Archief
Artikelen

Kent u de mop van de president die hoorde dat zijn land was aangevallen door moslimterroristen? Bush had zijn boek nog niet uit…
En kent u die van die moslimterroristen die de eerste Boeing in de Twin Towers vlogen? Bush zag ze vliegen!
Kent u ook die mop van WTC 7? Dit stalen frame gebouw is op 11 september 2001 ingestort ten gevolge van een brandje.

En kent u die mop van die Boeing die in het Pentagon crashte? Die Boeing is door de inslag verdampt!

Voor wie de grap nog niet heeft begrepen: Op 11 september 2001 werd de VS zogenaamd aangevallen door 19 vliegende plofmoslims die werden gestuurd door Osama bin Boeman vanuit een grot in Afghanistan. President Bush was net op bezoek in een lagere school, waar hij een boek las over een geitje. Hij had de eerste inslag van een Boeing in het WTC al op de TV gezien. Deze inslag was niet te zien op de TV, maar toch zag Bush ze vliegen!

WTC 1 en 2 waren beiden bestand tegen een vliegtuig-inslag. Toch stortten ze nog die zelfde morgen een voor een loodrecht in. Het hele spektakel was goed gepland en wereldwijd op de TV te zien! WTC 7 was echter niet geraakt door een vliegtuig. De manier waarop het instortte, was wel een smoking gun.

De Derde Toren is Nederlands ondertiteld en duurt een kwartier.

Dat WTC 7 is neergehaald middels controlled demolition, valt nauwelijks te ontkennen. De Nederlandse demolition-deskundige Danny Jowenko was daar heel duidelijk over.

Zie voor het vervolg van dit interview deze link en dan deze link. Maar ook in WTC 1 en 2 ontploften bommen in de kelder, in de hal en overal. En dat is beslist geen grap!

Brandweermannen getuigen:

En wie in de VS luid en duidelijk de juiste vragen stelt, of de waarheid rond 9/11 naar buiten brengt, wordt even verongelukt of gezelfmoord.

Dode getuigen van 9/11:

Omdat wij allemaal braaf moeten blijven geloven in de strijd tegen het internationale moslimterrorisme, beginnen de kranten en de TV nu aan een nieuwe ronde leugens. Als we er niet meer intrappen, dan kan er misschien eindelijk een einde komen aan het geweld in Irak en Afghanistan. Dan kunnen de uitgaven voor defensie flink omlaag, zodat er weer geld overblijft voor bejaarden, daklozen, gezondheidszorg, onderwijs en culturele activiteiten. Helaas zal dat wel ten koste gaan van de vette bonussen, de winst van de wapenindustrie en de heroïnehandel.

Wie nog niet weet hoe het werkelijk werkt, kan eens rondkijken op Waarheid 911, of een van de documentaires over 11 september bekijken die reeds op BOUblog staan. Voor wie geen Engels verstaat: deze reeks documentaires is Nederlands ondertiteld.

Tot slot van deze post plaats ik hier een van mijn favorieten in de herhaling: de speelfilm Who Killed John O’Neill. In deze speelfilm worden de losse eindjes samengevoegd tot een duidelijk beeld. De aanslagen van 11 september waren zorgvuldig gepland en dienen als excuus voor een eveneens goed geplande inval in Afghanistan. En het is Bush zelfs gelukt om er een inval in Irak aan vast te knopen! Oorlog, olie en heroïne worden betaald met bloed en tranen! Oorlog is geen vrede en onwetendheid geen kracht!

Who killed John O’Neill is Nederlands ondertiteld en duurt een uur en 40 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

9 Reacties op “9/11: een herhaling van leugens en waarheid”

 • stamgast:

  “Omdat wij allemaal braaf moeten blijven geloven in de strijd tegen het internationale moslimterrorisme, beginnen de kranten en de TV nu aan een nieuwe ronde leugens.”

  9/11 ANALYSIS: From Ronald Reagan and the Soviet-Afghan War to George W Bush and September 11, 2001
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=20958

 • mr. drs. BOU:

  Dank je, Stamgast. Prima overzichtsartikel over het ontstaan van Al Qaida van de historicus Michel Chossudovsky!

  De volgende artikelen van Chossudovsky vond ik ook de moeite waard:

  Preparing for World War III, Targeting Iran
  Part I: Global Warfare

  Towards a World War III Scenario? The Role of Israel in Triggering an Attack on Iran
  Part II The Military Road Map

  Humanity is at a dangerous crossroads. War preparations to attack Iran are in “an advanced state of readiness”. Hi tech weapons systems including nuclear warheads are fully deployed.

  This military adventure has been on the Pentagon’s drawing board since the mid-1990s. First Iraq, then Iran according to a declassified 1995 US Central Command document.

  Escalation is part of the military agenda. While Iran, is the next target together with Syria and Lebanon, this strategic military deployment also threatens North Korea, China and Russia.

 • mr. drs. BOU:

  Dit is een duidelijk (en kort!) verhaal:

  De laatste 10 minuten van de brandweer in WTC 2:

  En daarna stortte de toren in “ten gevolge van de hitte van de brand” !! (sic)

 • stamgast:

  Revolutie en de geld graaiers op robbeneiland zetten. Dan is ook de crisis opgelost.

 • petje:

  Goed te lezen dat meer dan 90 percent van de reacties op telegraaf.nl de opmerkingen van Ahmadinejad over 9-11 bij de VN in New York onderschrijft. Zoals ook van iemand uit de streek waar ik geboren en opgegroeid ben:

  En gelijk heeft die man. Ze hebben het ook zelf gedaan net zoals de london metro aanslag door eigen mensen is gedaan. Leuk detail is dat er bij beide aanslagen oefeningen waren voor de hulpdiensten met precies het zelfde scenario als de echte aanslag. Er werd dus ook constant gevraagd of het “echt” of “oefening” was door de hulpdiensten tijdens de aanslagen.
  Gerrit, Warns | 09:09 | 24.09.10

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/7737942/__Obama_woedend_op_Ahmadinejad__.html?p=2,1

 • petje:

  The 9/11 psyop relied foremostly on that ‘weak spot’ of ours. We all fell for the images we saw on TV at the time – understandably so, as the sheer horror of the proposed imagery generated a wall of outrage and fear – thick enough to discourage any critical review of it. In hindsight, we can only wonder why so few questioned the absurd TV coverage proposed by all the major networks. The picture at left shows a moment (at 8:59AM) of the four synchronized TV broadcasts of ABC, CBS, NBC and FOX: yet another indication that the 9/11 TV “LIVE” broadcasts were managed by one single, centralized studio. (see my audio analysis in September Clues E)

  http://www.septemberclues.info/

 • Bananaise:

  Zeer goede informatie wordt hier gegeven. Na al deze filmpjes weet ik langzamerhand wel zeker dat Amerika een zwaar fucked up land is. Misschien is het ook wel iets om het filmpje van Zeitgeist: 9/11 op de site te zetten. Dat filmpje wordt telkens van internet verwijderd. je kan wel raden door wie. In het Amerikaans wereldje gaat het inderdaad alleen maar om oorlog, olie, heroïne; ofterwel macht.

 • maneschijn:

  Juli jl. eenzijdige verkeersongeval, geen onderzoek (niet nodig)
  van Traa iemand?

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/danny-jowenko-overleden/

 • mr. drs. BOU:

  Dank je wel voor de link, Maneschijn! Tja, van Tra, dat dachten wij ook!

  Phone Call With Danny Jowenko

  Jowenko video analysis

  Danny Jowenko, Faked Fatal Accident

Laat een reactie achter

Recente reacties