinds de verkiezingen van verleden jaar juni niet gevolgd?

  Tja, iemand een mix van kwaadaardige leugens en halve waarheden horen spuien en dan zeggen: er zit ook wel iets waars in…. Waar heb ik dat eerder gehoord?

 • mr. drs. BOU:

  D.G.Neree,
  Jawel, hoe durf ik!
  Maar heb je rustig naar zijn toespraak geluisterd? Of ben je ook verontwaardigd weggelopen zodra Ahmadinejad over 11 september begon?
  Ik neem het niet op, voor niemand. Ik luister alleen naar wat er wordt gezegd. Jouw beschrijving van Ahmadinejad doet me overigens denken aan het CIA-gedrag, waaronder ook Bush en Cheney.

 • petje:

  Een EO-journalist opende afgelopen vrijdag het ooit informerende “Met het Oog op Morgen” radioprogramma met woorden van gelijke strekking als de heer Neree.
  Zoals bekend is de de streng christelijke EO een zionistisch denkende omroep, wat natuurlijk vreemd is.
  Zionisten doodden JC, faciliteerden WO2 en lieten hun volk in de strafkampen van kou enziekte omkomen, en zijn verantwoordelijk voor het permanent in gevaar brengen van de wereldvrede na 1945..

 • mr. drs. BOU:

  Petje, de EO staat voor luisteren met Een Oor! Ook DeGeNeree doet zijn naam eer aan. Niet luisteren, vooral niet luisteren, maar wel meteen beginnen te schelden!

 • petje:

  Arabist Hans Jansen is na 9/11 en de aanslagen op Fortuijn en Van Gogh – uit opportunistisch/politieke (zionistische?!) redenen – als wetenschapper de angst voor de Islam gaan promoten en exploiteren. Een oud-leerling vertelt dat de heer Jansen voor 9/11 uit een heel ander vaatje tapte en zelfs beweerde dat hij bang was dat Nederlandse moslims te veel zouden vernederlandsen..
  Hans Jansen: de Ab Osterhaus onder de arabisten.

  Kort nadat Hans Jansen in 2002 samen met VVD-er Jozias van Aartsen een surrealistische publiciteitscampagne maakte voor de op handen zijnde Amerikaanse inval in Irak, werd hij aangesteld als hoogleraar Arabistiek in Utrecht. (Van Aartsen werd burgemeester van Den Haag). Sinds deze aanstelling laat Jansen zich nog louter inschakelen om met publicaties of televisie-optredens het angstniveau voor de Islam op voldoende peil te houden om bommen te kunnen laten vallen en vreemdelingen in vernederende inburgeringscursussen te kunnen dwingen.

  In eerdere publicaties echter beperkt hij zijn persoonlijke rol in de wetenschap vooral tot het met wat cabaret prikkelen van fundamentalistische starheid bij moslims. Zo vertelde hij tijdens zijn colleges eens dat hij een delegatie notabelen uit Egypte had getrakteerd op een rondleiding op een varkensboerderij – misplaatst, maar tenminste niet kwaadaardig.

  Echter, in publicaties van vóór zijn aanstelling in Utrecht, zoals zijn ‘Nieuwe inleiding tot de Islam’ (ons leerboek voor zijn colleges; Uitgeverij Couthino, Bussum 1998,) blijkt het hem nog niet verboden te zijn ook angsten over de Islam wèg te nemen. Noch weerhoudt hij zichzelf hiervan. Weliswaar wemelt het van de ironische en soms ronduit denigrerende toespelingen. Maar ook schrijft hij, in het hoofdstuk ‘Angst voor de Islam’, p. 260):

