Archief
Artikelen

Jason Bermas is een van de jongens die de film Loose Change maakten. Deze documentaire over het bedrog van 11 september is door miljoenen mensen bekeken en ook in het Nederlands ondertiteld. Voor wie hem nog niet kent, is het een MUST SEE! Vervolgens is Jason Bermas gaan werken met Alex Jones en uit deze samenwerking is een nieuwe documentaire ontstaan: Invisible Empire, die in april van dit jaar uitkwam.

Deze lange documentaire gaat over de invloed van geheime en machtige groeperingen die streven naar een Nieuwe Wereldorde. Daarin zal geen plaats zijn voor onafhankelijke landen, voor democratische principes of een eerlijke verdeling van macht en rijkdom. De New World Order is een dictatuur die stoelt op schijndemocratie.

Het eerste genootschap dat aan de orde komt, is de Rhodes organisatie, opgericht door Cecil Rhodes en schuil gaande achter een organisatie die studiebeurzen verstrekt. Het streven naar een wereldregering stamt dus al van voor de Eerste Wereldoorlog. Daarna ontstonden andere geheime groeperingen en bijeenkomsten, waaronder Bilderberg en Bohemian Grove. De geheime diensten staan altijd klaar om deze rijke mensen op hun wenken te bedienen.

Invisible Empire zet een aantal feiten op een rijtje: valse vlaggen en politieke moorden, door de CIA of FBI georganiseerde aanslagen en de manier waarop propaganda werkt. De presentatie gaat vrij snel, er is een behoorlijke voorkennis vereist om deze documentaire te kunnen volgen. Hij is helaas nog niet Nederlands Ondertiteld, maar misschien komt dat nog.

Wie op deze regenachtige zondag de tijd en het geduld heeft om de hele documentaire te bekijken, zal zeker begrijpen waarom rechtse politici in de VS hebben besloten tot de terroristische aanslagen van 11 september 2001, om de schuld te schuiven op wat vage “moslimterroristen”. Het is slechts een van de elementen van hun misdadige politiek van wapenproductie, drugshandel en andere manieren om de bevolking naar hun pijpen te laten dansen. Zij zijn slechts uit op het consolideren van hun eigen macht en rijkdom. Invisible Empire plaatst de aanslagen van 11 september in een historisch kader, waardoor de huidige politieke ontwikkelingen begrijpelijk worden.

Invisible Empire: A New World Order Defined is Nederlands ondertiteld en duurt 2 uur en een kwartier.

Toegift: George Carlin: The Owners of the Country

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

4 Reacties op “Achter 9/11: een onzichtbaar wereldrijk”

 • Luis:

  Mijn hartelijke dank voor deze video.
  Die was mij nog niet bekend.
  Downloading;-)
  Fijne zondag.

 • Luis:

  Kunt u ook in dit kader dan de video online zetten getiteld: Dark Secrets Inside Bohemian Grove (Alex jones)?

 • Patrick:

  De film Loose Change heeft kritiek gehad van zowel de kant van mensen die iedere vorm van samenzwering in de ban doen maar ook van critici die nog steeds 9-11 als een inside job beschouwen. Loose Change wordt gezien als een vorm van desinformatie (door CIA), wat als doel heeft degene die 9-11 serieus wilden onderzoeken in twijfel te trekken en er onderuit te willen halen. Wat betreft Alex Jones kan men ernstige twijfels hebben over zijn goede bedoelingen.
  Zie de links:http://www.fromthewilderness.com/free/ww3/060706_questions_grave.shtml (scherpe analyse)
  http://www.oilempire.us/loose-change.html
  Een leuk bijeffect is dus dat je op een gegeven moment niet meer weet wat waar is en wat niet waar is. Het is dus in feite een informatie-oorlog die blijft voortduren. Het is dus allemaal niet zo eenvoudig!

 • Patrick:

  In de Zembla documentaire (ik meen 10/11 september 2006) wordt ook ‘insider trading’ besproken, men had voorkennis bij de Deutsche Bank o.a. dat er een ramp met vliegtuigen (en wel een specifieke vliegtuigmaatschappij)stond te gebeuren. Dit wordt ook besproken in het boek van Micheal Ruppert “Crossing the Rubicon”. Hij vond dat er minder gekeken moest worden naar dit soort bewijzen in plaats van te zoeken fysieke bewijzen want dat geeft altijd ruimte voor discussie en deze zijn makkelijker te weerleggen. Zie voor de interessante link over insider trading: http://www.fromthewilderness.com/free/ww3/12_06_01_death_profits_pt1.html

Laat een reactie achter