Archief
Artikelen

Op 11 september 2001 werd de VS gekaapt door extreem rechtse politici, gesteund door mensen binnen het leger en de CIA. Deze staatsgreep werd aan de wereld verkocht als een aanslag van moslim-terroristen die het voorzien hadden op de Amerikaanse vrijheid en democratie. Deze psy-op was zeer goed gepland, de beelden van de spectaculaire manier waarop de Twin Towers instortten waren wereldwijd in real time te zien op de TV en vrijwel iedereen trapte er in. Daarna begon de “strijd tegen het moslimterrorisme”, die alleen al in Irak meer dan een miljoen mensenlevens heeft gekost.

Wat er werkelijk was gebeurd, drong pas jaren later door tot een groter publiek. De Twin Towers waren van te voren voorzien van springstoffen, net als WTC 7. De vliegtuigen die de Twin Torens binnenvlogen, waren geen gekaapte Boeings, maar militaire vliegtuigen die op afstand werden bestuurd. Er crashte ook geen Boeing in het Pentagon, al vloog er wel een Boeing laag over. Er crashte evenmin een passagiersvliegtuig in Shanksville, er was een explosie en een gat in de grond, maar de brokstukken van de Boeing ontbraken.

Hoewel de waarheid omtrent 11 september inmiddels duidelijk is, proberen de media deze waarheid te onderdrukken. Daarom geloven nog steeds heel veel mensen in het officiële verhaal dat door deze machtige misdadigers werd verspreid. Uit de bekende feiten blijkt echter dat dit verhaal aan alle kanten rammelt. Zolang het grote publiek blijft geloven in het “moslimterrorisme” kunnen de werkelijke daders doorgaan met hun misdaden tegen de mensheid! Daarom is het belangrijk dat heel veel mensen gaan begrijpen hoe het zit!

De volgende video is reeds drie jaar oud, maar hij ontbrak nog aan de verzameling op BOUblog. De documentaire werd gemaakt door Dave von Kleist en is een vervolg op 9/11 In Plane Site. Hij geeft een goed overzicht van alle controverses rond 9/11 en van de manier waarop de media zich medeplichtig maakte aan het verbergen van deze misdaden onder een wollige deken van desinformatie.

Let ook even op de toegift, waarin mensen in de VS protesteren tegen de Depleted Uranium bommen, de martelingen en andere excessen van deze criminele politiek.

9/11 Ripple Effect duurt een uur en 36 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

Met dank aan Johnito, voor een hart onder de riem. Want vrijwel iedereen die zich ooit inspande voor de waarheid rond 11 september, is vandaag toevallig liever lui dan moe!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

25 Reacties op “9/11 en de bekende feiten”

 • Eheu:

  @BOU Right on! The truth will set us free!
  @Petje (op topic ‘Kleintje Muurkrant’ etc) Ik denk erover hoe ik het beste antwoord kan geven op je verzoek. Het is nogal ingewikkeld en therefore you wouldn’t believe me easily. En daarom lijkt het me voorlopig verstandiger om me zoveel mogelijk tot het maken van conrete vertalingen te beperken.

  Voorlopig lijkt het me dus beter om je eerst eens aan te raden dat boek van Eco te lezen: ‘de slinger van Foucault’