  “Nu is het natuurlijk zo dat een universele godsdienst in principe de hele wereld wil bereiken, maar dat de ‘islamitische fundamentalisten’ ook Europa en Amerika begeren te overmeesteren, is toch niet echt het geval. Wat de Islamitische fundamentalisten wèl willen, is dat regeringen in Europa en Amerika geen steun verlenen aan de regimes waar de fundamentalisten mee in conflicht zijn. (…) Ten slotte is er de angst dat Nederland ‘islamiseert’. Wie zich realiseert dat het al eens eerder is gebeurt dat een godsdienst uit het Midden-Oosten het werelddeel Europa heeft overgenomen (nl. het Christendom), heeft inderdaad reden tot ongerustheid, zij het dat we het over processen hebben waarbij termijnen in het geding zijn die lang zijn, en waar een individu vanuit zijn eigen tijd geen zicht op heeft. Het is in de Nederlandse publieke opinie nog weinig naar voren gekomen hoe zeer Moslimse migranten in Nederland, en hun nakomelingen, aan het vernederlandsen zijn. Er is hier een hele generatie van ‘allochtone’ schrijvers die in het Nederlands voor Nederlandse lezers over Nederlandse problemen schrijft. Het taal- en cultuurverlies onder de allochtonen verloopt veel sneller dan de autochtone publieke opinie zich bewust is. Het allochtone ‘Onderwijs in de EIgen Taal en Cultuur’ zou zo langzamerhand haast beter niet meer in het Arabisch of het Turks maar in het Nederlands gegeven kunnen worden. Desalniettemin zullen er altijd enclaves van vroomheid en/of onaangepastheid blijven bestaan. Maar de Moslims in Nederland hebben meer reden bang te zijn voor vernederlandsing, dan de niet-Moslims in Nederland reden hebben bang te zijn voor de Islam – hoe begrijpelijk en menselijk al die angsten ook zijn”.

  http://yelamdenu.blogsome.com/2008/06/14/hans-jansen-neemt-angst-voor-islam-weg/

 • petje:

  Dit zei de leugenachtige ‘Ab Osterhaus’ van de arabistiek gisteren bij een PVV feestje:

  Nederland heeft met het akkoord tussen PVV, CDA en VVD een „D-Day” bereikt in de strijd tegen de islamisering. Dat neemt niet weg dat er nog strijd zal volgen, mogelijk met „rivieren van bloed” , zoals de rechtse Britse politicus Enoch Powell die in 1968 voorspelde als gevolg van de immigratie uit niet-Europese landen.

  Dat zei de arabist Hans Jansen vandaag in Den Haag bij de presentatie van het boek De schijn-elite van de valsemunters van PVV-Kamerlid Martin Bosma. In dat boek verwijt Bosma de linkse elite, Nederland vanaf de jaren zestig, een multiculturele ideologie te hebben opgedrongen, die onder het volk geen steun geniet en die nu ten einde is.

  De arabist Jansen, die al lange tijd banden onderhoudt met Wilders, zette zich scherp af tegen de „linkse elite en hulptroepen” die critici van de multiculturele samenleving de mond proberen te snoeren. Hij noemde de milieubeweging „de groene Khmer” en verwees naar het multiculturele „sultanaat van Amsterdam-West”.

  http://www.nrc.nl/binnenland/article2625384.ece/Arabist_Jansen_D-day_bereikt_in_strijd_tegen_islamisering?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+NrcHandelsbladVoorpagina+%28NRC+Handelsblad+%7C+Voorpagina%29

 • mr. drs. BOU:

  Wat een paranoïde prietpraat, Petje! 😉

 • mr. drs. BOU:

  Iran wordt nu aangevallen door een computervirus, zo meldt de Volkskrant.

  BRUSSEL – Door het mysterieuze computervirus dat Iran heeft getroffen is de mogelijkheid van virtuele oorlogsvoering volgens de NAVO een reële dreiging geworden. Het militaire bondgenootschap zal de ‘cyberdreiging’ opnemen in zijn nieuwe strategische concept, dat de 28 lidstaten volgende maand in Lissabon moeten vaststellen, aldus diplomaten vrijdag.

  Tienduizenden, mogelijk miljoenen computers in Iran zijn aangetast door de computerworm Stuxnet. De start van een Iraanse kerncentrale moest daarom deze week worden uitgesteld tot volgend jaar. Computerexperts sluiten niet uit dat het hier een cyberaanval van een buitenlandse mogendheid betreft, bedoeld om het nucleaire programma van Iran lam te leggen. Volgens Chinese media heeft het virus zich ook in China verspreid.

Laat een reactie achter