Archief
ArtikelenDeek Jackson is een satiricus die wekelijks een vlijmscherp en vaak hilarisch commentaar levert op het wereldnieuws: The FKN Newz. Over de aanslagen van 11 september heeft hij een musical gemaakt. Wie op de hoogte is van de achtergronden van 9/11, van alle leugens en verdraaide feiten, en van de werkelijke redenen die leidden tot de strijd tegen het terrorisme en de verwoesting van Afghanistan en Irak, zal zeker genieten! Deze muzikale komedie zit vol valse ondertonen, psychedelische persiflages, hallucinante collages, explosieve songteksten en andere wanklanken!

Mocht u nog geloven in het Osama-bin-Boeman-sprookje en niet weten welke rol de Bush-regering speelde in de aanslagen van 11 september, dan is deze musical aan u misschien niet besteed. Op BOUblog staat een elftal Nederlands ondertitelde documentaires over de aanslagen van 11 september. Er is geen enkele reden om onwetend te blijven van het 11 september bedrog.

Deek Jackson: 911 The Musical duurt een uur en 8 minuten.

Bekijk deze video op full screen.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “Deek Jackson presenteert: 9/11, de musical”

Laat een reactie achter

Recente reacties