  En mocht je nog eens een ander (wat makkelijker verteerbaar) stuk REAL fiction willen zien dat beter uitlegt wat de werkelijkheid is van écht door de meeste mensen miskende maar door een heleboel mensen die heel veel macht over hen hebben ZONDER dat ze dat ook goed kunnen beseffen geleide krachten, dan verwijs ik je naar de volgende Speelfilm uit 2003 die op youtube te zien is:
  http://www.funmaste.com/onlinemovies/the-last-kennedy-2003-hollywood-movie-watch-online/
  Het is fictie zei ik al, maar heel veel mensen kunnen de zieke fantastische krachten die in deze wereld actief zijn niet kennen noch er zich tegen verdedigen als ze de WARE kracht van onschuldige fantasie niet willen kennen en verdedigen. Een film als deze geeft u die kans, maak er gebruik van zou ik zeggen, en anders acht ik aleen u zelf individueel verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan, en het is een schrale troost dat ik weet dat ze ev ook u zelf zullen treffen. .
  Ik weet het: het klinkt cryptisch, maar het is de waarheid, and because I care about YOU, I allow myself to don’t give a damn about what you think about THAT.
  Ik weet alleen dat dit soort films (over de geheime ‘operaties’ van geheime diensten etc die parallel en nadien door allerlei heel precies en ‘scrupuleus’ uitgedachte cover-ups voor het publiek verborgen worden gehouden) een absoluut correcte beschrijving geven van de realiteit (wat betreft ‘mindcontrol’ operaties en de politieke complotten die ze mogelijk maken etc, hoe ‘onwaaraschinlijk’ ze ook voor de ‘general public’ mogen lijken) en dat ‘men’ er nooit in zal slagen het leven van mensen als Fortuijn en Theo van Gogh e.d te redden noch de gruwelijke gevolgen van hun ‘tragische’ dood voor ieder van ons afzonderlijk en de maatschappij in zijn geheel te voorkómen, zónder EERST of tenminste ook deze fictie goed begrepen te hebben.
  Voorwaar! (‘amen!’ gheghe!!)
  hartelijke groet.
  “Ach!”

 • petje:

  @Eheu Maak a.u.b. geen haast!
  Ik weet dat de zaak uitermate complex is doordat meerdere complotten naast/door elkaar kunnen hebben plaatsgevonden (m.b.t. de families van de verdachte(n) & van het vermeende slachtoffer, Arubaanse politie & justitie, Amerikaanse (geheime) diensten (FBI, DEA, CIA) & republikeinse politici, Amerikaanse tv networks & hosts, Nederlandse autoriteiten etc.).

 • Henk:

  De media proberen deze 911 waarheid inderdaad te onderdrukken. De oude media wel te verstaan. Maar nog wel de grootste krachten in dit spel. Gelukkig hebben we nu nieuwe media zoals boublog.nl en meer via http://www.nieuwemedianieuws.nl

 • petje:

  Sarkozy zit in het nauw vanwege de verhoging van de pensioenleeftijd en de uitzetting van de Roma zigeuners en: ja, ineens er is een terreurdreiging..
  Kennen we dit patroon? Ik dacht het wel. Aandacht afleiden en angst scheppen heet dit. Hopelijk doorzien de Fransen deze politieke ongein van dit kleine mannetje met het grote libido..

  ‘Terreurdreiging Frankrijk groter dan ooit’ PARIJS – De dreiging van een islamitische terreuraanslag in Frankrijk is nog nooit zo groot geweest. Dit zegt de Franse nationale coördinator terrorismebestrijding, Bernard Squarcini..

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/7627184/___Terreurdreiging_Frankrijk_groot___.html?p=2,2

 • Eheu:

  Denk aan Nero Petje,
  De heersende ‘Terreur’ verhindert me om explicieter te zijn.
  ‘The fate of all mankind I fear, is in de hand of fools’.
  (Een schitternde kippenvel bezorgdende ballad van de geniale prog rock band van Robert Frip, King Crimson, te beluisteren bijv. via Soulseek; apread the message, veel luisterplezier.)
  Groet
  Ach!

 • Eheu:

  Sorry, vergat de titel van die ballad te vermelden: Epitaph.\
  Heel het oeuvre van die band verdient trouwens eeuwig roem.
  Welterusten

 • mr. drs. BOU:

  Eheu, dank voor de tip! King Crimson past wel bij mijn stemming vandaag.

  Zie hier voor de songtekst.

 • Luis:

  Mr. Drs.
  De aan het grote publiek voorgeschotelde “live”beelden waren helaas ook niet real time.
  Een ieder heeft naar een zorgvuldig geregisseerde speelfilm zitten kijken.
  You tube heeft in deze interessante beelden, waaruit blijkt dat de grote Amerikaanse networks (CNN, FOX, en ook de BBC)met gefotoshopte beelden, kuch “live” verslag hebben gedaan.
  Gebouwen die op mysterieuze wijze van plaats wisselen vanaf één camarastandpunt dat door diverse networks is gebruikt en “live” is uitgezonden.

