Archief
Artikelen

De oliebron in de Golf van Mexico mag dan (voorlopig?) gestopt zijn met spuiten, de gevolgen zullen nog jaren zichtbaar en voelbaar blijven. De stranden en kust-moerassen van Mississippi tot Florida hebben de volle laag gekregen, maar een groot deel van de olie is opgelost in de Golf van Mexico. Door de zeestromen zal dat vuile water ongeveer over een jaar de kust van Europa bereiken. Sokpop Obama gaat met zijn vrouw en kinderen lachend zwemmen in de Golf. Van hogerhand is het water nu schoon verklaard.

Op Pensacola Beach gaat Gregg nog dagelijks kijken en zijn filmpjes zijn opgepikt door de media. Het zuiver witte zandstrand van Pensacola Island veranderde in een zwarte zeekust. Daarna kwamen de opruimwerkzaamheden, die bestonden uit het storten van zand op de olie, midden in de nacht. Toen kwam het schuim van Corexit, het giftige oplosmiddel waardoor de zee veranderde in smerig schuimend zeepsop. De volgende twee filmpjes geven een samenvatting van zijn dagelijkse gang naar het strand.

3 augustus 2010:
Pensacola Beach Oil Cover Up Interview With TheCircuitDog.com

6 september 2010:
My View Of The Gulf Disaster To Date Labor Day September 6 2010

De twee volgende filmpjes gaan over de gevolgen voor de gezondheid van de mensen. Bedenk daarbij dat er in de Niger Delta nauwelijks enige gezondheidszorg bestaat. De klachten en kwalen zullen wel ongeveer hetzelfde zijn…

6 september 2010:
Health Warning: The Government Cover-up

Toxic Legacy – USA

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

2 Reacties op “… dan de olieramp in de Golf van Mexico”

 • mr. drs. BOU:

  Ik volg nog steeds Pccolagregg, die de olieramp verslaat. Vandaag op Sott News weer een bijdrage van hem:

  An hour after BP workers were told they had to shift from Destin, Florida to another location and to not discuss anything with anybody, human body parts washed up where they had been working.

  Gregg Hall reports that a former BP worker contacted him under agreed anonymity because the contractor wanted to ease his conscience. The interview is below.

  Duurt 15 minuten:

Laat een reactie achter