  Het “instorten” van WTC7 is het overtuigende bewijs, dat de gebouwen pre-rigged waren. East penthouse valt, enige seconden later het west penthouse. WTC7 knikt en valt in zijn eigen “footprint”. Het implodeert. Die instorting is overigens wel live en in real time uitgezonden.
  Ik verwijs hieronder voor de lezers naar titels van docu’s en video’s die op you tube staan. Helaas niet gelinkt maar als de lezer op titel zoekt in you tube, dan vindt men die direct.
  The ultimate con- 911
  prostituted on 911
  how can “a plane” be seen belly and back at the same time.
  WAKE UP!!!!
  the conspiracy files -911- The Third Tower
  911 the greatest lie ever told
  En als laatste; 911 Rare Footage
  Kijk, en huiver.
  911 truth NOW.

 • petje:

  The Prophet’s Wall

  http://www.youtube.com/watch?v=WEjqVLDWqko

  Artist: King Crimson

  Song: Epitaph

  Album: Court of The Crimson King

  Year: 1969

  Genre: Progressive/Psychedelic Rock

  Een van de eerste lp’s die ik ooit gekocht heb (naast Genesis, Supertramp e.d.). Inderdaad geweldige muziek als je in de juiste stemming bent. Ik ga deze muziek maar eens lenen en rippen voor m’n mediaspeler.

 • Eheu:

  Prachtig Bou! Bedankt. Om te varieren op hetzelfde thema, voor de liefhebbers van dit soort machtig swingende himmelhoch jachzende melancholie, heb ik nog vier youtube clips van dezelfde band geselecteerd. Er zitten geen beelden bij, maar de muziek alleen is al schitterend genoeg. Ik had ook de uitvoering van Exiles- een van de prachtigste songs die ik ken- die op hun live plaat USA staat, erbij willen zetten, alleen is de geluidskwaliteit van de upload die op youtube staat helaas te slecht.

  http://www.youtube.com/watch?v=amBqI4t6JE0 (Starless van het album Red; ik ken een nog fantastischer versie van dit nummer, is alleen niet op het Net te vinden)

  http://www.youtube.com/watch?v=SMYCQa5keaI (Asbury Park van het live album USA. Verbluffend dat dat live is, ‘They don’t do that on stage anymore’-Zappa; commentaar: ‘one of the nastiest bass tones I’ve ever heard’)

  http://www.youtube.com/watch?v=tUmJwOuW5Kc (Easy Money- ook van het live album USA)

  http://www.youtube.com/watch?v=24AQlEiiOlE (The Night Watch- van het album Starless and Bibleblack- geïnspireerd door het schilderij van Rembrandt)

  Groet
  “Ach’

  PS Dank Petje. Misschien kun je dan deze links ook waarderen. Deze muziek heeft imho de zelfde eeuwigheidswaarde als de muziek van de grootste klassieke componisten.

 • mr. drs. BOU:

  Beste Eheu,

  Van King Crimson heb ik ooit en concert bijgewoond. Maar ik houd ook van John Lennon.

  Imagine

  May the long time sun shine on you and love surround you
  and the pure light within you guide your way on!

 • Rik:

  Iets minder uit den ouden doos maar vreselijk mooi:

  http://www.youtube.com/watch?v=05R81PFF7t0

  http://www.youtube.com/watch?v=BWAhVbayGv4&feature=related

  Hans Zimmer. Je moet er wel voor in de stemming zijn.

 • Eheu:

  Ben ook altijd een fan van Lennon geweest (‘die’s ok dôd hé?’)net als van de Beatles.
  In een vorig leven had ik duizenden audio cassettes opgenomen met de beste uitvoeringen van de beste muziekcomposities uit alle genres en uit de hele wereld. Had ik twintig jaar over gedaan. Door toedoen van de ‘legal criminals’ of de staatsmaffia van hier en elders is me dat allemaal afgenomen. De rest van leven wijd ik aan het die criminelen betaald zetten van die misdaad, Door me in te zetten voor de strijd tegen politieke misstanden over de hele wereld, middels het maken van vertalingen en het publiceren van artikelen over die misstanden.
  Het kost me weken en maanden ( en dat is nogal problemtisch gezien al die tijd ik moet besteden aan dat zakelijke werk dat ik doe) om op het net met behulp van mijn zwaar gehavende geheugen, tenminste een fractie van het aantal van die muziekstukken dat ik vroeger bezat terug te vinden.
  Zo ben ik vanavond naar aanleiding van de tweede klip die je hierboven geeft op zoek gegaan naar een van de mooiste muziekstukken die ik vroeger in mijn collectie had.
  Het is een Raga (klassieke indiase muziek), hij is van Kishori Amonkar en de titel is ‘Main Kaise Aaungi’.
  Het luisteren naar dit muziekstuk mag een ware mystieke ervaring heten Het is toepasselijk om dit muziekstuk hier te plaatsen omdat King Crimson en ander prog rock bands zich duidelik hebben laten inspireren door dit soort ‘heilige’ indiase muziek (ik denk aan de gecompliceerde meeslepende ritmes, de wondermooie melancholische melodien, het gebruik van de zgn. mellotron door Fripp cs die het zweverige geluid van de Tanpura imiteert en de als een vlinder dansende virtuoze gitaarsolo’s die herinneren aan de zang- en de sitarsolo’s van die raga’s)

  Ik zou zeggen ga der eens goed voor zitten en geniet van een van de meest in vervoering brengende muziekstukken die ik ken. (Er is nog veel meer van Kishori Amonkar op het Net te beluisteren, en het is allemaal even schitternd, maar deze ene compositie is maar op éen site te beluisteren, ik heb er uren over gedaan om haar op te sporen- deels omdat ik alleen maar een vage herinnering aan de titel ervan had-, en ben heel blij dat ik hem uiteindelik gevonden heb)

  MAIN KAISE AAUNGI VAN KISHORI AMONKAR:
  http://www.esnips.com/doc/3642557e-44ef-4299-bf62-d89a55d080a2/5%20Main%20Kaise%20Aaungi1

 • mr. drs. BOU:

  Goede morgen, Eheu, en wat een verrassing! Wat een heerlijke muziek! Dank je wel!
  Ik ben mijn eigen lievelings-raga ook kwijt. Het is Raga Bhupali van Sachdev. Een avond-raga door een fluitist. Zo mooi!

  Zoekend op Google Video kwam ik een reeks van raga-concerten tegen. Ik zal er eens een post van maken met wat achtergrondinformatie over Indiase klassieke muziek.

  Ik luister nu naar deze:

 • Eheu:

  Geweldig beste Bou!
  Jammer dat er rond min 53 een paar storingen in zitten.
  Een heel goed idee ook om eens zo’n topic te beginnen.

  Ik denk aan een citaat van Frank Zappa, uit Joe’s Garage (uit het nummer The Packard Goose) dat een op het gezicht nogal paradoxale opsomming geeft van ‘waarden’ omdat ze via successieve negaties gaat, maar als je wat beter denkt zie dat het in feite om een voortschrijdende of progressieve schaal van waarden gaat: pienter knaapje was die Zappa

  Voice Of Mary’s Vision:

  Hi! It’s me . . . the girl from the bus . . .
  Remember?
  The last tour?
  Well . . .
  Information is not knowledge
  Knowledge is not wisdom
  Wisdom is not truth
  Truth is not beauty
  Beauty is not love
  Love is not music
  Music is THE BEST . . .
  Wisdom is the domain of the Wis (which is extinct)
  Beauty is a French phonetic corruption
  Of a short cloth neck ornament
  Currently in resurgence .

  And dan als knallend bewijs van dat alles de werkelijk schitterende mind–blowing gitaar solo die dan volgt. Trouwens dat hele album Joe’s Garage is profetisch te noemen in het kader van het onderwerp van dit topic, neem de text er maar eens bij en geniet van Zappa’s subversieve wijsheid en van zijn superieure dito ‘imaginary guitarnotes’

  Groet
  “Ach!”

 • Eheu:

  Om de daad bij het woord te voegen:
  The packard goose part I: http://www.youtube.com/watch?v=1RWjYn1P6Fw -NB het bewijsmateriaal voor de zo charmant door ´the girl on the bus´ verwoorde ´stelling´ die ik in mijn vorige posting citeerde begint exact op 3:41. (het vervolg van dit nummer-het is in twee delen op youtube geplaatst- staat hier:
  http://www.youtube.com/watch?v=LLCgnIEAg2I&NR=1 -´I love myself better than I love myself (I think)` GHEGHE)
  Luister ook eens naar de coda of het laaste woord van de-geheel belangeloze maar heel niet onbelangrijke- ´les´ die dit album van Zappa Joe´s Garage in feite is, en die die stelling ten overvloede nog eens bevestigt. Een zwanenzang van schitterende eigengereide ´imaginary guitarnotes´ en een Ode aan wie haar verdiend (dwz wie oren heeft om te horen etc.):
  Watermelon in Easter Hay: http://www.youtube.com/watch?v=mfY3BhYNIjg

  Nice greetings
  `ach!´

 • Eheu:

  Ik vergat nog, uit het laatst geciteerde nummer, het citaat`who gives the fuck, anyway…´ om een en ander vooral tegenover de zelfverklaarde ´rationalisten´ en ´humanisten´ ALLER ARTEN die zich zo vol ijver plegen in te zetten bij het ´aan de kaak stellen´ van het soort kwesties dat op dit log besproken wordt, duidelijk te maken. Het spijt me zeer, maar de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik ken geen ´verlogener´ (gelijk onze buren zouden zeggen) genus (gelijk ´onze gelijken´ 2000 jaar geleden plachten te zeggen)ken dan dat soort gespuis.
  Ik weet waarover ik het heb, want met een aantal exemplaren van die heel ´menselijk al te menselijke¨ en deswegen ´de aarde geérfd´ hebbende ´species´ heb ik in een vroeger leven vrij uitgebreid kennis mogen maken: als het er op aankomt is het ´addergebroed´, net als trouwens het geslacht van dat Loeder dat er de stamvader van is dan wel de erfgenaam (de ´scholastici´ onder u mogen die kwestie op de ons van u bekend zijnde compleet mesjogge geagiteerde wijze verder uitzoeken) en dat zich geheel wederrechtelijk van die uitdrukking en andere heeft meestergemaakt, daarmee elke waarachtig Mensch en de geest van de oudheid die op die uitdrukkingen het auteursrecht hadden, op ongehoorde wijze voorgoed verkrachtend en vernietigend. En men vergisse zich niet: dat gif, van dat heel machtige en o zo menselijke species ´ongedierte´, heeft mínstens 2000 jaar de tijd gehad om onze ´menselijkheid´ naar zijn idee en ´gelijkenis´ gestalte te geven, dwz om ze om te vormen tot de walgelijke wereldwijde terreur van de barbarij en de leugen daarover zoals die vandaag de dag in geuren en kleuren aan het licht treedt en breed voor iedereen wereldwijd zichtbaar (via het SCHERM van de ´Media´) ten toon gespreid wordt.
  ´Fuck You´ dus tot slot, zou ik tegen ‘dat soort’ willen zeggen En ik citeer hier dus tenslotte slechts ´Your Honour¨, want U bent degene die hier tenslotte geneukt en belasterd wordt, en via U de voor ons allen zo achtbare en van vitaal belang zijnde waarheid; ik wilde u hier daar alleen maar even voor waarschuwen- don´t shoot the messenger! (GHEGHE)

  IN PACE (die uitdrukking kan men moeilijk met welke gangbare kwade tong dan ook besmeuren noch kan men er de ware betekenis van verdraaien en ongedaan maken-die vredelievende hoop heb ik nog tenminste en ik werp haar daarom ook in goed vertrouwen in de strijd, wetende dat ik onmogelijk kan voorspellen, ondanks alles wat ik heb meegemaakt- hoe ver ´men´ nog kan gaan)

  Ach!

 • Eheu:

  Beste Bou e.a.,
  Nadat ik een vriend van mij verblijd had met de boven door mij gelinkte raga van Kishori Amonkar, stuurde hij mij de volgende link:
  http://isohunt.com/torrent_details/116719817/Kishori+Amonkar?tab=summary
  Op die site kun je via Vuze(een programma dat je gratis kunt installeren via het Net) 5 complete CD`s met raga klassieker downloaden en vervolgens via je VLC player afspelen.
  Je computer heeft zo´n 12 uur nodig om dat bestand te downloaden, zodat je hem een dagje of nachtje zou moeten laten )door) draaien(kan geen kwaad, computers zijn onvermoeibaar en hebben geen behoeft aan slaap/rust e.d. meer van dat soort menselijke zaken).
  Dat dat downloaden zolang duurt is volgens die vriend van mij uitsluitend het gevolg van het feit dat dit soort bestanden door zo weinig computers gedeeld worden (met andere woorden omdat er maar weinig belangstelling voor is) Omdat die vriend van mij een absoluut genie op informatica gebied is geloof ik hem meteen, net zoals ik trouwens de beweringen van iegelijk die verstand van dingen heeft waar ik zelf de ballen verstand van heb blindelings geloof- ´blindelings´ omdat ik gelukkig een soort van gave heb om wegens hun gedrag en manier van praten feilloos de mensen te kunnen identificeren op wier kennis van zaken je kunt vertrouwen. Noem het intuitie, of ´het zesde zintuig´ of wat dan ook, iig kan ik bijna ruiken welke mensen intelligent en vakbekwaam zijn, en na jaren ervaring concludeer ik dat die speciale geur die mij in staat stelt die mensen eruit te pikken, haar bron heeft in hun integriteit.
  Het hoeft geen betoog denk ik dat ik daarom van harte in stem met de door een van dat soort mensen al weer lang geleden verkondigde zeer bondige stelling en boodschap`´Frissche Luft!`
  Overigens spijt het me dat de raga die jij speciaal zocht, niet op die CD´s te vinden is.
  Hoe dan ook: hier is voor de liefhebber dus uren luisterplezier te vinden.
  Groet
  `Ach!´

 • Eheu:

  Voor de liefhebbers van méer échte mystiek in muziek, een iets andere invalshoek dan hierboven, -twee stukken van Arvo Pärt, schitterende verstilde muziek die nog geen 2 procent van het aantal noten gebruikt dat in de stukken die ik eerder linkte voorkomt:

  Spiegel im Spiegel (met mooie aforismen en prachtige natuurfoto’s):
  http://www.youtube.com/watch?v=B8qg_0P9L6c&NR=1

  Für Aline (ook met heel mooie foto’s)
  http://www.youtube.com/watch?v=rmafNVimRbI&feature=related

  En een voor dit topic meer toepasselijke, dwz meer ‘comosso’ vertolking van dezelfde mystieke passie voor schoonheid: het hartverscheurende adagio voor stijkers van Samuel Barber op. 11 (bizarre coíndidentie dat getal, maar ik kijk nergens meer van op tegenwoordig), gedirigeerd door Leonard Bernstein in London op 15 September 2001:
  http://www.youtube.com/watch?v=B8qg_0P9L6c&NR=1
  (Ik kende nog een veel brilliantere uitvoering van dat stuk, door een Belgisch Radio-orkest, ergens uit het begin van deze eeuw, maar ook die is verloren en niet op het net terug te vinden. (Tempus fugit, omnia perdit, omnia oblitura sunt.))

  ‘Ach!’

 • Eheu:

  Sorry, verkeerde link bij de video met het stuk van Barber, moet deze zijn: http://www.youtube.com/watch?v=lV3SHBFyDZM&feature=related

  Enjoy!

  Bonne nuit

Laat een reactie achter

Recente reacties